Çok yorgunum kızlar sabah 7 den bu saate kadar çınarla uğraşmak ve üstelik boyun baş ağrısı mide bulantısı mahvetti sanırım artık uykusuzluk beni hastalandırıyor saçlarımda hiç beyaz yoktu 2 gündür farkediyorum ki yeni çıkan kısa saçlar arasında hep beyazlar var, yorgunluk ve çınarın bu gece uyanmaları ve gündüz uyutamamaktan dolayı çok stresliyim günde 2 defa 1 er saat yatsa gece de 3-4 kez kalksa kurban kesecem. 2 gün gündüz uyutabiliyorsam o da ne uyutma 1 saati buluyor 4-5 gün uyutamıyorum saat 12 den akşam 7.30 a kadar uyumuyor yatağında uykusu kaçıyor dönüyor duruyor sonra kaldırdım kendini ama bir yorgun gözlerini ovuyor sessiz mutsuz enerjisiz nasıl uyutacam bilmiyorum ayağımda sallasam kalkıyor, yatakta sallasam gülüyor oyun sanıyor kendi haline bıraksam dönüp duruyor ağlıyor uyumuyor bitirdi beni gündüz hiçbir iş yapamıyorum anneme yalvarıyorum biraz gel diyorum sen gel deyip duruyor zaten çocuk uyumuyor bir de başka bir yerde hiç uyumaz artık, sinirlerim bozuldu acaba doktora mı götürsem anlamadım. Gündüz 1 defa mı uyutsam ama 1 yaşında bile değilki 18 aya kadar bebekler günde 2 kez 30dk-2 saat arası uyumalılarmış gelişmeleri ve huzurlu mutlu olmaları için. Bebeği gündüz uyumayan ya da 1 defa uyuyan var mı aranızda? Artık havalar ısınsa arabasına koyar dışarı çıkarıp uyuturdum. Bu gündüz uykularına ne oldu böyle anlamadım hadi gece uykuları sorunluydu ama gündüz kendi huysuzlandımı uyuma ihtiyacı hissederdi
canım emzirme var mı??