Canım ben devit 3 veriyorum 1 yaşına kadar devam dedi..
Maşallah maşallah kızımıza çok tatlısınn çok... Elbisenize bayıldım çok güzel hayırlı olsunn..
Allahım esirgesin seniii ısırmalııkk valaa..
Canım sadece isminemi bakmıyor gürültü falan olduğunda tepki gösteriyormu?? mesela duru hanımın keyfi yerindeyse duru kızm dedinmi dönüp bakar hemencecik ama oyuncakla oynuyor ve birşeyle ilgileniyorsa kendini parçalasan dönüp bakmaz
Benimde bazzen içimden ağlamak geliyor sebepsiz yere..
Geçmiş olsun umarım tez zamanda çıkartır.
Duru da aynı durumda önceki yediklerinin çeyreğini yemiyor ve ikinci diş geliyor çok huzursuz.. Canım geçenlerde okudum bebekler oturmaya, kalkmaya başladılarmı uykuda bile onu yapmaya çalışıyorlarmış. Duru da uyurken oturma pozisyonuna geçmeye çelışıyor gece 5 defa düzeltiyorum..
Ayy ne güzel olmuş çocuk içinde değişiklik olmuştur. Canım bizde düğüne gittik hafta sonu davul sesi eşliğinde uyudu davul durunca uyandı

..
Becermeyle alakası yok canım ilk ek besine girdiğimiz zaman duru herşeyi yiyordu hemde yarım kase 1 kaseye yakın ama son bir aydır 3 4 kaşığı geçmiyor yedikleri..
Bizde dün ilk adım ayakabısı aldık sürekli patik giydiriyordum... Duru da birşey yemez olduuuu.
Ayy maşallah maşallahh

değirmeyelim çocuğa. Biz uykuyu mumla arıyoruz mumlaa..
Benim kızımda tam tersii gezmeci çarıkçıı

çok seviyor gezmeyii..