Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun kendıme çok kızdım saat 4te karnını doyurdum efenın babasıda alt kata ındırcem dedı tmm dedım gittiler bıde uyuyakalmışım 4 saat uyumuşum akşam olmuş çocuk 2 buçuk saatte acıkıyor ama hiç dememişler bu çocuk acıkmıştır dıye saat 8de geldiler eşim saatte bakkaç olmuş dedı öyle uyandım sonra hemen gıttım mama yaptım oğluma bıberonu görür görmez ağlamaya başladı yavrum nasıl acıkmış nasıl hiç akıllarına gelmıyor anlamıyorum 4 saat ya uyuduğumamamı kızsam dıkatsızlıklerıne bilmiyorum artık
mrhb arkadaşlar bebeklerinize balık yediriyormusunuz.ben henüz yediremedim.burda taze balık bulmam sanırım çok zor.belli yerlerde var oralarda bize çok uzak.ton balığı verebiliyormuyuz acaba?
Kızlar, dün aşı için gitmiştik. Dönüşte babaanneye geçtik yağmura yakalanınca. Akşam 6-7 gibi Ada bir kusmaya başladı ki içinde ne var ne yoksa o gün bütün yediklerini kustu. Üstünü değiştirdik, gene kustu. Art arda 8-9 kere kustu bir saat içerisinde. 1 su bardağından fazla yani çıkarttığı, zorlana zorlana çıkardı yavrum. Bir yandan öğürüyor bir yandan ağlıyor bilmiyor ki ne olduğunu korkuyor canım. Sonrasına ne yese içse gene kustu. Saat 9 gibi eve geldik mecburen hiç giyecek bir şeyimiz kalmamıştı yanımda artık orada olan minicik şeyleri giydirip de geldim. Gelir gelmez uyudu ve ateşi vardı. Neyse uyandı dedim emzireyim, tam emdi kafasını kaldırdı, kalkacak yataktan hadiiii bütün emdiğini kustu. Artık öğürmekten fenalık geldi çocuğa saatlerce. Canım ne kadar sıkıldı anlatamam inanın. Hiç kusmazdı bu şekilde. Eskiden sadece emdiği zamanlarda fazlasını çıkarırdı ya da bazen gazını çıkaramadığında kusardı ama 6. aydan önce yani. Aşıdan oldu herhalde diyorum. Ihlamur verdim içsin diye de şeker attım içine, içti 80-90 cc kadar. Sonra Calpol verdim. Ateşi düştü, midesi de biraz daha rahatladı. Gece sorunsuz uyudu, bir kere falan kalktı ama ne yaşadığımı bir de bana sorun. Erken yattı ama ben gece 4'te zar zor uyudum içim rahat etmedi, ya kusarsa uykusunda ya bir şey olursa. Kurdum da kurdum kafamda. Neyse ki şimdi daha iyi uyuyor meleğim.
Bazı zamanlarda oğlum da aynı şeyi yapıyor canım üstelik biz 7/24 beraberiz, belki değişik insanlar ilgisini çekiyordur ondan mı bilmiyorum geçen hafta adanadan ablam geldi bizimki önce ablamı şöyle bir süzdü sonra alışmaya başladı sonra bana bile bakmaz oldu gülücükler oyunlar vs. bundan 2 ay kadar önce kimsenin kucağına gitmiyordu birinin kucağına versem hıçkıra hıçkıra ağlıyor ve benim olmadığım yerde kalamıyordu şimdi odadan çıkıyorum gidiyorum hiç umurunda değilim. Herhalde artık büyüdüler güveni hissetmeye başladılar biliyorlar anneleri olduğumuzu, ihtiyaçları olduklarında çağırıyorlar en azından ben böyle düşünmeye çalışıyorum, sen de canını sıkma zaten çoğu bebek öyle, geçen de avm de bir dükkana girdim bizimkilerin yaşında bir erkek bebek bana nasıl bakıyor gülücükler saçıyor sevdim biraz sonra beni gözleriyle takip ederek uzaktan gülücükler saçıp ilgi gösteriyor sonra annesi bana baktı benim çapkın oğlum yine bir bayan bulmuş kendine dedi. Sonuçta bebek beni hiç tanımıyor ilk defa gördü kucağıma alıp evime getirsem gelecek yani, olabiliyor böyle şeyler. Her anne gibi biz de çocuğumuz en çok bizi sevsin bize ilgi göstersin istiyoruz yabani olmasını da istemem tabi yabancılardan korkup ağlayan sosyalleşemeyen bir çocuk olmasını istemem ama en çok bana ilgi göstersin beni sevsin isterim tabikiSelam kızlar umarım bebişlerde , sizlerde iyisinizdir ..
