Eşinden haber var mı canım
dün faceden şarkı armağan etmiş birde ne yapıyorsun diye mesaj yazdı
bende hiç cevap vermedim bu arada annesigil de dün dönmüştü ne tesadüf ama ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinden haber var mı canım
dün faceden şarkı armağan etmiş birde ne yapıyorsun diye mesaj yazdı
valla haklılar dr. gibisin maaşallah sana bayılıyorum :)ateş bir enfeksiyon işareti, gribal olabilir, bakteriyel olabilir.. dilinde pas ağzında koku varsa boğazı iltihaplanmış olabilir, kakası çişinde bir problem varsa yine öyle antibiyotik gerekir doktora götürün, eğer sadece ateş, burun akıntısı, burun tıkanıklığı varsa griptir ve ilaç kullanmaya gerk yoktor, burnuna gün içerisinde ve gece yatarken bolca serum fizyolojik, gün içinde bol c vitamini, gece baş ucuna 2 damla cold mix yeterlidir, bir de odasında peteklerin üzerine bol su koyun, ateş onu rahatsız etmiyosa düşürücü vermeyin, ama ateşini sürekli kontrol edin, bol su içirin, ateş çok yükselirse tabiki doktora.. geçmiş olsun..
canım bizde bi tane bile yok :))Merhaba hoşgeldin, bence de ateşi ciddiye almak lazım 3 gündür varsa enfeksiyon olabilir götür için rahatlar en azından. Dişiniz hayırlı olsun biz de üst dişleri bekliyoruz 3 ay oldu hala çıkacaklar
canım bende ara kattayım üstkatlar ısınmıyor ısınsada zor ısınıyor imkanına varsa ara kat derimBişidicem canım saol.Hakkımızda hayırlısı olsun, bu arada duru hakkındaki yorumlarına da katılıyorum :)) ama çok şirin yaa..benim kızda böyle olurmu acep..ben akşam nasıl yatırıyorsam sabah öyle uyanıyor..:)))
bu arada evin detaylarını telefondan yazamadım pcye geçtim..şimdi ben bingöldeyim ve burası çok soğuk..şuan en üst katta oturuyorum ve ısınma problemi yaşıyorum o nedenle üst kat olmasın dedik..dün bir yere baktık üst kat ve 120 diyor..birde eşimin tanıdığı var, temelden ara kat ama cephesi kuzey doğu yada batı olacak..2 yanındada bina olacak, biz buna tamam dedik gibi..ben burda ömür boyu kalmıcam, bir yere giderken satarız diyoruz..ve fiyatta oluru 105 demiş..fiyatta cazip geldi bize açıkcası..doğu olduğu için burda bizim maaşlarımız iyi, neredeyse batıdaki bir doçentin maaşını alıyoruz..Siz olsanız üst kat mı alırdınız yoksa ara katımı? AHSEN canım senle aramızda 1.5 saat var sen bilirsin soğuğu..senin ev ara katmı?
bursada nerde oturuyorsun ben yıldırımda oturuyorumkesınlıkle ara kat almalısın cnm hatta guney cephesının makbul olduğunu duymuştum düşünsene asansörun falan bozulduğunu ara katlar herzaan daha sıcak olur bız bursadayız kışın doğuda gıbıyız yazında güneyde yazıda yaz kışıda kış tuhaf bı memlket
o havalelerrde soğuk havaleyide okudun dimi canım aman o daha bi fena bişeymşyabu saçları tıp fakültesinde ağartmadım amaa hazırlıklı olmak adına ateşle ilgilide çok okudum, korkağım kız ondansabahtan akşama kadar evde onu bunu okuyorum çalışmıyorum ya..
