ZATEN kansızlık yapan günlük içtiği sütün tamamının inek sütü olması yoksa belli oranda içebilirler bence,ben muhallebi yaparken,kahvaltısını ıslatırken ya da çorbaların bazılarını pişirirken kullanıyorum süt,hatta arkadaşım kızına 1 yaşına kadar hiç süt vermemiş,yani bisküvisini ya da muzu b,le sütle ıslatmamış şimdi 1.5 yaşını geçti neredeyse,mümkün değil süt içiremiyor annesi,bence tadına alıştırmakta fayda var,ayrıca bu kanszılık hikayesi biraz da mama firmalarının satış kampanyası gibi geliyo bana,hepimiz bebekken inek sütüyle büyüdük,ciddi bi sağlık problemi yaşayanınız oldu mu aranızda?Çok da kasmamak lazım yani,ben yaşından sonra devam sütü yerine köy sütünü içirmeyi düşünüyorum eğer emzirmeye devam edemezsem.Bugün tahıllı kaşık mamalarının arkasını okudum,hepsinde fruktoz var,bi sürü adını bilmediğim kimyasal var,ben sütle pirinç unu ve biraz şekeri karıştırıp muhallebi yapmaya başladım ,kaşık mamasımı çok nadiren veriyorum
bende aptamilin kahvaltısını devam sütüyle hazırlıyorum inek sütüyle yapsam mı diye düşünüyorum artık bizde inek sütüyle büyümüşüz sonuçta ama kararsızım:44: