kızlar tek tek alıntı yapmadım ama hepinizden allah razı olsun dualarınız için..şimdi uyuttum zar zor bende namaz kılıp yatacam, bugün yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum, okula gittim buraya yazdıktan sonrada bir güzel hüngür hüngür ağladım, odada kimsede yoktu iyi geldi..Şimdi annemlede konuştum, en kısa zamanda destek alıcam bir doktordan..telefonda eşimle de tartıştım, onada ağladım..Sanırım iyi değilim..Rabbime sığınıyorum, sabır istiyorum, dua ediyorum başka elimden bişi gelmiyor..
Serenay canım sende hep yazıyorsun huysuzluğunu, dediğin gibi bende dişlerimi sıkıyorum, sinirimden ellerimi ısırıyorum, elada kucağımda benim saçımı çekiyor, vuruyor..ağlayan bebek gerçekten çok zor, Rabbim düşmanıma bile vermesin..İnş geçer bu günler..Diş desem daha bir belirti yok, anlamadım gitti..
Allah kolaylık versin canım, inan bu ruh durumları hep uykusuzluktan, insanın takati, siniri, kalmıyor, alıngan oluyosun mutsuz oluyosun, biz de ilk 4 ay böyleydik, gece gündüz ağlama, niye doğurdum ben bunu diye çok düşündüm, bunların hepsi yorgunluktan, insanız işte zaman zaman isyan ediyoruz, inşallah düzelir, benimki artık gündüz ağlamıyo ama gece tam gaz devam, bazen çakasım geliyo iki tane sonra hemen kendimi sakinleştiriyorum