2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar bir idrar tahlili veremedik bi kakası karıştı bi az geldi bi dışarı aktı son poşet kaldı başka şansımız kalmadı oturmuş küçük hanımın çişini bekliyoruz :37:

kızlar bir idrar tahlili veremedik bi kakası karıştı bi az geldi bi dışarı aktı son poşet kaldı başka şansımız kalmadı oturmuş küçük hanımın çişini bekliyoruz :37:

inşallah bişey çıkmaz canım, yazın benim oğlum da çok kusuyordu ama çok emdiğinden diyordum şimdi kusmuyor öyle...

benim kızımda birsürü heceler söylüyor ama anlamlı değil oynarken çıkarıyo.. daha küçükler tabiki normal, bazı bebekler geç konuşabilir ama bizimkiler için bişey söylemek henüz erken, 1 yaş civarına kadar birşeyler söylerler herhalde..
inşallah kız ilk ses çıkarmaya başladı ama sonra bi ara hiç bi şey söylememeye başladı bugünlerde ufaktan ufaktan bi şeyler söylüyor kafama takılıyo oğlumu görünce ister istemez kıyaslama yapıyorum

her çocugun gelişimi çok farklı canım ahsen birçok kelime soylüyor ama daha yeni dönmeye başladı :9:çok ki kafana takılıyor bence bir doktora danış istersen sen şimdi oglunla kıyaslıyorsun belki ogluna göre daha akıllı birbebektir eger daha çok vaktini uykuda geciriyorsa daha gec alışıyorlar bazı şeylere canım tv fişini çe ben çözümü orda buldum o ana kalkıp açmıyorum sonrada unutuyorum ahsende reklam görünce cıldırıyor :52:akşamları eşim acıyor okadarda olsun diyorum zaten haberleri ahsen hiç sevmedi:9:
canım doktora geçenlerde sordum kelime kısmını deil de tvye çok dikkatli bakıyo kardeşiyle pek oynamıyo diye o da takip et olmazsa 1 yaşından sona çocuk psikiyatristine göster dedi ondan canım sıkıldı kardeşi mesela yanına gidiyo elinde ne varsa çekip alyıyo bi iki kere tekrar almaya çalışıyo sonra dönüp gidiyo kardeşi onu kucağıma aldğım zaman hemen gelip kucağıma gelmeye çalışıyo fakat kızım oğlumla ilgilenirken hiç umrunda olmuyo yoksa beni sevmedi mi:(((

Muhammed Beşir birkaç gündür uykusu gelince çok mızırdanıyor, uyutacaktım şimdi illallah ettirdi bana ben de aldım onu yürütece koydum, yine mızırdanıyo ama benden ilgi göremeyince oynuyo kendi kendine... ilgiden şımarıyolar galiba yaa ...

çocuğun oynayası varmış daha, beşiğine koydum oynuyo şimdi... sürekli değişiklik istiyo yalnız, birazdan ordan da sıkılacak beyefendi...

inşallah kız ilk ses çıkarmaya başladı ama sonra bi ara hiç bi şey söylememeye başladı bugünlerde ufaktan ufaktan bi şeyler söylüyor kafama takılıyo oğlumu görünce ister istemez kıyaslama yapıyorum

canım doktora geçenlerde sordum kelime kısmını deil de tvye çok dikkatli bakıyo kardeşiyle pek oynamıyo diye o da takip et olmazsa 1 yaşından sona çocuk psikiyatristine göster dedi ondan canım sıkıldı kardeşi mesela yanına gidiyo elinde ne varsa çekip alyıyo bi iki kere tekrar almaya çalışıyo sonra dönüp gidiyo kardeşi onu kucağıma aldğım zaman hemen gelip kucağıma gelmeye çalışıyo fakat kızım oğlumla ilgilenirken hiç umrunda olmuyo yoksa beni sevmedi mi:(((

yok canım her cocuk annesini çok sever kimi gösterir oglun gibi kimide göstermez birde erkek çocuklar anneye daha düşkün diyorlar bende iki kız var şimdilik ikside bana daha düşkün. tv olayını çözsen bence herşey çözülecek canım bi dikatt et 1 hafta hiç açmayın bakalım düzelme olacakmı

inşallah bişey çıkmaz canım, yazın benim oğlum da çok kusuyordu ama çok emdiğinden diyordum şimdi kusmuyor öyle...

inşallah canım bu son poşette boşa çıktı eşim artık almam dedi bakayım annem gelirse ben gidip alayım

yok canım her cocuk annesini çok sever kimi gösterir oglun gibi kimide göstermez birde erkek çocuklar anneye daha düşkün diyorlar bende iki kız var şimdilik ikside bana daha düşkün. tv olayını çözsen bence herşey çözülecek canım bi dikatt et 1 hafta hiç açmayın bakalım düzelme olacakmı

evet ben tek olsam açmıyorum ama işte ben yokken bi de babası geldiğinde açılıyor diyorum açmayalım diye ama engel olamıyorum

vallahi tv de reklam varsa bitarafımızı yırtsak dönüp bakmıyo bize..:1: benim kzım da kendi halindedir genelde emekler eline bişeyler alır ağzına sokar konuşur onlarla kendi çapında, yanıma çağırırım gelmez, ama rahatsızlığı varsa hemen gelir ağlayarak, her çocuğun gelişimi farklıdır canım, ileride oğlundan daha bıcır bıcır bir kız bile olabilir, benim kız da aynen bahsettiğin gibi ben de beni sevmediğini düşünüyorum bazen:1: ama bir taraftan da bağımsız olması hoşuma gidiyor, psikiyatristlik durumlar böyle olmaz canım için rahat olsun..

