Ay çok tatlı, ne güzel artık bilinçli şeyler yapmaya başlıyor, gördüklerini, öğrendiklerini uyguluyor, maşallah. Benim çınar uyumayı beceremiyor henüz ancak birşeyleri yere fırlatıp dursun peşinden sürüklensin, kusura bakmasın biraz ona sinirliyim onun için hakkında böyle dedikodu yapıyorum. Uykusuzluktan mahvoldum sabah 7 de uyandı sanki bütün gece deliksiz yatmış ya saat 11.30 da zar zor ağlayarak yatırdım yatırmasam çok huzursuz sürekli mızmızlanıyordu uykusu olduğu çok belli yatağa koyunca uykusu kaçıyor
serenay anladıgım kadarıyla sizin en buyuk sıkıntınız cınarın uykusuzlugu... zor gercekten, istahsızlık bir uykusuzluk iki....ben diyorum ki artık eger beddua etmek istiyosanız birine, allah istahsız ve uykusuz bi cocuk versin diyin. o kdr bezdirici bi durum gercekten. bizim uykularımız gene fena degil (hastalıkları dısında) ama ablamın cocugu oyle hic uyumazdı, sabahlarıda 7de hortlardı. hatta kalkınca ben gene hortladım derdi oglen filanuyutmak iskenceydi. doktoruda demistiki bazı cocuklar uyurken etraflarında olan biteni merak ederler bu yuzden deuyumak istemezler....kimbilir belki cınar beyimizinde merak duygusu agır basıyodur. merak etcek ne varsa