2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım seyirme dediğin nasıl oluyor oynatmamı? benim kızın elleri hiç durmuyor, dili iledeçok oynuyor, öyle bir yere sabitlenme yok ama insan korkuyor işte..kasılmada öylece kalıyormu? yoksa sıkıyormu? bende bazen korkuyorum, Rabbim korktuklarımızla sınamasın, sizede çok geçmiş olsun..

Hepinize teşekkürler kızlar Rabbim kimsenin başına vermesin inşallah
normal el oynaması değil elinde tesbih varmışta hani erkeklerin salladığı türden nasıl sallarlar onun gibi bişy oluyordu, dilde normal oynama değil sen zten emin ol anlarsın alışılagelmişin dışında bi oynma biz hiç beklemediğimiz için anlayamadık
ellerini sıkıp kendinide sıkıp bi yere odaklanma yada dediğim gibi el, dil , göz seyirmeleri oluyor
bu soğuk havalede saraya (epilepsiye) çeviriyormuş ilerlerse

Hepinize teşekkürler kızlar Rabbim kimsenin başına vermesin inşallah
normal el oynaması değil elinde tesbih varmışta hani erkeklerin salladığı türden nasıl sallarlar onun gibi bişy oluyordu, dilde normal oynama değil sen zten emin ol anlarsın alışılagelmişin dışında bi oynma biz hiç beklemediğimiz için anlayamadık
ellerini sıkıp kendinide sıkıp bi yere odaklanma yada dediğim gibi el, dil , göz seyirmeleri oluyor
bu soğuk havalede saraya (epilepsiye) çeviriyormuş ilerlerse

canım çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifasını versin yavrunun inşalah

kızlar ya ben bu imza olayını unutmuşum lilyp de yaptım ama hangini seçiyoduk hep hatalı diyo sinir oldummm
url html neyi seçiyoduk

Son düzenleme:
kızlar ya ben bu imza olayını unutmuşum lilyp de yaptım ama hangini seçiyoduk hep hatalı diyo sinir oldummm
url html neyi seçiyoduk
Ay canım, kızının resmini koymuşsun, maşallah çok tatlı, güzel bir bebek. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Şimdi sen emziriyor musun, yoksa mamayla mı destekliyorsun

:) malesef bronşit olduk büyükşehirde hülya hanıma götürüorum cnm ya sen ?

biz de öyle. sırtına bez koy terledikçe değiştr artık öle yapıorz

ehli keyif benim oğlum :)

15 kilo almştım ilk ay 15i de gitti
sırrı uyumayan bebeğim :)
oruç tutamıorum sütüm kalmıo o zamn

çok geçmiş olsun canım bronşiti nerden buldunuz yaaa?

iftara davet edenlerden utanıp davet etmeye niyetlendim
ama iftar saatlerinde ömere bi haller oldugu için vazgeçtim
ve yaklaşık 20 kişilik bi arkadaş grubunu sahura çağırdm

pekii napabilirim
patates böreği sigara böreği
kahvaltı türü zeytn peynr domates vs
patates patlıcan biber kızartması
düşündüm yeter mi ki
her türlü öneriye açığım:21:

bu arada
günaydınlarrrr:3:

ay maşallah nasıl cesaret ettin...aynı şeyi ben de düşünüyorum.şimdi insanlar iftara alacak ama ben çağıramam kızımın gündüz uykusu hiç yok..kendimize bile yemeği zor yapıyorum.bir de iftar vakti uyku vakti oluyo tam ezan vakti uyumuyo bazen 1buçuk saat sallıyorum..yani misafirler orda iftar yapacak ben kızı mı uyutacam.valla kimse küsmesin ben diycem bu sene alamıycam diye ama biliyorum ki eşim ısrar edecek ailesini almak için ama ailesi çok kalabalık..inş ısrarcı olmaz.
bence menü yeterli.belki kanepe yapabilirsin bir de..

kızlar sizin de bebişlerinizin kulakları yastığa yatırınca kıvrılmaya başladı mı?şu son haftaya kadar yoktu zaten,son günlerde dikkatimi çekiyo da,burda bi forumda okuyunca farkettim ben de,kıkırdak sertleşmediği için kulaklarının üst kısmı kıvrılıyor,sizce bi zararı olurmu ,yani şekil bozuklupu olur mu?düzeltmek de çözüm değil çünkü kafasını bi o tarafa bi bu tarafa çeviriyor,yani düzeltmekle uğraşılmaz,kepçe kulak falan olmaz di mi?

ayy denizinde kıvrılıyor yaa kalıcı bişey olur mu ki

^kızlar dün akşam kızımın bezinde pembelik vardı önemsemedim sabah baktım gene var doktora götürdük tahlil yaptık çok şükür kötü bişey yokmuş su eksikliginden dedi ama nne yapsamda içmiyo midesini bulandırıyo

bebek suyu dıye bişeymı var ilk defa duyuyorum bılseydım ondanverırdım bakım netten nerden temın edebılırım

canim spa su ama hayat suyunda var cocuk suyu hatta hayat suyu buyuk kizima dis hekimi onerdi florur orani yuksekmis ve dis curumelerini onlemeye yardim ediyormus 24 aylik olan kizimin dis kontrolu zamani gelmisti kucugude goturdum acaba dismi cikariyor diye dis cikarmiyormus 3 ayda bunlar normal dedi tukruk salgisi artar elini agzina goturur vs vs 3 ay sonra tekrar ilk dis kontrolumuz var :27:

Kızlar meraba benim 3.5 aylık oğlum var kilo alımı gayet iyyidi sadece anne sütüyle besleniyor haftada 300-400 gr alıyodu ama son 15 günde hiç kilo almadı neden olabilir sizce? Çok kafama takıyorum ya biraz önce geldim sağlık ocağından bir grm bile oynamazmı ..Sütüm iyi azalma falan yok altını kirletmesi de normal ama kilo alımı durdu resmen sizde de öyle olan varmı?..Bu arada yollarda çok kaldı oğlum sıcaklarda derken etkilenmiş olabilir mi??

canım benim kız da ilk zamanlAR çok iyi kilo alıyodu.hatta doktorun biri çok almış falan demişti.sonra başka bir doktor boşver alsın zaten 2-3 ay sonra alamaz kolay kolay dedi.sanırım bu günleri kastetti:) artık eskisi gibi kilo alamıyacaklar.benim kız 18 nisan doğumlu ve daha 5 700 kilosu..

^kızlar dün akşam kızımın bezinde pembelik vardı önemsemedim sabah baktım gene var doktora götürdük tahlil yaptık çok şükür kötü bişey yokmuş su eksikliginden dedi ama nne yapsamda içmiyo midesini bulandırıyo
Canım sen emziriyor musun? Süt su ihtiyacını karşılıyor, sık emzir, benim oğlum sık emdiği için çok şükür bir problem yaşamadık, ben su vermiyorum ama saat başı emiyor sanırım susuyor, benim için biraz yorucu oluyor ama sağlıklı olsun yeter ki

benim kız da içmiyo midesi bulanıyo gibi..zorla 3-4 çay kaşığı alıyo.burdan bir arkadaş biberonla ver demişti şimdi denedim biberonu hiç almıyo

canım ben çok vermekte zorlanırsam 30 cc suya bir çay kaşığı mama atıp veriyorum

Back
X