2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
mama konusuna gelinceeee mamada veriyorum sanki sütüm az gibi hoş hazırladığım mamadanda ancak 30 cc falan alıyor oda zorla.olsun acaba doydumu emdimi süt varmıydı vs diye düşünmüyorum bu sayede.aç olsaydı emerdi diyorum

kızlar ben çok sık giremediğim için aramızda kaç kişi var çalışan bilmiyorum.8 hafta olarak verilen ücretli analık izni kürtaj yasasıyla birlikte 6 aya çıkarılacakmış.inşallah biran önce 6 ay yaparlarda bizde yararlanırız

kızlar bu kulak kıvrılma olayı benım oğlumdada var yenı bişey değil ama doğduğundan beri ozaman yenı doğmuş olduğundan şapkasını gece bıle çıkarmazdım kıvrılmasın dıye ama genede kıvrılırdı sadece sol kulağı diğeri kıvrılmıyor şimdide hala dvm edıyo gördükçe elımle düzeltıryorum kız olsa bant takçam :9::9:ama tabı erkeğe olmaz babasıda kızar zaten inşallah kepçe olmaz kulağı bide benı emerken birden elını yumruk yapıp elini emmeye başladı 2 gundur oda bı entresan durum su olayınıda baya düzelttik 125 cc bıberonun yarısını içiyor hazır suyu kaynatarakverıyorum sizlerde bölemı yapıyorsunuz kaynatmak fazlamı oluyor ?

slm kızlar ya miray gece beşiğinde uyurken yüzüstü dönüyo geride dönemiyo başlıyo ağlamaya napsam:44:
Aynı dorun bizdede var.eymeni sİrtüstü yatırıyorum gece mızırdanıyor bi bakıyorum yüzüstü dönmüş kolu altında kalmış.dün gece yastık koydum yanına dönemrsin diye bu defa dönemediği için sinirlenip ağlìyor

kızlar bu kulak kıvrılma olayı benım oğlumdada var yenı bişey değil ama doğduğundan beri ozaman yenı doğmuş olduğundan şapkasını gece bıle çıkarmazdım kıvrılmasın dıye ama genede kıvrılırdı sadece sol kulağı diğeri kıvrılmıyor şimdide hala dvm edıyo gördükçe elımle düzeltıryorum kız olsa bant takçam :9::9:ama tabı erkeğe olmaz babasıda kızar zaten inşallah kepçe olmaz kulağı bide benı emerken birden elını yumruk yapıp elini emmeye başladı 2 gundur oda bı entresan durum su olayınıda baya düzelttik 125 cc bıberonun yarısını içiyor hazır suyu kaynatarakverıyorum sizlerde bölemı yapıyorsunuz kaynatmak fazlamı oluyor ?

kaynatınca tadı bozuluyormuş özelliği kayboluyormuş vs ben bebek suyu alıyorum büyük kızım için ondan vermeye çalışıyorum ama suyu pek sevmedi içmek istemiyor

kaynatınca tadı bozuluyormuş özelliği kayboluyormuş vs ben bebek suyu alıyorum büyük kızım için ondan vermeye çalışıyorum ama suyu pek sevmedi içmek istemiyor

bebek suyu dıye bişeymı var ilk defa duyuyorum bılseydım ondanverırdım bakım netten nerden temın edebılırım

Gece yazdığımız şeyler hep uçmuş gitmiş kızlar ya. Umarım olmaz bi daha böyle aksaklık. :(

Canım suyu biberonla ver daha çok içtiğini göreceksin. Biz de kaşıkla versek bi yerden sonra iter. Sevmiyorlar kaşıkları pek.