mesela ateş çok korkulacak bir şey değilmiş, hatta iyiymiş, bağışıklık sisteminin çalıştığını gösterirmiş, ben en ok havaleden korkuyorum onun içinde maalesef pek yapılacak bişey yokmuş, bazı çocuklar 40 derecede havale geçirirken, bazı çocuklar 38 de geçirirmiş, sadece yüksek ateş varsa bir anda ateşi düşürmemek lazımmış, soğuk suyla falan silmemek gerekiyormuş, ozaman havale gelirmiş, ama çocuğu rahatsız etmeyen ateşlereden korkmaya gerek yokmuş gene dayanamadım yazdım,
![]()
hem annesi gitti hemde seni biraz dinlensin diye bırakmıştır eminim ah yokmu şu erkekler hangi şarkıyı armağan etmişdün faceden şarkı armağan etmiş birde ne yapıyorsun diye mesaj yazdı
amaannn beloved çok tatlıya bu maşallah tatlıma , benimde giydiresim var çok yazlıkları ama o kadar sıcak dil evEki Görüntüle 634311 kızımın teyzeleriiii, bir fotoda ben ekleyeyim, her ay dönümünde çekiyorum düzenli hatıra kalsın, yazlık kıyafet giydirdim heveslebu arada benim pc yi yere attı bu gün herkül kızım çalışmıyor ikinci bozuşu, bir süre ayrı kalabilirim sahalardan, akşamları eşimin iş yeri pc sinden girmeye çalışırım, böyle olmayacak 5 senelik bi telefonum var baya kötü oldu artık, hazır sevgililer günü geçmişken eşime söyleyeyim de alsın bi tane nete girecek bir şey, öyle çiçekle falan olmaz diyeyim lahmacun alaydı iyiydi işte
![]()
onu duydum da okumadım canım bir ara okuyayım, teşekkür ederiz teyzesi, bizim salonda serin ama hemen foto çekmelik 10 dakika giydirdim çıkardım..
Eki Görüntüle 634311 kızımın teyzeleriiii, bir fotoda ben ekleyeyim, her ay dönümünde çekiyorum düzenli hatıra kalsın, yazlık kıyafet giydirdim heveslebu arada benim pc yi yere attı bu gün herkül kızım çalışmıyor ikinci bozuşu, bir süre ayrı kalabilirim sahalardan, akşamları eşimin iş yeri pc sinden girmeye çalışırım, böyle olmayacak 5 senelik bi telefonum var baya kötü oldu artık, hazır sevgililer günü geçmişken eşime söyleyeyim de alsın bi tane nete girecek bir şey, öyle çiçekle falan olmaz diyeyim lahmacun alaydı iyiydi işte
![]()
kızlar yeniden merhaba... geçmişi anca okuyup da yazabildim... oğlum artık hareketleniyor, tutunup kalkmaya başladı, sıralamaya başladı, uyurken hiç dönmezdi artık dönüyo, bizim yatakta yatıyorduk ikimiz -bizim babamız da yan odaya kaçanlardan- bi uyandım ki çocuk yerde, ağlıyor, sırt üstü düşmüş nasıl olduysa, çok kötü oldum kızlar yaa nasıl canı acımıştır kim bilir...
Maşallah canım, çok şeker bir kız Allah bağışlasın ayağa da kalkmış, biz sürünüyoruz, az önce küçük odaya dalmış elektrik süpürgesini sallıyor ben de dikey koymuştum Allah korusun üstüne devrilse, eskiden ben odadan çıkınca ağlardı şimdi kendi başına sürünüp çıkıp gidiyor özgürleştiler. Ellerine ne geçse yere fırlatıyor hem de öyle bir şiddetli fırlatıyor kiEki Görüntüle 634311 kızımın teyzeleriiii, bir fotoda ben ekleyeyim, her ay dönümünde çekiyorum düzenli hatıra kalsın, yazlık kıyafet giydirdim heveslebu arada benim pc yi yere attı bu gün herkül kızım çalışmıyor ikinci bozuşu, bir süre ayrı kalabilirim sahalardan, akşamları eşimin iş yeri pc sinden girmeye çalışırım, böyle olmayacak 5 senelik bi telefonum var baya kötü oldu artık, hazır sevgililer günü geçmişken eşime söyleyeyim de alsın bi tane nete girecek bir şey, öyle çiçekle falan olmaz diyeyim lahmacun alaydı iyiydi işte
![]()
Yalnız kalsın biraz aklı başına gelsin, özlesin sizi, belki yalnız kalınca biraz düşünür senin içinde bulunduğun durumu ama malesef erkekler empati konusunda iyi değillerEşinden haber var mı canım
slm kızlar b kaç gündür fırsatım olmadı,oğlum artık pıtır pıtır evin her yerinde valla,alt çekmeceleri bantladım,parmağını sıkıştırıyo diye,bir de istediği olmadı mı ya da elinden bi şey aldın mı başlıyo ağlamaya,öyle böye değil,sanırsın bi tarafı acıdı![]()
Kızlar park yatak kullanan var mı? