Bişidicem canım saol.Hakkımızda hayırlısı olsun, bu arada duru hakkındaki yorumlarına da katılıyorum :)) ama çok şirin yaa..benim kızda böyle olurmu acep..ben akşam nasıl yatırıyorsam sabah öyle uyanıyor..:)))
bu arada evin detaylarını telefondan yazamadım pcye geçtim..şimdi ben bingöldeyim ve burası çok soğuk..şuan en üst katta oturuyorum ve ısınma problemi yaşıyorum o nedenle üst kat olmasın dedik..dün bir yere baktık üst kat ve 120 diyor..birde eşimin tanıdığı var, temelden ara kat ama cephesi kuzey doğu yada batı olacak..2 yanındada bina olacak, biz buna tamam dedik gibi..ben burda ömür boyu kalmıcam, bir yere giderken satarız diyoruz..ve fiyatta oluru 105 demiş..fiyatta cazip geldi bize açıkcası..doğu olduğu için burda bizim maaşlarımız iyi, neredeyse batıdaki bir doçentin maaşını alıyoruz..Siz olsanız üst kat mı alırdınız yoksa ara katımı? AHSEN canım senle aramızda 1.5 saat var sen bilirsin soğuğu..senin ev ara katmı?
kesınlıkle ara kat almalısın cnm hatta guney cephesının makbul olduğunu duymuştum düşünsene asansörun falan bozulduğunu ara katlar herzaan daha sıcak olur bız bursadayız kışın doğuda gıbıyız yazında güneyde yazıda yaz kışıda kış tuhaf bı memlket