- 16 Ocak 2012
- 704
- 102
- 123
slm kızlar ya miray gece beşiğinde uyurken yüzüstü dönüyo geride dönemiyo başlıyo ağlamaya napsam:44:
canım benimki 4 ay 1 hafta 1 günlük halen dönemiyo hiçbişekilde bi popoyu kaldırıyo okadar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar ya miray gece beşiğinde uyurken yüzüstü dönüyo geride dönemiyo başlıyo ağlamaya napsam:44:
canım benimki 4 ay 1 hafta 1 günlük halen dönemiyo hiçbişekilde bi popoyu kaldırıyo okadar![]()
benim oğlum da meme memerken ve uykusu varken kulağını çekip duruyor elimden geldiğince engel olmaya çalışıyorum ama kendi ısrarla çekiyor, benim de aklıma kepçe olması takıldı sürekli aynı hareketi yaparsa ya da aynı pozisyonda olurlarsa şekil bozukluğuna yol açabilirkızlar sizin de bebişlerinizin kulakları yastığa yatırınca kıvrılmaya başladı mı?şu son haftaya kadar yoktu zaten,son günlerde dikkatimi çekiyo da,burda bi forumda okuyunca farkettim ben de,kıkırdak sertleşmediği için kulaklarının üst kısmı kıvrılıyor,sizce bi zararı olurmu ,yani şekil bozuklupu olur mu?düzeltmek de çözüm değil çünkü kafasını bi o tarafa bi bu tarafa çeviriyor,yani düzeltmekle uğraşılmaz,kepçe kulak falan olmaz di mi?
Canım gündüzleri yüzüstü yatır, yan yatır, debelendikçe öğrenir dönmeyi.slm kızlar ya miray gece beşiğinde uyurken yüzüstü dönüyo geride dönemiyo başlıyo ağlamaya napsam:44:
Alıştırma bardaklarıyla dene bir de belki faydası olur canım. Onların ucu farklı ya kabul eder belki. Ya da farklı emzikli biberonlarla dene. Araştırırsan mutlaka bulursun değişik uçlu biberon emzikleri.benim kızda halen dönemiyo ama daha çok küçük 3 ay5günlük oldu ayaktada tutugumda 2 saniye zorla duruyo zaten buda normal bence bende orucu göze almadım 18 saat normalde zor tutuyoz emzirirken hiç düşünmedim bile bide kızlar benim kız hiç su içmiyo zorla 4 5 çay kaşıgı veriyorum biberonuda tutmuyo bizim doktorumuz hava çok sıcak ver su dedi ama benimki istemiyo![]()
Siteden kaynaklı, dünden bu sabaha kadar yazılar kaybolmuş, geri dönmeksizin.benim daha önce yazdıklarım ben gitti sanıyodum ama geçmişte yoook neden böyle oldu anlamadım:44:
Sıcaktan huysuzlanmaya başladı Ada. En sonunda açtım vantilatörü, emziğine de azıcık dondurma sürdüm. Keyif yapıyor hanımefendi.
Canım gündüzleri yüzüstü yatır, yan yatır, debelendikçe öğrenir dönmeyi.
Alıştırma bardaklarıyla dene bir de belki faydası olur canım. Onların ucu farklı ya kabul eder belki. Ya da farklı emzikli biberonlarla dene. Araştırırsan mutlaka bulursun değişik uçlu biberon emzikleri.
Siteden kaynaklı, dünden bu sabaha kadar yazılar kaybolmuş, geri dönmeksizin.
