eşekkür ederiz teyzesi hep pembe giydirmeme rağmen saçları az olduğundan erkek sanıyolar sinir oluyorummm![]()
maşallah çok güzel bir kız bende masmavı gıydırıyorum kızmı dıyorlar aynen bende sınır oluyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşekkür ederiz teyzesi hep pembe giydirmeme rağmen saçları az olduğundan erkek sanıyolar sinir oluyorummm![]()
Ah şu dişler, alt iki tane çıkalı 2 aydan fazla oldu hala başka çıkmadı ve çok kaşınıyor sürekli salyaları akıyor kendi de tükürüyor gibi, kulaklarını çekiştiriyor yatarken bazen ağlayarak uyanıyor, Allah yardımcıları olsun kimbilir ne acı çekiyorlardır
Eki Görüntüle 623240 Eki Görüntüle 623241 Eki Görüntüle 623242
bayağadır ekleyememişim hazır uyuyoken yükliim dedim benim yaramaz pıtırcığımm![]()
Allah bagislasin nazar değmesin hepsi çok tatlı maşallah. . Su resim yuklemeye bikaç kez calistim olmadi. Eğer becerirsem zeynebin resimlerini yuklicem..
KIZLARIMIZIN OĞULLARIMIZIN HEPSİ BİRBİRİNDEN TATLI MAŞALLAH HEPSİNİ RABBİM NAZARLARDAN KAZALARDAN BELALARDAN KORUSUN İNŞALLAH.eşekkür ederiz teyzesi hep pembe giydirmeme rağmen saçları az olduğundan erkek sanıyolar sinir oluyorummm![]()
merahaba kızlar cuma gecesu oyle bı sey oldu kı 40 yılda bır arkadasımıza gıdelım dedık esımle neyse yemek yendı ben cocugu aldm uyutmaya yatak odasında sallıyorum yatagın ustune anadızı besıgını koydum amaoda zıfırı karanlık bızım ev olsa yerde sallarım ve gece lambası olur ama ne ısık var ne de yerde halı mecbur parke cızılmesın dıe yataga aldık bızım kız uyumadı ama her seyb 5 dk.da oldu ben de onu kucagıma almak ıcın yatak ucuna cektım uyumuyo madem gotureyım bıaz bakınsın dedım oda karanlık ısık arkamda tam bastım arkamı donup bı gumburtu yerde halı olmayan yere tam 1 metreden dustu yavrum ne agladım kendı dr.unu hastanesını aradık gece beyın cerrahı ancak numunaedlerde olur dedı atladık haydarpasa numuneye tomografı ıcın uyut dıolar uyuyo da o cıhazın gurultusune uyanıyo mecbur benle beraber gırdı tomografı cıhazına ama yasadıgım vıcdan azabının haddı hesabı yok ayaklarım kırılsaydı da evde otursaydım evdekı duzenı hıcbıyerde bulamıyosun bcocuk cuma gecesı 5e kadar hastanede gozlem odasında kaldı tabı hıc uyumadı bızımkı tık ola uyanıyor ısık ve seste 24 saaerlendırın t gecse de uyumuyor dun acısını cıkardı gunduz 5 saat uyudu ama dun gece 1 den 4 e kadar uyanık kaldı bugun hıc uyumadı 2 saattı uyuyo anlasılan gene uyku yok yasadıgım korkuyu anlatamam allahım korusun oraya bı bebek getırdıler hemen yatıs yaptılar beyınde kanama ve kafatası kırık yarabbım dedım o anneye sabır bebege sıfa ver
merahaba kızlar cuma gecesu oyle bı sey oldu kı 40 yılda bır arkadasımıza gıdelım dedık esımle neyse yemek yendı ben cocugu aldm uyutmaya yatak odasında sallıyorum yatagın ustune anadızı besıgını koydum amaoda zıfırı karanlık bızım ev olsa yerde sallarım ve gece lambası olur ama ne ısık var ne de yerde halı mecbur parke cızılmesın dıe yataga aldık bızım kız uyumadı ama her seyb 5 dk.da oldu ben de onu kucagıma almak ıcın yatak ucuna cektım uyumuyo madem gotureyım bıaz bakınsın dedım oda karanlık ısık arkamda tam bastım arkamı donup bı gumburtu yerde halı olmayan yere tam 1 metreden dustu yavrum ne agladım kendı dr.unu hastanesını aradık gece beyın cerrahı ancak numunaedlerde olur dedı atladık haydarpasa numuneye tomografı ıcın uyut dıolar uyuyo da o cıhazın gurultusune uyanıyo mecbur benle beraber gırdı tomografı cıhazına ama yasadıgım vıcdan azabının haddı hesabı yok ayaklarım kırılsaydı da evde otursaydım evdekı duzenı hıcbıyerde bulamıyosun bcocuk cuma gecesı 5e kadar hastanede gozlem odasında kaldı tabı hıc uyumadı bızımkı tık ola uyanıyor ısık ve seste 24 saaerlendırın t gecse de uyumuyor dun acısını cıkardı gunduz 5 saat uyudu ama dun gece 1 den 4 e kadar uyanık kaldı bugun hıc uyumadı 2 saattı uyuyo anlasılan gene uyku yok yasadıgım korkuyu anlatamam allahım korusun oraya bı bebek getırdıler hemen yatıs yaptılar beyınde kanama ve kafatası kırık yarabbım dedım o anneye sabır bebege sıfa ver
sagol tesekkurler bıseyı yok sukur 24 saat gozlemledık ama 2 gecedır korktu dıe herhalde cıglık cıglıga aglıyo uykusunda ısıgı acıyorum yuzune su carpıyorum aglamaktan kendıne gelemıyo 1 saat ıc cekıyo cok pısmanım bısey olmaz dedım bındırdım oraya kucucuk bır ıhmal allah korusun nelere mal olabılırsdıKIZLARIMIZIN OĞULLARIMIZIN HEPSİ BİRBİRİNDEN TATLI MAŞALLAH HEPSİNİ RABBİM NAZARLARDAN KAZALARDAN BELALARDAN KORUSUN İNŞALLAH.