Benim canım çok sıkkın Duru hanımın ilgisizzliği karşısında depresifleştim.. Ya bir çocuk nasıl annesin e bu kadar uzak olurkii inanın ailedeki diğer fertlerin hepsine koşarak gidiyor öpücükler savuruyor bana gelince sadece altı kirlendiğinde yada acıktığında mamm mamm deyip duruyor yada ben oynatırsam gülücükler atıyor.. Bu durum çok canımı sıktı inanın kucağıma alıp sevesim bile gelmiyor annemde fark etmiş saçmalıyorsun el kadar bebekk ne bilsin diyor.. İşine gelen şeyleri oo kadar iyi anlıyorkii gerçekten sıkıldım anne olduğumu bile hissedemiyorum GIIIICIIKK şeyy..
Selam kızlar umarım bebişlerde , sizlerde iyisinizdir ..
Benim canım çok sıkkın Duru hanımın ilgisizzliği karşısında depresifleştim.. Ya bir çocuk nasıl annesin e bu kadar uzak olurkii inanın ailedeki diğer fertlerin hepsine koşarak gidiyor öpücükler savuruyor bana gelince sadece altı kirlendiğinde yada acıktığında mamm mamm deyip duruyor yada ben oynatırsam gülücükler atıyor.. Bu durum çok canımı sıktı inanın kucağıma alıp sevesim bile gelmiyor annemde fark etmiş saçmalıyorsun el kadar bebekk ne bilsin diyor.. İşine gelen şeyleri oo kadar iyi anlıyorkii gerçekten sıkıldım anne olduğumu bile hissedemiyorum GIIIICIIKK şeyy..
Bazı zamanlarda oğlum da aynı şeyi yapıyor canım üstelik biz 7/24 beraberiz, belki değişik insanlar ilgisini çekiyordur ondan mı bilmiyorum geçen hafta adanadan ablam geldi bizimki önce ablamı şöyle bir süzdü sonra alışmaya başladı sonra bana bile bakmaz oldu gülücükler oyunlar vs. bundan 2 ay kadar önce kimsenin kucağına gitmiyordu birinin kucağına versem hıçkıra hıçkıra ağlıyor ve benim olmadığım yerde kalamıyordu şimdi odadan çıkıyorum gidiyorum hiç umurunda değilim. Herhalde artık büyüdüler güveni hissetmeye başladılar biliyorlar anneleri olduğumuzu, ihtiyaçları olduklarında çağırıyorlar en azından ben böyle düşünmeye çalışıyorum, sen de canını sıkma zaten çoğu bebek öyle, geçen de avm de bir dükkana girdim bizimkilerin yaşında bir erkek bebek bana nasıl bakıyor gülücükler saçıyor sevdim biraz sonra beni gözleriyle takip ederek uzaktan gülücükler saçıp ilgi gösteriyor sonra annesi bana baktı benim çapkın oğlum yine bir bayan bulmuş kendine dedi. Sonuçta bebek beni hiç tanımıyor ilk defa gördü kucağıma alıp evime getirsem gelecek yani, olabiliyor böyle şeyler. Her anne gibi biz de çocuğumuz en çok bizi sevsin bize ilgi göstersin istiyoruz yabani olmasını da istemem tabi yabancılardan korkup ağlayan sosyalleşemeyen bir çocuk olmasını istemem ama en çok bana ilgi göstersin beni sevsin isterim tabiki
biz de aynı durumdayız, rahatsızlığı yoksa umrunda olmam, yabancılara önce ağlıyo gitmiyo ama bir süre sonra delice oyunlar oynuyor onlarla beni hiç sallamıyor, hele başkası varsa ne yemek yiyor ne oturuyor ne uyuyor benden kaçıyor onlara gidiyor, ben de bozuluyorum valla ama bir yandan da seviniyorum eylülde bakıcıya bırakıcam kolay alışır diye düşünüyorum..
