merhaba kızlar benim kızım da 18 nisan doğumlu.şu 3 ay hayatımın en zor 3 ayı oldu heralde.okadar zor bir hamilelik geçirdim ki sonunda her şey bitecek derken meğer her şey yeni başlıyormuş:)) yalnızım saniyordum ama görüyorum ki aynı dertten arkadaşlar var...kızım aşırı gazlıydı.10.gün ağlamalar başladı ve hala devam ediyor.bir günde 2 keere acile götürdüğüm oldu.bişeyi var sanıyordum öyle ağlıyoduki mosmor oluyodu.kolik dediler.ama bu kadar ağlama uykusuzluk nasıl oluyor anlamıyorum.sap simlex,nurse,acı elma yağı ,rezene kim ne derse denedim hiç faydası olmadı.40ından sonra düzelir,2. aydan sonra düzelir,3.aydan sonra düzelir diye moral verdiler ama hala düzelme yok.20 gündür falan biogaia kullanıyorum.eskisine nazaran biraz daha iyi ama diğer bebeklere göre hala çok huysuz.her gören böyle bebek ilk defa görüyoruz diyo.kendi kendine hiç oylanmıyo.gündüz uykumuz hiç yok.yemek falan yapmak okadar zor ki..sadece ayağımda sallarken uyuyor 10 dk falan.beşiğin sallamasını sevmiyor.kendi kendine de uyumuyor zorla ayağımda 10 dk falan dalıp uyanıyor.çok yoruluyorum.emzik ve biberon almıyor.o kadar denedim ki ....tabi biberon almayıca mama da yiyemiyor sadece anne sütü.iyi mi kötü mü bilemedim..ankaradayım.ailemden hiçkimse yok.tek başına çok zor.kafayı yemek üzereyim.evin içinde hapsoldum.bununla hiç bir yere çıkılmıyor ağlayıp duruyo herkes bakıyor.bebeklerini alıp gezmeye çıkanlara okadar özeniyorum ki...ne zaman düzelecek bunlar....

(tecrübeliler varsa yardım istiyorum.işte 3. aya girdik ama her şey aynı....... bir de kızım 18 nisan doğumlu.18 temmuzda kızım 3 aylık mı olacak 3. ayı bitirip 4e mi girecek???????