vallahi tv de reklam varsa bitarafımızı yırtsak dönüp bakmıyo bize..:1: benim kzım da kendi halindedir genelde emekler eline bişeyler alır ağzına sokar konuşur onlarla kendi çapında, yanıma çağırırım gelmez, ama rahatsızlığı varsa hemen gelir ağlayarak, her çocuğun gelişimi farklıdır canım, ileride oğlundan daha bıcır bıcır bir kız bile olabilir, benim kız da aynen bahsettiğin gibi ben de beni sevmediğini düşünüyorum bazen:1: ama bir taraftan da bağımsız olması hoşuma gidiyor, psikiyatristlik durumlar böyle olmaz canım için rahat olsun..

inşallah canım ne bileyim doktor öyle deyince zaten çok üzüldüm halen sürekli denetleme içindeyim çocuğu rahat bırakmıyorum:))) Rabbim hepimizin bebelerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
bu arada kızım 5 diş çıkardı 6.da yolda gibi kaç gündür rahatı yok oğlanın 3.yolda sanırım beyazlamış yeri

Son düzenleme:
inşallah canım bu son poşette boşa çıktı eşim artık almam dedi bakayım annem gelirse ben gidip alayım

Zor alınıyor idrar diye 8-10 tane almıştım poşeti canım. Hiç artmadı desem tek bir tahlil için. :)))
Poşetin çıkmaması ve sızdırmaması için, bacakları bez alır gibi geriye it veya ayır. Sonra dudakları ikiye ayırıp, alt kısımdan başlayarak yukarıya doğru yapıştır. Umarım alırsınız canım.

Zor alınıyor idrar diye 8-10 tane almıştım poşeti canım. Hiç artmadı desem tek bir tahlil için. :)))
Poşetin çıkmaması ve sızdırmaması için, bacakları bez alır gibi geriye it veya ayır. Sonra dudakları ikiye ayırıp, alt kısımdan başlayarak yukarıya doğru yapıştır. Umarım alırsınız canım.

şimdi altını açtım olmuş gibi inşallah bu seferde az demezler eşimi bekliyorum gelip götürecek bugün ahsenin doktoru gececiymiş alsında göstersin umarım kötü birşey çıkmaz kan tahlilini eşim almış iyi gibi diyo tabi anlamıyoruz pek bakalım doktor ne diyicek

kızlar yanlış birşey ama ne yapayım demin mutfakta işim vardı ahsende aglayınca cep telefonumu kitleyip ahsene verdim 5 dakika sonra tellefon çaldı eniştem hayırdır niye ardın dedim yok enişte ben aramadım aadam kapatı demek yanlış gördüm dedi biraz durdum sonrada bir arkadaşım aradı hayırdır niye aradın o an dank etti bizim kız mileti sırayla arayıp kapatıyormuş:78:

kızlar merhaba...emır uyurken bır bakayım dedım ne var ne yok ..hasta bebısler umarım duzelmıslerdır..allah annelerıne sabır versın..guc kuvvet versın..dişlerden mızmızlıgımız devam edıyor bızımde bıraz..onun dısında ıyıyız sukur..kızlar mılupanın gece tahıllarını almıstım gecen..1 haftadır gece yatmadan yedırıyorum oyle bı tok tutuyorkı tam 10 saat uyudu bızımkı..gece pırınc unu yerıne kullanabılırsınız..sabahta kahvaltı ıcın bebelac tahıllı kahvaltı mamasının tadı cok guzel bu ıkısıde devam sutu veya anne sutuyle hazırlanıyor kahvaltısının tadı cok guzel ve tatsız degıl..fıkır olsun deneyın derım devam sutunu pek ıcmek ıstemıyordu benım oglan bunu cok sevdı 200 ml devam sutune hazırlıyorum sılıp supuruyor...:56:

Kızlar ben zeynep e sağlık ocağı nin verdigi monovit d3 u kullanıyorum. Sizce bunu kullanmaya devam edeyim mi yoksa baska d vitamini mi vereyim.siz ne kullanıyorsunuz

bende genelde unutsamda monovıt d3 kullanıyorum..4 gun once sordum bende multıvıtamıne gecmeyecezmı dıye. gerek yok dedı bunu kullan yasına kadar dedı..oglum ve kızımda 4 aydan sonra bırakmıstım d3 ü surupa gecmıstık.. bunda anlamıyorum dr bır turlu gecmeyecez dıyor..bende gecmedım

bende genelde unutsamda monovıt d3 kullanıyorum..4 gun once sordum bende multıvıtamıne gecmeyecezmı dıye. gerek yok dedı bunu kullan yasına kadar dedı..oglum ve kızımda 4 aydan sonra bırakmıstım d3 ü surupa gecmıstık.. bunda anlamıyorum dr bır turlu gecmeyecez dıyor..bende gecmedım

canım şimdi anlayış değişti, normal beslenebilen bebeklere ek vitamin vermiyor doktorların çoğu. çünkü fazla alınan vitaminde vücuda zararlı ama bebek kilo almazsa çok iştahsızsa, ek vitamin veriyorlar..

canım şimdi anlayış değişti, normal beslenebilen bebeklere ek vitamin vermiyor doktorların çoğu. çünkü fazla alınan vitaminde vücuda zararlı ama bebek kilo almazsa çok iştahsızsa, ek vitamin veriyorlar..

evet canım belkıde haklısın...bızım kılomuz 10 bucuk ondanmı vermıyor dıyosun..zaten sıze gerek yok deyıp duruyor bundanmıs demek..

Back
X