Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm çok geçmiş olsun. Ne kadar da dikkat etsek koruyamayız mikroplardan. En hassası zaten ev mikrobudur, silsen de süpürsen de ardından bir toz uçar o da gider istemediğin yerde biter.Umarım çabucak iyileşir Duru'cuğum.
Ariel leke çıkarıcı denedin mi canım ? Üstüne dökünce çıkmıyorsa, kosla ya da arielle suda beklet birkaç saat, işe yarayabilir. Bizim çoğu kıyafetimiz leke içinde. Renklilerden çıkıyor bir nebze de beyazlar tam kabus. Biriksinler, yüksek ısıda arielle yıkayacağım. Genelde 40-50 derecede yıkıyorum, inatçı olanlar çıkmıyor. 60-70lerde bekli çıkar arielle diyorum ben de son çare.
ayy bende 20 tane falan beyaz önlük almıştım penye, ata ata 2 tane kalmış, ne dökülürse çıkmıyo, hemen yıkıyorum lekelileri çamaşır suyunda bekletiyorum arielliyorum çıkmıyo özellikle meyveler, en sonunda e bebekte muşamba bir önlük gördüm 7 lira omuzlarını falan da kapatıyo leke de tutmuyo hep onu takıyorum tavsiye ederim
kızlar bebişlerinize yumurta beyazı veriyormusunuz bazıları 1 yaşa kadar verilmemeli diyor bazılarıda 9. aydan itibaren verebilirsiniz diyor.
Doktorunu za sordunuzmu ???
ben vermiyorum henüz ama sormadım da... bi de geçenlerde konuşulmuştu tahin veriyordu birileri ben de aldım ama kavanozun üstünü okudum susam alerjik bi besindir diyo doktora soran var mı bayanlar...
kızlar bebişlerinize yumurta beyazı veriyormusunuz bazıları 1 yaşa kadar verilmemeli diyor bazılarıda 9. aydan itibaren verebilirsiniz diyor.
Yatağına koyunca uyandığında bekle biraz karşısında otur canım, elini karnın üstüne koy tekrar uyuyana kadar beklemeye çalış tabi eğer uyursa, benim oğlum da yanımda hiç uyumaz, beni gördüğü an yatmak istemiyor hemen oturtmamı ister, bazen yatağa yanıma alıyorum kolumun üstüne yatırıp sarıyorum 5 dk sonra kalkmak istiyor, alıştılar mı bir yere hep aynı düzeni istiyorlarselam kızlar, oğlum benim yanımda uyumaya alıştı galiba, yatağına koyunca uyanıyo mutlaka ama yanımda yatınca uyuyo sabaha kadar... nasıl alıştırcam yatağında uyumaya...
ben vermiyorum henüz ama sormadım da... bi de geçenlerde konuşulmuştu tahin veriyordu birileri ben de aldım ama kavanozun üstünü okudum susam alerjik bi besindir diyo doktora soran var mı bayanlar...
Kızamık salgını var diye 3hafta önce yaptırdık,bu ayrı.yarın arayıp sorayım ne aşısıymış.benim bildiğim 1 yaşına kadar aşı yok ama.. bazı yerlerde kızamık aşısı yapıyorlarmış o mu acaba..
ıkınıyor gibi bazen pırtt yapıyor sakinliyor uyuyor bi süre ssonra hiç tekrar aynı durum ve uyanıyorgaz olduğunu nasıl anlıyorsun?
sena gece uyanınca su veriyorum susuyor emziği taktığım gibi uykuya devam..
ayrıca çorba veriyorsan içine nane koy doğal olsun ama gazı alıyor.
desene aynı bende ayaklarını sıcak tutuyorum ama bacaklarından üşüyor herade çok aşırı kalın giydirmek istmiyorum alışmasın diye ama yerler soğuk her ne kadar minder battaniye koysamda. sonra her gece gazdan uyanıyor 2-3 saat ayakta sabah oluyor ondan artık o ne zaman uyanıp uyursa o zaman yatıyorumcanım ahsende 2 gündür öyle ayagından patigi hiç çıkartmıyorum ma kıvranıp duruyor pırt yapınca uykuya dalıyor yarım saat sonra tekrar bu gece hiç uyuyamadım sabahın köründede uyandı demin ayaklarının dibine vikis sürdüm umarım bu gece rahat gecer
ah canım geçmiş olsun . başının gözünün sadakası olsun elden geln yok napıcan cana geleceğine mala gelsinkızlar valla üstümüzde laaaneet var 5 dk dışarı çıkyım dedim telefonum elimden düştü kanalizasyon çukuruna gümm![]()
allahım yenisini alacak para da yok ucuz bişeyde değildi sinirimden ağlıyorum gitti telefoonnn gitiiiiii gittiiiii
![]()
![]()
sağlık olsun diyesim var ama bu darlıkta diyemiyom
![]()
dr un bana verdiği kağıtta sadece sarı diyor beyaz yokkızlar bebişlerinize yumurta beyazı veriyormusunuz bazıları 1 yaşa kadar verilmemeli diyor bazılarıda 9. aydan itibaren verebilirsiniz diyor.
kızlar geçmişten hiç haberim yok herkes iyidir umarım bugünlerde merak ettiğim bi konu var bebeği 9 aylık olanlar bu ayda kan sayımı tahlili yaptırdı mı