ben sadece sarısını veriyorum,yaşına kadar önerilmiyor ama 11. ayda falan ufak ufak vermeye başlanabilir belki
ıkınıyor gibi bazen pırtt yapıyor sakinliyor uyuyor bi süre ssonra hiç tekrar aynı durum ve uyanıyor
bn hiç nane fln vermedim ama zararı olmazmı dersin
desene aynı bende ayaklarını sıcak tutuyorum ama bacaklarından üşüyor herade çok aşırı kalın giydirmek istmiyorum alışmasın diye ama yerler soğuk her ne kadar minder battaniye koysamda. sonra her gece gazdan uyanıyor 2-3 saat ayakta sabah oluyor ondan artık o ne zaman uyanıp uyursa o zaman yatıyorum
birde burnunda hırlama var biraz öksürük ve hapşırmada başladı korkuyorum ilerlemesinden napayım okyanus suyu aldırdım ama başka yapabileceğim ne var
birde geçen gece biraz ateşide çıktı dişten diye düşündüm ama bilmiyorum yinede
ah canım geçmiş olsun . başının gözünün sadakası olsun elden geln yok napıcan cana geleceğine mala gelsin
dr un bana verdiği kağıtta sadece sarı diyor beyaz yok
Sağol canım çıkartık düştüğü yerden bakalım çalışacakmı.. Canım biz gazdan çok çektik 4 5 tane gaz ilacı denedik hiç işe yaramadı OMEX diye bir şurup var bitkisel içirdikten 5 dk sonra etkisini gösteriyor tavsiye ederim..
kızlar geçmişten hiç haberim yok herkes iyidir umarım bugünlerde merak ettiğim bi konu var bebeği 9 aylık olanlar bu ayda kan sayımı tahlili yaptırdı mı
Ben dr a sordum 1 yaşından önce yapmıyoruz dedi.Kendi isteğimle yaptıracaktım ama araya hastalık girince kaldı..
ben vermiyorum henüz ama sormadım da... bi de geçenlerde konuşulmuştu tahin veriyordu birileri ben de aldım ama kavanozun üstünü okudum susam alerjik bi besindir diyo doktora soran var mı bayanlar...
bizim doktor 10. ayda azar azar başlayıp arttırmamızı söyledi canım...
Kızlar geçen hafta sağlıkocağına gittiğimde haftaya hem kontrol hemde aşı için gel demişlerdi.sizde varmı böyle bı durum
1 yaşına kadar yok hiç duymadımda ne aşısıymış merak ettim...
YUMURTA : Dün eti cicibebenin sitesinde canlı sohbette çocuk dr u vardı ona sordum 9. aydan itibaren verebilirsin dedi. Kendi dr umuzun verdiği kağıttada 9. aydan itibaren tüm yumurta diyor insanın kafası karışıyor kime inanacağız bilemiyorum..