Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk defa duyuyorum onu..Allahım şifa versin.nasıl bişeymiş o yaaa
eyidas
geçmiş olsun canım,yazdıklarınıokudum geçende çok üzüldüm.nasıl oldu bebişin?çıktı mı hastaneden?rabbim şifa versin tez zmaanda.
çok geçmiş olsun ALLAH şifasını versın sanada sabır versın inşallah en kısa zamanda iyileşir ALLAH meleklerımızı butun kötülüklerden korusun insan anne olunca butun bebekler kendı yavrusu sanıyor
Çok geçmiş olsun eşimde 3 sene önce havale tarzı bişey geçitdi.oda 2 sene epilepsi ilacı kullandı sonra hiç olmadı çok şükür.küçücük bebeğe çok ağır değilmi epilepsi ilacı.rabbim şifa versin
saol inş geçecek :)
adı neydi ilacın bizimki luminaletten diye bi hap suda eritip veriyoruz ilk zamanları sabah yarım akşam yarımdı şimdi sabah 1 akşam 1e döndük
ilacı kullanmaya başladığımızda 40 günlük bile değildi mecbur kullanıyoruz,küçücük bebeğim daha 36 günlükken tomografi,emar girilecek ne varsa hepsine girdi
ben boğazları ağırıyo diye antibiyoiği vermeyi düşünürken antibiyotiğin alasını içti
Çok zormuş çok Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Canim buyuk gecmis olsun gecmisi okudum gordum..allahim tez xamanda sifasini versin ins. Canlari saolsun hersey bos...oooo ben girmeyelim kaç gün oldu o zaman zarfında kimler gelmiş hoşgelmiş geçmişi okuyayaım dedim ama fazla zaman yokki oku oku da bitmiyo :)
bugün dr.a gittik epilepsi için kullandığımız ilacı 6 aya yada 2 yaşında kesebiliriz dedi çok sevindikkcanm kızım inşallah iyileşecek
aman kızlar çok dikkat edin bu soğuk havaleye sıcak gibi hiç değil :44:
1 aylikken kullandik 20 gun kadar gaz icin vermistiSlmlar hanımlar ben de nisan annesiyim, benim bebeğim 7-8 gnde bir kaka yapyor ama katı olmuyor sıvı bir kaka oluyor.Ama kakasını yapamadığı için huzursuzlanıyor çocuk, ayrıca ilk 3 ay gaz problemimiz olmamıştı birkaç gündür akşamları gazdan dolayı ağlıyor yavrucağım.Doktor motilium verdi bağırsak hareketlerini düzenlemesi için bu ilacı kullanan var mı içinizde?
Benim kizim 4 aylik oluo nerdeyse henuz olmadim..Kızlar regl olan var mı aranızda?ben 3 gün önce oldum.oğlum 1 hafta sonra 4 aylık olacak
saol inş geçecek :)
adı neydi ilacın bizimki luminaletten diye bi hap suda eritip veriyoruz ilk zamanları sabah yarım akşam yarımdı şimdi sabah 1 akşam 1e döndük
ilacı kullanmaya başladığımızda 40 günlük bile değildi mecbur kullanıyoruz,küçücük bebeğim daha 36 günlükken tomografi,emar girilecek ne varsa hepsine girdi
ben boğazları ağırıyo diye antibiyoiği vermeyi düşünürken antibiyotiğin alasını içti
Çok zormuş çok Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Ben henuz olmadim. Bebegim 3 bucuk aylik olmak uzere.Kızlar regl olan var mı aranızda?ben 3 gün önce oldum.oğlum 1 hafta sonra 4 aylık
olacak
iftara davet edenlerden utanıp davet etmeye niyetlendim
ama iftar saatlerinde ömere bi haller oldugu için vazgeçtim
ve yaklaşık 20 kişilik bi arkadaş grubunu sahura çağırdm
pekii napabilirim
patates böreği sigara böreği
kahvaltı türü zeytn peynr domates vs
patates patlıcan biber kızartması
düşündüm yeter mi ki
her türlü öneriye açığım
bu arada
günaydınlarrrr![]()
valla canım iyi cesaret etmişsin dün bizide eltim almıştı iftara açık açık dedim kusura bakmayın bu sıcakta annemi çagırıp sizi yemege alamam kadınada yazık tekde zaten alamam kız asla tek durmuyo allah yardımcın olsun bence menün yeterli zaten çocukla senden kimse fazlabişey beklemezkolaygelsin
