2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
maşallah şimdiden doğum kilosunun 2 katı olmuş.anne sütümü sadece.

ilk haftalarda sarılıktan dolayı günde 4-5 kez 30 cc mama takviyemiz vardı,sonra gittikçe azalttım,2. ayından itibaren günde sadece 1 kere (o da akşam saatlerinde sütüm azalıyodu,tam doymadığından ağlıyodu)60 cc vermeye başladım,neredeyse 3 haftadır da mamayı tamamen kestim sadece anne sütü alıyor şimdi

maşallah şimdiden doğum kilosunun 2 katı olmuş.anne sütümü sadece.

ilk haftalarda sarılıktan dolayı günde 4-5 kez 30 cc mama takviyemiz vardı,sonra gittikçe azalttım,2. ayından itibaren günde sadece 1 kere (o da akşam saatlerinde sütüm azalıyodu,tam doymadığından ağlıyodu)60 cc vermeye başladım,neredeyse 3 haftadır da mamayı tamamen kestim sadece anne sütü alıyor şimdi

kızlar bizde rotavirüsü aşısını yaptırmadık, sağlık ocağındada bişey demediler, yarın doktora soracağım ama eşimin yaptırmaya niyeti yok gibi..

bende daha adet olmadım, korunmuyoruzda :) tekrar hamile kalma gibi bişey olurmu adet olmadan?

hamile kalma riski var çünkü biz adet olmadan yumurtladığımızı anlayamıyoruz,yani sen regl olduğunda vücudun üreme yatisini kazanmış oluyor ve o ay riskli günlerde dikkat etmezsen regl olamadan zaten hamile oluyosun:1:

Bayanlar bebeğinizin tırnaklarını kesiyor musunuz? Ne zaman kesmeye başladınız? Benim oğlum 2 aylık tırnakları çok uzamıştı neredeyse eldiveni delecekti ve ellerini hiç hareket ettiremiyordu eldivenin içinde. Dün uyurken kesmek istedim yalnız tırnakları ete çok yapışık o yüzden çok kısaltamıyorum alttan eti keserim diye korktum bu kadar dikkat etmeme rağmen yandan küçük bir yer kesildi, tam keserken hareket ettirdi elini ve en korktuğum şey başıma geldi beynimden kaynar sular boşaldı o sırada. Enfeksiyon filan kapar mı acaba? Tırnaklarını kesmeme rağmen sabah uyandığında yüzünde çizikler vardı daha fazla kısaltırsam eti kesilip kanayacak, eldivenle bıraksam ellerinin içi soyuluyor havasızlıktan ve elleri devamlı sıkı yumruk şeklinde. Siz neler yapıyorsunuz tırnaklar için

neredeyse 1 aylık olduğundan beri kasiyorum ılk tırnaklarınıda atmadım saklıyorum göbüşünüde saklıyırum makas gıbı görünen tırnak makasları sıkıştırmıyo etını öncekesip sonra bıde törpülüyorum çizemıyo kendısını tabı bunları yapmak yarım saatımı alıyo küçück parmakları yakalamak kolay değil

Bayanlar bebeğinizin tırnaklarını kesiyor musunuz? Ne zaman kesmeye başladınız? Benim oğlum 2 aylık tırnakları çok uzamıştı neredeyse eldiveni delecekti ve ellerini hiç hareket ettiremiyordu eldivenin içinde. Dün uyurken kesmek istedim yalnız tırnakları ete çok yapışık o yüzden çok kısaltamıyorum alttan eti keserim diye korktum bu kadar dikkat etmeme rağmen yandan küçük bir yer kesildi, tam keserken hareket ettirdi elini ve en korktuğum şey başıma geldi beynimden kaynar sular boşaldı o sırada. Enfeksiyon filan kapar mı acaba? Tırnaklarını kesmeme rağmen sabah uyandığında yüzünde çizikler vardı daha fazla kısaltırsam eti kesilip kanayacak, eldivenle bıraksam ellerinin içi soyuluyor havasızlıktan ve elleri devamlı sıkı yumruk şeklinde. Siz neler yapıyorsunuz tırnaklar için

40 ından sonra kesmeye başladım canım,eldiveni de attık o zaman zaten,hvalar serin diye 40 ına kadar takmıştım ben ama şimdi olsa hemen atarım eldivenleri,2 ay çok bile beklemişsin eldivenli,yazık bebişine takma eldiven falan hele ki artık havalar sıcak,işkence olur yavruya.tırnak kesmek zor oluyor başlarda ama ben keserken etini elimle gerdiriyorum geriye doğru,o zaman etini kesme riski olmuyor pek,tırnağını kesip bir de kendi kağıt törpüsüyle törpülüyorum köşeli ya da sivri kalmasın diye,ben de ilk başta etini biraz kesmişim galiba kızarmıştı çünükü ama enfeksiyon falan kapmaz merak etme,sonra işte elimle etini geriye çekip öyle kesmeye başladım,sakın eldiven de takma,parmak araları eldivenin pamuklarını topluyor ve havasızlıktan koku bile yapıyor,tv de bir doktor yüzünü çizerse çizsin bişi olmaz,ellerini hisstmesi lazım,eldiven takmayın demişti,bir de zamanla çizmemeyi de öğreniyorlar zaten

hanımlar birde park yatağı olup dönence kullanan varmı.hangisinden aldınız ben bulamıyorm da.kurmalı aldım mecbur ada pek güzel değil.sürekli kurmak gerekio.

bizdeki dönenece de kurmalı ama bizimki bayılıyo,konuşuyo kendince onlar dönerken falan:1: durunca şöyle bi bekliyo niye dönmüyo diye,gidip kuruyorum hemen tepinmeye başlıyo,agular falan yapıyo dönmeye başladı diye,sürekli döneni var mı bilmiyorum ,hiç araştırmadım

bizdeki dönenece de kurmalı ama bizimki bayılıyo,konuşuyo kendince onlar dönerken falan:1: durunca şöyle bi bekliyo niye dönmüyo diye,gidip kuruyorum hemen tepinmeye başlıyo,agular falan yapıyo dönmeye başladı diye,sürekli döneni var mı bilmiyorum ,hiç araştırmadım

oo olmazmı sürekli döneni.fisher price nin almıştım 150 tl ye park yatağa olmayınca geri verdik 3 tane şu en büyük pillerle çalışıodu:)ama geri verdil malesefd çok güzeldi ama...ninnisi vardı,duvara yansıması vardı:50:

oo olmazmı sürekli döneni.fisher price nin almıştım 150 tl ye park yatağa olmayınca geri verdik 3 tane şu en büyük pillerle çalışıodu:)ama geri verdil malesefd çok güzeldi ama...ninnisi vardı,duvara yansıması vardı:50:
Sana göre bir şeyler buldum sanırım canım. Şunlara baksana:

TINY LOVE PRENSES PARK YATAK BEŞİK DÖNENCESİ GittiGidiyor'da 60324476

Fisher Price Müzikli Bebek Oyun Parkı Dönence GittiGidiyor'da 58055550

İkisi de aynı satıcıya ait. İncele istersen belki başka ürünler de vardır park yatak için.

Sana göre bir şeyler buldum sanırım canım. Şunlara baksana:

TINY LOVE PRENSES PARK YATAK BEŞİK DÖNENCESİ GittiGidiyor'da 60324476

Fisher Price Müzikli Bebek Oyun Parkı Dönence GittiGidiyor'da 58055550

İkisi de aynı satıcıya ait. İncele istersen belki başka ürünler de vardır park yatak için.