elif içinde öle diyolardı kız pespembe ama yinede cinsiyeti ne
ah yavruma ya çok geçmiş olsun bişeyi yok dimi? ama olacağı varmış üzme kendini belki evdede olsan başka bişey olacaktı biliyorum insan kendini suçluyor bende yaparım ama olacak işte
oo canm hakkaten sen benden betermişsin.ne diyelim.hakkımıza hayırlısı olsun.gerçi ben daha emin değilim.normal şartlarda yarın adet günüm.ben dün evde test yaptım 3 tane hemde 3ündede silik çizgi çıktı.bugün yaptım yine bugün daha belirgindi.ama kan testi olmadan kesin hamileyim diyemiyorum nedense.belkide olmamasını istediğim için emin olamıyorum bilmiyorum artık..
sagol tesekkurler bıseyı yok sukur 24 saat gozlemledık ama 2 gecedır korktu dıe herhalde cıglık cıglıga aglıyo uykusunda ısıgı acıyorum yuzune su carpıyorum aglamaktan kendıne gelemıyo 1 saat ıc cekıyo cok pısmanım bısey olmaz dedım bındırdım oraya kucucuk bır ıhmal allah korusun nelere mal olabılırsdı
ayyyyy benimki de alışsa keşke..içimde sürekli huzursuzluk var nasıl olacak diye..memeye çok düşkündü onu ayarladım..sabah 8 gibi emziriyorum öğleden sonra 3e kadar emzirmiyrum..neyseki ona alıştı..ama yabancılara karşı çok tepkili..dediğin gibi daha önce alışsın diye bikaç kez görüştürdüm..pazartesi gelecek kadın benim yanımda bir hafta alışsın dedim..en azından daha az tepki gösterir..
ayyyyy benimki de alışsa keşke..içimde sürekli huzursuzluk var nasıl olacak diye..memeye çok düşkündü onu ayarladım..sabah 8 gibi emziriyorum öğleden sonra 3e kadar emzirmiyrum..neyseki ona alıştı..ama yabancılara karşı çok tepkili..dediğin gibi daha önce alışsın diye bikaç kez görüştürdüm..pazartesi gelecek kadın benim yanımda bir hafta alışsın dedim..en azından daha az tepki gösterir..
Sağol canım, inşallah kısa sürede çıkar dişleri, aslında hareketlendikleri zaman işimiz çok daha zor olmaya başladı bir an bile yalnız bırakamıyorsun zaten zorla uyutuyorum ve çok uyuyan bir bebek değil yoruluyorum Allah kaza göstermesin de bu süreçte en büyük dileğimGerçekten çok zorlanıyorlar canım senin oğlunun tepkileri de gelişimi de benimkine benziyor benimki de yavaş. biraz... gerçi Muhammed Beşir geçen. gün beşiğinden tutunup ayağa kalktı ve içinde yürüdü şaşırttı bizi ama tekrarlamadı bi daha tembel oğlum benim. Çınar da diş çıkaracak kesin benimki alt dişleri çıkardıktan sonra iki aydan uzun sürmüştü ama üstten dört tane patlatmıştı seninki de bi bakmışsın öyle olur ins tez zamanda rahatlar canım ...
kızlar ayakabı olarak ne giydiriyorsunuz bebişlerinize patik tarzımı yoksa normal ayakkabıya geçtinizmi
gecen baktım ortopedik ama dibi yumuşak katlanabilir tarzda ayakabılar giydirin diyordu ama ahsenin ayakları çok kücük elazıgda en küçük 18 numara buldum o bile büyük geldi