2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar merhaba, haftasonu bize kabus gibi geçti, ela dün gece hiç uyumadı hep ağladı..tabii sabah 8den gece 4e kadar uyumayınca eşimde bende kafayı sıyıracaktık, hiçbirşey yemedi içmedi dün, bezleri hep kupkuruydu :( ben bugün işe gidemedim, bakıcıya verip yattım uyudum.. Başım nasıl ağrıyordu ama, gün boyu 3 ağrı kesici içtim ve hala hafif var..

eşim gelince öğleden sonra doktora götürdük, doktor baktı diş çıkarıcak dedi ama yan tarafı söyledi, alt sağ tarafı dedi..normalde alt ön çıkmazmı? inşAllah dediği gibidir ama ben pek dişten olduğunu düşünmedim, elini ağzına sokuyor ve çok ağlıyordu bende kucağıma yatırdım ağlarken ağzını iyice açtım baktım ve aft gördüm :( doktor nasıl görmedi anlamadım, yiyemesini ben ona bağladım, böyle küçük göz gibiydi :( hemen eşimi aradım ve doktor dolven verdi ağrı kesici, onu alırken sor dedim, eczacıda 1 tane jel vermiş, akşam zar zor bir kere puflattık, inşAllah işe yarar, nasıl üzüldüm ya :( birde cuma günü ağzına kaşık elindeydi bende yürüteçde bacağını düzelteyim derken kaşık ağzının bir yerine gelmişti ve çok ağlamıştı, acaba omu yaptı bilemedim..bizden böyle haberler :((

bişidicem canım geçmiş olsun sizede, Rabbim beterinden korusun..

Fundela, Demos, Eyidas ve Ahsen canım maşallah kızlarınıza, Allah nazarlardan korusun hepsini..

kızlar yeni yıla 1 saat kala, herkese mutlu seneler diliyorum,Hepimize Rabbim evlatlarımızla nice senelere girmeyi nasip etsin..

:38::16::16::16:

valla tv acmayayım diyorum alışmasın diye ama el alkışkanlıgı bir bakıyorum açmışım ahsende reklam müziğini duyar duymaz dikat kesiliyor
çok sakıncalı dikkatli olmamız lazım aslında :50:

Valla bende tv açıyorum. Aliskanlik bir de benim kimsem yok bütün gün tek başıma geçmiyor. Zeynep de reklam çıkınca hemen anliyor.yemegi de genellikle reklamla yiyor

kızlar yarın hastaneler kapalımı
yok gercekten ahsende birşey var bu kusmalarartık zorlamayla filan kusmuyor saat 5 gibi meyva verdim herzaman yediginin yarısını yedi bende zorlamadım kaldırdım sonra dedim hiç zorlamayayım mama yapmadım sonra uykusu baktım geliyor saat 8 gibi dedim bi uytayım emzigini agzına vermeden kremalı pasta yiyiyordum ona batırdım valla 1 mercimek kadar bile degil oda sadece kreması yanı tortu filan yok gürdiye kustu valla ben o an cinet gecirdim heryer batı uykusuda gitti şimdi zorla uyutum gercektem bu kusmalar beni çok yoruyor sinirimden akşamdan beri aglıyorum eşimde yok bunaldım zayten yemiyor bide kusma buda 1 aydır çıktı nazar degdi bi r tanıdık oglu kusuyormuş dedi seninki kusuyormu yok dedim başladı ahsende kusmaya nazar degdi valla durduk yerde kusuyo çocuk :47:

Kizlar zeynep cok isyshli bi cocuk değildi zaten simdi de sanirim üst disler çıkacak. İyice iştah gitti. Kilodu 7.700 boyu 71 cm.kilosu cok az değil mi. İyice kafayi taktim. Sağlık Ocağı ndaki hemşire kilosu az ama önemli olan boy.boyu ds gayet iyi dedi.bir de zeynep cok hareket li acaba ondan mı kilo almıyor. Bir saniye durmuyor. Nerdeyse yürüyecek. Tutunarak gidiyor ama henüz desteksiz adim atamiyor
Of kafaya takıyor um ben mi bakmıyorum çocuğa

yok gercekten ahsende birşey var bu kusmalarartık zorlamayla filan kusmuyor saat 5 gibi meyva verdim herzaman yediginin yarısını yedi bende zorlamadım kaldırdım sonra dedim hiç zorlamayayım mama yapmadım sonra uykusu baktım geliyor saat 8 gibi dedim bi uytayım emzigini agzına vermeden kremalı pasta yiyiyordum ona batırdım valla 1 mercimek kadar bile degil oda sadece kreması yanı tortu filan yok gürdiye kustu valla ben o an cinet gecirdim heryer batı uykusuda gitti şimdi zorla uyutum gercektem bu kusmalar beni çok yoruyor sinirimden akşamdan beri aglıyorum eşimde yok bunaldım zayten yemiyor bide kusma buda 1 aydır çıktı nazar degdi bi r tanıdık oglu kusuyormuş dedi seninki kusuyormu yok dedim başladı ahsende kusmaya nazar degdi valla durduk yerde kusuyo çocuk :47:

canım götür bir istersen normal muayene kapalı olur ama aciller açıktır sanırım,belki reflü falan olabilir.. bende yarına kalmasın diye bugün götürdüm okumuşsundur, elada kusuyor ve kusmuğu böyle balgamlı 2 gündür..bugün alttada kusmuş kadın çorbayı yedirirken, bizdede yeni başladı inşAllah devam etmez.. gerçekten çok sinir bozucu oluyor, hem zorla yediriyoz hemde o yediklerini 2 dkda döküveriyorlar, ben 3 gündür ağlıyorum sinirimden, Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor..elada aynı ahsen gibi devamlı huzursuz, mız mız ağlamalar, hiçbirşeyden memnun olmuyor, oyuncak veriyorum fırlatıyor, asla oynamıyor bişeyle, böyle alıştı sanırım inş hep devam etmez bu durum, hep ağlama modunda geçiriyoruz günleri ve bu beni uyuz ediyor, inan ela ile bişi yapasım gelmiyor, ne dışarı çıkma ne bir yere gitmek..çıksak 30dkya kalmadan eve geliyoruz ağlamaları yüzünden, insalara bakıyorum çocuklarıyla eğleniyorlar, facede resimler koyuyorlar mutlu mutlu ..biz asla böyle olamadık bebeğimizle

cnm bir götür doktora bakalım 5 te meyve yemiş 8e kadar acıkmadımı yanı 3 saat geçmiş bizimki 2 buçuk saatte acıkıyo hele meyve yedıyse asla duramaz 3 saat kadar uyumadan önce mama yese muhallebı yada kaşık mamalarını biberona yapsan onlarıdamı yemıyorr

cnm bir götür doktora bakalım 5 te meyve yemiş 8e kadar acıkmadımı yanı 3 saat geçmiş bizimki 2 buçuk saatte acıkıyo hele meyve yedıyse asla duramaz 3 saat kadar uyumadan önce mama yese muhallebı yada kaşık mamalarını biberona yapsan onlarıdamı yemıyorr

normalde veriyorum mama biberon tutmadı kaaşıkla veriyorum dedim zorlamayayım vermedim dün valla bende şaşırdım ne yapacagımı
eşim boşuna acile gitmeyelim zaten ilaçlarına güvenip vermiyecen yarın kendi doktoruna gidelim dedi
valla içim sıkılıyor artık aglamaları azaldı şimdide bu kusma çıktı demek benim çekecegim var diyorum biri bitiyor:50: biri başlıyo allah beterinden saklasın

normalde veriyorum mama biberon tutmadı kaaşıkla veriyorum dedim zorlamayayım vermedim dün valla bende şaşırdım ne yapacagımı
eşim boşuna acile gitmeyelim zaten ilaçlarına güvenip vermiyecen yarın kendi doktoruna gidelim dedi
valla içim sıkılıyor artık aglamaları azaldı şimdide bu kusma çıktı demek benim çekecegim var diyorum biri bitiyor:50: biri başlıyo allah beterinden saklasın