evet baktımda ben görmemiştim bu fisher ı.evet güzele benzio.ben birtek tiny love ninkini bulmuştm.giitti gidiyordan alışveriş yapan varmı acaba alsammmı burdan

evet baktımda ben görmemiştim bu fisher ı.evet güzele benzio.ben birtek tiny love ninkini bulmuştm.giitti gidiyordan alışveriş yapan varmı acaba alsammmı burdan

Daha önceden alışverişim olmuştu, sorunsuz gelmişti ürünüm. Ama bu satıcıdan değildi yani. Gitti gidiyor önce kendi hesabına alıyor parayı, ürün sana gelip de onay verince satıcının hesabına aktarıyor. Güvenilir yani.

kızlar bebeğim kabız oldu sanırım günde 3 4 defa yapan bebek 3 4 günde bir yapar oldu fitil bile koydum iki defa karnı şişti çok. zeytin yağı falan da içirdim bir türlü düzene girmiyo iki haftadır. normal mi sizce?

kızlar bebeğim kabız oldu sanırım günde 3 4 defa yapan bebek 3 4 günde bir yapar oldu fitil bile koydum iki defa karnı şişti çok. zeytin yağı falan da içirdim bir türlü düzene girmiyo iki haftadır. normal mi sizce?

canım yaklaşık 4-5 gün öncesine kadar bizde böyleydik.endişe etme biraz bekle o yine kendi düzenine girer.bende telaşlandım ama sonradan aynı temposuna devam etti.benimde 1-1.5 hafta sürdü.okadar alışmışımki 3-4 günde yapmasınabuseferde günde 3-4 kez yapınca endişe ettim:)):52:

Son düzenleme:
canım yaklaşık 4-5 gün öncesine kadar bizde böyleydik.endişe etme biraz bekle o yine kendi düzenine girer.bende telaşlandım ama sonradan aynı temposuna devam etti.benimde 1-1.5 hafta sürdü.okadar alışmışımki 3-4 günde yapmasınabuseferde günde 3-4 kez yapınca endişe ettim:)):52:

iki haftayı geçti bizim. o ıkındıkça çok üzülüyorum ya acı çekiyo resmen

Selam kızlar artık bebeğimi takip etmem gerektiğinden yanından ayrılmıyorum o yüzden pc yi açmıyorum bile
bebeğimi prof.a götürdük kanama tümör vs. olacağından korktum dedi ama yok dedi şimdilik epilepsi ilacımızı kullanmaya devam edicez bu cumada bir kaç tahlil var onları yapmaya gidicez biraz umut oldu içimde hayırlısıyla iyileşicek inş kızım
kızımın ilaç saati geldi kalkmam gerrek yine

Selam kızlar artık bebeğimi takip etmem gerektiğinden yanından ayrılmıyorum o yüzden pc yi açmıyorum bile
bebeğimi prof.a götürdük kanama tümör vs. olacağından korktum dedi ama yok dedi şimdilik epilepsi ilacımızı kullanmaya devam edicez bu cumada bir kaç tahlil var onları yapmaya gidicez biraz umut oldu içimde hayırlısıyla iyileşicek inş kızım

hadi inşallah canım hiç bunları yaşamamış gibi olursunuz,iyileşirsiniz.allahım bebişine yardım etsin,sizede sabırlar versin.sabret inşallah herşey güzel olacak.dualarım seninle ve tüm buma benzer hasta bebişlerimize.allahım hepimizin bebğine sağlık versin.aminnnnn.:114:

İnşallah iyileşecek yavrun, içini ferah tut, inançlı ol canım. Yaşanan kötü günlerin hepsi geçmiş olacak.

tekraradan çok çok geçmiş olsun.

gecmiş olsun canım hayırlı haberlerini bekliyorum

kızlar herkese merhaba, bebişler ve siz iyisinizdir inşAllah..kızlar birşey sorcam, gece bebişleriniz uyurken gazı nasıl çıkarıyorsunuz? biz çıkaramıyoruz, uyanmıyor, uyanırsada uyumuyor şaştım kaldım ya :)

Back
X