canım iyiki öyle zaten çalışıyorsun birde arkandan saatlerce aglasa daha zor![]()
üzülme canım,onlar da değişik insanlar onlarla ilgilenince mutlu oluyorlar ama eninde sonunda yine annede bitiyo olay,başları sıkışınca anneyi isterler,normal,üzme kendini[/QUOT
Güzel sözleriniz için beni rahatlattığınız için çok teşekkür ederim benim kızım hiçbirzaman bana çok düşkün olmadı ve sürekli bahsediyorum tanıdık yabancı dinlemiyor hopp herkesin kucağına babaanne, yenge, kuzen, dayı hep arkalarından ağlıyor bana gelince gülüp, öpücük atıyor, bay bayy , ya yeni birşey değil alıştım zannetim ama hafta sonu iyice tepemin tasını attırdı valla , neyse umarım büyüdükçe biraz daha ilgili olur..
canım şanslısın aslında ya cumartesi akşamı misafir geldi 2 bayan 2 erkek 2 kız çocuk insanlar içeri girdi miray ağlamaya başladı insanlara servis yapıcam kucağımdan inmiyor babasına gitmedi kızlar var ortaokula giden oynatmaya çalışıyo yok yapıştı bana inmiyo ağlıyo sürekli kendi servislerini kendileri yaptılar saat 10 du mirayın ağlamasına daha fazla dayanamayıp gittilerbiraz yabancı bilmese çocuklarla oynar bende misafirlerimle ilgilenebilirdim böylesi daha zor emin ol
![]()
kızlar şimdi sizle kendi uydurduğum mandalina tatlısı tarifini paylaşmak istiyorum
2 adet küçük mandalinayı soyup doğradım, dilimleri direkt doğradım zarını falan soymadım lifleri önemli diye..
1 tatlı kaşığı tam buğday unuyla göz kararı su koyup karıştırarak kaynattım,( pirinç unu veya nişasta da kullanabilirsiniz biz kabızlıktan dolayı kullanmıyoruz)
10 dakika kadar yumuşaması için altını kısıp bekledim, soğuyunca blendırdan geçirdim, pekmezle tatlandırdım, kavanoz maması gibi süper oldu, biraz yoğurtla karıştırıp yedirdim, kahvaltılarına da karıştırışabiir,
içerisine başka meyveler eklenerek karışık meyve püresi de hazırlanabilir![]()
kızlar sizde özel hayat ne alemde yaa?anladınız siz ne demek istediğimivalla bebiş uyucak da ona sıra gelcek de... ,bir iki kere hemen uyanıverdi 15 dk içinde,öyle olunca bey efendinin uzun uykularını bekliyoruz artık ,haftaiçi desen zaten yorgunluktan ona sıra gelmiyo,eşim diyo biz buna kardeş falan yapamıcaz heralde
neredeyse ölümüne kankayız dicem eşime
![]()
zeynep kaç gündür ağzına bir şey vurmuyor.büyük bir ümitle bu tarini denedim canım ama tadına bile bakmadı gıcık kızım![]()
kızlar sabah ahsen yataktan düştü aklım çıktı valla
babası kendi arabasından benim arabama oto koltugunu gecirecekti bende camdan arabanın kapısını acayımki anahtarı birdaha yukarı çıkartmasın dedim ahsen bizim yataktaydı küt diye birses çıktı halının üzerine o anda ne yapacagımı şaşırdım nasıl agladı yavrum çok dikat ederdim bir anda nasıl dalgınlıgıma geldi kendime nasıl kızdım hafif kızardı durumundada herangibir degişiklik olmadıgı için doktora götürmedim uzun bir sürede uyutmadım sabahtan buyana omzuma agrı girdi kızlar sitrestenmi acaba nerdeyse kolum kalkmıyor çok üzüldüm ondan olabilirmi![]()
Geçmiş olsun. Ilk defa mı düştü canım. Ben bir ara alismistim dusmelere ama artik yataktan aşağı bakiyo zeynep ilerlemiyo ama bazen bir sey almak istiyosa dusmeyi goze aliyosimdi de ayaga kalkip tutunarak yuruyo yana falan devriliyo. Düşe kalka büyüyecek ler