yemeyen çocuk çok zor cnmyaa benımki bi tek çorbada zorlanıyo ozaman bile sinir oluyorum sürekli olsaa dayanaması zor

yemeyen çocuk çok zor cnmyaa benımki bi tek çorbada zorlanıyo ozaman bile sinir oluyorum sürekli olsaa dayanaması zor

canım benim diger kızda böyleydi çok cektim oyüzden tahammülümde kalmamış 3 4 yaşına kadar şevval sürekli kustu korkuyorum ahsende ona benzeyecek diye
valla kafaya takmayayım diyorum olmuyor zaten kansızlıgı var düzenli beslenmesi lazım nerde valla dün akşama kadar 1 yumurta sarısı oda ıflamurla başka birşey katmadım 1 de 3 4 kaşık sebze çorbası elimdende birşey gelmiyor depresyona girmekten korkuyorum eşime sataşıyorum durduk yere aglıyorum :14::14:

canım benim diger kızda böyleydi çok cektim oyüzden tahammülümde kalmamış 3 4 yaşına kadar şevval sürekli kustu korkuyorum ahsende ona benzeyecek diye
valla kafaya takmayayım diyorum olmuyor zaten kansızlıgı var düzenli beslenmesi lazım nerde valla dün akşama kadar 1 yumurta sarısı oda ıflamurla başka birşey katmadım 1 de 3 4 kaşık sebze çorbası elimdende birşey gelmiyor depresyona girmekten korkuyorum eşime sataşıyorum durduk yere aglıyorum :14::14:

yumurta sarısını sabah versen peynır ekmek falan cevız koy pekmez koy bı tatlı kaşığı ıhlamurla ıslat benımki tabağı bıtırıyo daha istıyoo yarım saat sonra bıberona mama yapıyorum onuda bıtırıyoo sabah dene bakalım cnmya kendıni üzme her anne çocuğuna en ıyı şekilde bakmaya çalısır

Yeni yilin ilk gununden herkese merhaba kizlar. Hepimize saglikli mutlu ve huzurlu bir yil dilerim. :16:
melisela cok gecmis olsun canim, umarim disleriniz cikar da rahatlarsiniz.
Valla bende tv açıyorum. Aliskanlik bir de benim kimsem yok bütün gün tek başıma geçmiyor. Zeynep de reklam çıkınca hemen anliyor.yemegi de genellikle reklamla yiyor

Ada da turkcell yeni yil reklamina ve eti petito
reklamina deli oluyor. Petitoda hemen elleri birlestirip oynamaya basliyor

Reflu mu var acaba canim ? Eczaneler kapali ama hastaneyi bilmiyorum canim. Aksam sormussun gerci goturdunuz mu doktora ?

Kizlar dun aksam Ada da bir kustu ki sormayin. Butun hali, babaannesinin ustu her yer batti. Corbayla yogurt yemisti ikisino ardarda yedi diye olabilir diyorum ben. Neyse ki devami gelmedi. Dun gece 2ye kadar bitirdi herkesi. Bit turlu uyumadi saat 5ten 2ye kadar. En sonunda ustumde yatarak uyuya kaldi ama uykusunda bile huzursuzdu.

bebişlerimize nazar mı değdi noldu böyle,kusan kusana :( acaba havalar soğuk üşütüyorlar mı ki?ılık ıhlamur falan içirseniz midelerini rahatlatır belki

