canım maşallah çınara, çok tatlı ve huzurlu görünüyor :)) bunlar bize ediyor bence :)
bizim uyku düzenimizde şöyle.. sabah en geç 7:30 gibi uyanır oynarız kahvaltı falan ederiz ve 11-11:30 arası yatırırım..tabi uyumak istemiyor, ben ayağımda sallıyorum başını falan kaldırıyor, ama ellerini tutup uyutuyorum, en fazla 1,5 saat uyur, sonra öğleden sonra 3,5-4 arası yatar, 1.5 saatte öyle uyur..tabi saatlar bazen 30 dk da olabiliyor..
valla ben her akşam biz çay içerken elayada ıhlamur içiriyorum, umarım zararlı değildir..ama benim kızın burun akıntısı balgamı ıhlamurla geçti..doktora götürmedim bu sefer, geçen gittiğimizde antibiyotik kullandık macrol ateşi bile yoktu düşün..bu sefer kendim ıhlamur, boza, calpol vererek geçirmeye çalıştım, çok şükür daha iyi..
Ama gece uykularında yine eskiye döndük kızlar

yine kaç gündür her saat uyanmaya başladı, bir ara ne güzel 2 defa kalkıyordu mamasını içip uyuyordu ama şimdi takip ediyorum her saat uyanıyor yaa..en fazla aralık 1 saat 15 dk sonra hemen ağlamaya başlıyor, artık ayağımda uyuyor bende yatıyorum öylece kalıyoruz bizim yatakda..bir uyanıyorumki kız ayağımda üstü açık öylece..umarım hasta etmem..
beslenmemizide yazayım..
sabah ilk uyandığında 150 ml mama..
10-10:30 kahvaltı ( ceviz, pekmez, tahıllı mama, yumurta, peynir karışımı)
erken yaptıysa uyutmadan önce yine 120 lik mama..
öğlen 1-2 arası çorba ( bakıcı içiriyor)
uyuyup uyandığında bakıcı mama veya kaşık maması veriyor..
akşam artık evde biz ne yiyorsak ona uygunsa veriyorum yoksa yoğurt, veya öğlenki çorbadan..
yatmadan önce yine mama..
günler kısa olduğundan meyve hergün yediremiyorum, akşam eline veriyorum kendi yemeye çalışıyor ve beni kandırıyor, hakbuki bir iki yalayıp atıyor bir yerlere..
birde pazartesiden itibaren benim süt iznim 1.5 saate düşüyor, artık tüm öğünleri bakıcı yedircek..kahvaltı, öğle, aralarıda meyve ve yoğurt yapıp verim diyorum...bakalım nasıl olacak..ela ile zamanlarımız azalıyor

(( ama bazen iyide oluyor insan bunalıyor..
en son kontrolünde 11,5, boy 74 kadafa 46 geldi..çok şükür iyi dediler, hatta 1 yaş statüsüne koydular :))
dün akşam sulu mantar yapmıştım ondan verdim..suyuna ekmek doğradım aradada bir kaç tane mantar yedirdim..ondan önce ıspanak yemeği, nohut, kuru fasulye, yeşil fasulye, pilav, bulgur pilavı, makarna..hepsinden biz yerken artık onada tadımlık değil doyumluk veriyorum kızlar ben..kendi istemeyene kadar yediriyorum..