Aynen dediğin gibi canım bende ne zaman altını temizlesem hapşırıyor ve hıçkırık tutuyor, hapşırmasına iyi diyorlar bebek burnunu temizliyormuş ama bizimki çok hıçkırıyor. Oğlumun bugün yine krizi tuttu bütün gün ancak 1-2 saat uyudu o da parça parça... Sürekli emmek istedi emerken kavga ediyor yumruklar tekmeler havada uçuşuyor sonra kıvranıyor, doymuyor mu ya da gazdan mı böyle anlamıyorum ayakta biraz susuyor oturduğumda ağlamaya devam ediyor annem de haftaya gidecek nasıl idare edeceğim. Senin sütün nasıl geliyor doktor bebeğine yetiyor diyor ama hiçbir zaman göğsümden kendiliğinden akmıyor bebek çektikçe geliyor. Emzirirken 2 göğsünden veriyor musun toplam kaç dak emziriyorsun. Nurse harveysin olumlu bir etkisi oldu mu? Bu sebepsiz ağlama krizleri olmasa idare edecem ama böyle günlerde çok fazla yoruluyorum arada uyusa uyansa emzirsem ama bizimkinin düzenli ve uzun bir uykusu yok ve her emzirmede savaşıyoruz. 40ımızın çıkmasına az kaldı inşallah hafifler sıkıntılarımız
dün tekrar dr.a gittik gazının çok fazla olmadığını söyledi geçen haftada öyle söylemişti nurse harveysi yinede verdi ama hiç anlamadım ben yinede kullanıyorum arada bir normalde günde 3 defa 1 tatlı kaşığı kullanılacak olarak yazmış,uyurken bile çok ıkınıyor anlamadım neden dr.a da söyledim ama anlamadım ben bişey, istersen sen yinede bi nurseyi dene kimine yarar kimine yaramazmış kaç kişiden duydum iyi bi şurup zaten bitkisel bir şurup sen yinede dene
dediğin gibi benimde sütüm öyle akmaa falan olmuyor ben sıkarsam geliyor bide emince,emzirirken iki göğsümden veremiyorum çünkü uyuya kalıyor saatimiz hiç belli olmuyor çünkü uyumasına rağmen bırakmıyo tutuyor ağzında çıkaramıyorumda ama ellerimin uyuştuğunu bile biliyorum yarım saat 45 dk bile oluyor yani genelde epey uzun yatıyoruz
bende anneme çok kızıyorum bazen ama gece annem ilgileniyor ben uyuyorum onun için annemin olması iyi oluyor arada gönderiyorum eve dinlensin diye ama gece elifle ilgilendiğim zaman heleki uyumazsa çok zor oluyor
inşallah şu 40 lardan sonra rahatlarız canım ya