slm arkadaşlar daha öncede yazmıştım oğlum 3 gün önce ateşlenmişti pazar günü acile götürdüğümüzde boğazı enfeksiyon kapmış demişti.2 gün yüksek ateş çektik.dün de 38e düştü ateşi.en yüksek 38de seyrediyor.yalnız benim kafama takılan oğlum sürekli uyku halinde sürekli uyumak istiyor.uykudan uyanır uyanmaz bile hemen uyumak istiyor.uykuları uzun değil 30 dk yada 1 saat ama uyandığında 20 dk sonra tekrar uyumak istiyor.dün gece nerseyse deliksiz uyudu 2 günden sonra.sabah 9 da kalktı 3 saat felan oyalandı şimdide yine 2 saattir felan uyuyor.neden böyle ki.çok korkmaya başladım.aldığı ilaçlardan mı ki?kullandığı ilaçlar largopen 125 ml antibiyotik.vermidon,ve supravit vitamin şurubu.bu ilaçları daha önce kullanan oldumu?ya artık uyumaktan gözleri şişti.daha öncede antibiyotik felan kullandık ama böyle olmadı.ateş mi yoruyor boğazdaki enfeksiyon mu neden böyle çocuğum.uyanıkken de çok hareketli değil.ortalığı birbirine katan oğlum şimdi gülmeye bile nerdeyse takati yok.yarın bi olsa doktoruna götürücemde yarını nasıl edicem lütfen cvp yazın yoksa kafayı yicem ben?

slm kızlarr:3:

hepimizin yeni yılını kutluyorum ailelerimizle birlikte sağlıklı ve mutlu yıllarımız olsun, yavrularımızın bahtları açık ömürleri uzun inşallah...

kızlarımızın fotolarına ve cicilerine bayıldım, güzel günlerde kullansınlar,

sezensezen, bebeğin vücudunda enfeksiyon var canım sürekli mikroplarla savaşıyor, halsiz olması çok normal, enfeksiyonların tedavisi için dinlenmek şart değilmidir, uyusun kuzu uyandırma sakın, ayrıca ilaçların yan etkisi de olabilir, sen yarın kendi doktoruna götür için rahat etsin, geçmiş olsun..

slm arkadaşlar daha öncede yazmıştım oğlum 3 gün önce ateşlenmişti pazar günü acile götürdüğümüzde boğazı enfeksiyon kapmış demişti.2 gün yüksek ateş çektik.dün de 38e düştü ateşi.en yüksek 38de seyrediyor.yalnız benim kafama takılan oğlum sürekli uyku halinde sürekli uyumak istiyor.uykudan uyanır uyanmaz bile hemen uyumak istiyor.uykuları uzun değil 30 dk yada 1 saat ama uyandığında 20 dk sonra tekrar uyumak istiyor.dün gece nerseyse deliksiz uyudu 2 günden sonra.sabah 9 da kalktı 3 saat felan oyalandı şimdide yine 2 saattir felan uyuyor.neden böyle ki.çok korkmaya başladım.aldığı ilaçlardan mı ki?kullandığı ilaçlar largopen 125 ml antibiyotik.vermidon,ve supravit vitamin şurubu.bu ilaçları daha önce kullanan oldumu?ya artık uyumaktan gözleri şişti.daha öncede antibiyotik felan kullandık ama böyle olmadı.ateş mi yoruyor boğazdaki enfeksiyon mu neden böyle çocuğum.uyanıkken de çok hareketli değil.ortalığı birbirine katan oğlum şimdi gülmeye bile nerdeyse takati yok.yarın bi olsa doktoruna götürücemde yarını nasıl edicem lütfen cvp yazın yoksa kafayı yicem ben?

çok geçmiş olsun ben bu ilaçları kullanmadım ama bence çok kafana takılıyorsaa yarın tekrar götür sor bakalım kesınlıkle ıhmal etmee hatta ilaçları veren dr.den sonra başka dr.yede götür ihmale gelmez ben buknularda çok telaş yapıyorum bılmıyorumda yerınde olsam hemen götürürdümm yan etkiyse keserler normalse için rahat olurr

canım ben o ilaçlaı kullanmadım ama yan etkilerini bi oku bakalım.gerçi hasta olduğumuz zaman biz büyük insanken sürekli uyumak istiyoruz ki onlar bebek kafası tutmuyordur çocuğun panikleme sakin ol takip et sürekli

canım geçmiş olsun nazar değdi boncuğa:26: reflü mü var acaba yarın bi götür bakalım inşallah geçici bir durumdur

Back
X