canım çok geçmiş olsun,Allah şifa versin,Allah bütün çocuklarımızı korusun,sağlık versin....oooo ben girmeyelim kaç gün oldu o zaman zarfında kimler gelmiş hoşgelmiş geçmişi okuyayaım dedim ama fazla zaman yokki oku oku da bitmiyo :)
bugün dr.a gittik epilepsi için kullandığımız ilacı 6 aya yada 2 yaşında kesebiliriz dedi çok sevindikkcanm kızım inşallah iyileşecek
ben 31. gün olmuştum canım,bu ay yine oldum.....Kızlar regl olan var mı aranızda?ben 3 gün önce oldum.oğlum 1 hafta sonra 4 aylık olacak
günaydın canımherkese günaydın![]()
kelebeğim naptın yaaaa,bu yıl çağırmayıver,hoş görsün onlarda seni,gece zaten kaç kere uyanıyoz bide sahur,bide misafir yok ben almayımiftara davet edenlerden utanıp davet etmeye niyetlendim
ama iftar saatlerinde ömere bi haller oldugu için vazgeçtim
ve yaklaşık 20 kişilik bi arkadaş grubunu sahura çağırdm
pekii napabilirim
patates böreği sigara böreği
kahvaltı türü zeytn peynr domates vs
patates patlıcan biber kızartması
düşündüm yeter mi ki
her türlü öneriye açığım
bu arada
günaydınlarrrr![]()
Kızlar meraba benim 3.5 aylık oğlum var kilo alımı gayet iyyidi sadece anne sütüyle besleniyor haftada 300-400 gr alıyodu ama son 15 günde hiç kilo almadı neden olabilir sizce? Çok kafama takıyorum ya biraz önce geldim sağlık ocağından bir grm bile oynamazmı ..Sütüm iyi azalma falan yok altını kirletmesi de normal ama kilo alımı durdu resmen sizde de öyle olan varmı?..Bu arada yollarda çok kaldı oğlum sıcaklarda derken etkilenmiş olabilir mi??
kelebeğim naptın yaaaa,bu yıl çağırmayıver,hoş görsün onlarda seni,gece zaten kaç kere uyanıyoz bide sahur,bide misafir yok ben almayım
.
evet ya yok mu bi tekniği bunun napılabilirAynı dorun bizdede var.eymeni sİrtüstü yatırıyorum gece mızırdanıyor bi bakıyorum yüzüstü dönmüş kolu altında kalmış.dün gece yastık koydum yanına dönemrsin diye bu defa dönemediği için sinirlenip ağlìyor
ben geçen ay oldumKızlar regl olan var mı aranızda?ben 3 gün önce oldum.oğlum 1 hafta sonra 4 aylık olacak
Kızlar meraba benim 3.5 aylık oğlum var kilo alımı gayet iyyidi sadece anne sütüyle besleniyor haftada 300-400 gr alıyodu ama son 15 günde hiç kilo almadı neden olabilir sizce? Çok kafama takıyorum ya biraz önce geldim sağlık ocağından bir grm bile oynamazmı ..Sütüm iyi azalma falan yok altını kirletmesi de normal ama kilo alımı durdu resmen sizde de öyle olan varmı?..Bu arada yollarda çok kaldı oğlum sıcaklarda derken etkilenmiş olabilir mi??
Slmlar hanımlar ben de nisan annesiyim, benim bebeğim 7-8 gnde bir kaka yapyor ama katı olmuyor sıvı bir kaka oluyor.Ama kakasını yapamadığı için huzursuzlanıyor çocuk, ayrıca ilk 3 ay gaz problemimiz olmamıştı birkaç gündür akşamları gazdan dolayı ağlıyor yavrucağım.Doktor motilium verdi bağırsak hareketlerini düzenlemesi için bu ilacı kullanan var mı içinizde?
oooo ben girmeyelim kaç gün oldu o zaman zarfında kimler gelmiş hoşgelmiş geçmişi okuyayaım dedim ama fazla zaman yokki oku oku da bitmiyo :)
Ben de henüz olmadım, geçen ay olacam sandım birkaç gün damla şeklinde geldi ama o sayılmaz herhalde. Keşke regl olsam daha rahatlarım gibi geliyor. Henüz doktora da gidemedim bana bebeğin 45 günlük olunca gel demişti tek başıma nasıl gidebilirim bebeği yanımda götüremezdim, çok bekletiyorlar. Sen bebeğini emziriyor musun canım? Emzirenler geç regl olur diyorlar ama tabi belli de olmazKızlar regl olan var mı aranızda?ben 3 gün önce oldum.oğlum 1 hafta sonra 4 aylık olacak
senin bebiş ne zman doğdu canım..