Kızlar, benim sütüm az mı bilemiyorum ama bebeğim doymak bilmiyor acaba sıcaktan mı susuyor da emiyor bilmiyorum saat başı istiyor tabi akşama doğru sütüm azalıyor. En son kontrolümüzde doktor sütün besliyor geliştiriyor ama bebek iştahlı demişti, maşallah. Ama akşamları mama takviyesi yapsam mı? Böyle sürekli emzirince hiç kendime ayıracağım vakit yok. Günde 1 defa kaka yapıyor, altını ıslatması da düzenli ama aç gibi sürekli memede kalmak istiyor akşamları hatta memede uyumak istiyor alışkanlık oldu. Mama versem akşamları belki rahat yatar gece 3 defa kalkıyor 5 dk emip yatıyor ama tabi ben yoruluyorum. Mama versem sütüm kesilir mi ya da memeyi bir daha istemez mi acaba
Sıcaktan huysuzlanmaya başladı Ada. En sonunda açtım vantilatörü, emziğine de azıcık dondurma sürdüm. Keyif yapıyor hanımefendi.![]()
canım başını daha dik tutamıyorsa normaldir .2 3 hafta sonra düzelir bence.kızlar ben oğlumu hiç yüzüstü yatırmadım bir ara denedim ama karın ağrısı ve gaz sancısı olduğundan rahat edemedi şimdi denediğimde kafasını, burnunu yapıtıştırıyor yatağa başını çevirmiyor boğulur nefes alamaz diye yatıramıyorum acaba normal mi bu durum oğlu 2 ay 20 günlük
eee şimdi uyusunki gece nöbet tuttursun sana değil mi?Gitti gidiyor uyudu uyuyacak. Gözler çizgi oldu.![]()
![]()
Daha yarım saat oldu halbuki uyanalı.
Gitti gidiyor uyudu uyuyacak. Gözler çizgi oldu.![]()
![]()
Daha yarım saat oldu halbuki uyanalı.
Yüzüstü yatırmak karın ağrısı ve gaz için iyidir aslında. Yüzünü yapıştırsın birşey olmaz. Kendisi rahatsız olunca zaten çevirir kafasını. Israrcı ol bence elbet alışacaktır.kızlar ben oğlumu hiç yüzüstü yatırmadım bir ara denedim ama karın ağrısı ve gaz sancısı olduğundan rahat edemedi şimdi denediğimde kafasını, burnunu yapıtıştırıyor yatağa başını çevirmiyor boğulur nefes alamaz diye yatıramıyorum acaba normal mi bu durum oğlu 2 ay 20 günlük
eee şimdi uyusunki gece nöbet tuttursun sana değil mi?![]()
Dün birisi forumda anakucağı salıncak alacağım diye yazmıştı. Gece yazdım ama yazılar kaybolunca tekrar yazayım dedim.
Ahşap beşiğimiz var. 2 aylıkken de beşik şeklinde salıncak aldık. Kendi kendine sallanıyor, müzik çalıyor, ışıklı. Gündüzleri onda uyuyor. Bazen geceleri uyuyunca da salondan yatak odasına taşıyorum. Hafif, sürükleyince kolay taşınıyor. Almak isteyen olabilir diye link veriyorum kızlar :
Crystal Baby Crystal Baby Dandini Portatif Beşik Pembe | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Yan yatırıp sallarken fark ettim ben de az önce. Bir sorun olacağını sanmam canım, sonuçta kulak kıkırdaklı bir yapıya sahip. Kepçe olması için kulaklarını sürekli çekmesi gerekir diye tahmin ediyorum.
canım efe ninki hep öyle yana dönünce mutlaka kıvrılıyor,bir ara bandaj taktım evdeyken şimdi sıcaklardan dolayı bıraktım .beni oğlum biraz kepçe gibi acaba ondan mı oldu bilmiyorum yoksa kendi yapısı mı öyle onu da bilmiyorum
kızlar ben oğlumu hiç yüzüstü yatırmadım bir ara denedim ama karın ağrısı ve gaz sancısı olduğundan rahat edemedi şimdi denediğimde kafasını, burnunu yapıtıştırıyor yatağa başını çevirmiyor boğulur nefes alamaz diye yatıramıyorum acaba normal mi bu durum oğlu 2 ay 20 günlük
kızlar ben oğlumu hiç yüzüstü yatırmadım bir ara denedim ama karın ağrısı ve gaz sancısı olduğundan rahat edemedi şimdi denediğimde kafasını, burnunu yapıtıştırıyor yatağa başını çevirmiyor boğulur nefes alamaz diye yatıramıyorum acaba normal mi bu durum oğlu 2 ay 20 günlük
ben de ilk başlarda yatırmamıştım,şimdi de kendi yatmak sitemiyor,mızmızlanıyor,alışmadığı için zor geliyo,aynen benimkinin de kafası gömülüyo yere,kızıyo,ağlamaya başlıyoben de zorlamıyorum artık,nasılsa dönmeye başlayınca yüzüstü,öğrenir.Doğduğundan beri yatıorsaymışım keşke,ben de boğulursa falan diye korkup yüzsütü yatırmadım,şimdi de yatmıyo