Kızlar ne orucu ya. Emzirenlere, hamilelere oruç düşmez ki. Sütünüz kalmaz ve olanı da kalitesizleşir. Gün boyu 17 saat. Yapmayın ya bebişlerinize yazık :19:

ahhhh işte sorun orda..biberon almıyo öğürüyo:)
kızlar ben de emziriyorum bebeğim mama yemiyo oruç tutmayı düşündüm ama yapamam gibime geldi tutmuyorum ama içim de pek rahat değil.tutmak gerekiyor mu acaba????

kızlarrr ankarada olup doktor tavsiye edebilecek biri var mı??kızımı sürekli kontrol eden bi doktor olsun istiyorum yani her şeyini bilsin..ama iyi bir doktor bulmak da zor.belki içinizden tavsiye edecekler vardır:))))

kızlarrr ankarada olup doktor tavsiye edebilecek biri var mı??kızımı sürekli kontrol eden bi doktor olsun istiyorum yani her şeyini bilsin..ama iyi bir doktor bulmak da zor.belki içinizden tavsiye edecekler vardır:))))

Ada da aynısını yapıyor. Meme emerken, emecekken, emzik emerken vs. hep atıyor ellerini emiyor. Kucağımdayken salyaları göbüşüne kadar akıyor, bütün üstü salyadan ıslanıyor. Ben de hazır suyu kaynatarak veriyorum. Bebek suları var ama çevre marketlerde bulamadım. E-bebek'te görmüştüm Forum Akvaryumda'da. Ancak Forum'a falan gittiğimde alırım artık.

oooo ben girmeyelim kaç gün oldu o zaman zarfında kimler gelmiş hoşgelmiş geçmişi okuyayaım dedim ama fazla zaman yokki oku oku da bitmiyo :)
bugün dr.a gittik epilepsi için kullandığımız ilacı 6 aya yada 2 yaşında kesebiliriz dedi çok sevindikk :16: canm kızım inşallah iyileşecek
aman kızlar çok dikkat edin bu soğuk havaleye sıcak gibi hiç değil :44:

oooo ben girmeyelim kaç gün oldu o zaman zarfında kimler gelmiş hoşgelmiş geçmişi okuyayaım dedim ama fazla zaman yokki oku oku da bitmiyo :)
bugün dr.a gittik epilepsi için kullandığımız ilacı 6 aya yada 2 yaşında kesebiliriz dedi çok sevindikk :16: canm kızım inşallah iyileşecek

ilk defa duyuyorum onu..Allahım şifa versin.nasıl bişeymiş o yaaa

eyidas

geçmiş olsun canım,yazdıklarınıokudum geçende çok üzüldüm.nasıl oldu bebişin?çıktı mı hastaneden?rabbim şifa versin tez zmaanda.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun ALLAH şifasını versın sanada sabır versın inşallah en kısa zamanda iyileşir ALLAH meleklerımızı butun kötülüklerden korusun insan anne olunca butun bebekler kendı yavrusu sanıyor

Slmlar hanımlar ben de nisan annesiyim, benim bebeğim 7-8 gnde bir kaka yapyor ama katı olmuyor sıvı bir kaka oluyor.Ama kakasını yapamadığı için huzursuzlanıyor çocuk, ayrıca ilk 3 ay gaz problemimiz olmamıştı birkaç gündür akşamları gazdan dolayı ağlıyor yavrucağım.Doktor motilium verdi bağırsak hareketlerini düzenlemesi için bu ilacı kullanan var mı içinizde?

Çok geçmiş olsun eşimde 3 sene önce havale tarzı bişey geçitdi.oda 2 sene epilepsi ilacı kullandı sonra hiç olmadı çok şükür.küçücük bebeğe çok ağır değilmi epilepsi ilacı.rabbim şifa versin

benım oğlumun sabahları biraz ateşi oluyor evımızde çok sıcak ondamı bilmıyorum 38 i bulmuyor 37.6 falan ama yavrum kucağıma alınca fazlasıyla hisedılıyor aile hekımıne ve çocuk doktoruna sordum önemsemedıler normal gibi şeyler söledıler böyle sorun yaşayan varmı

Back
X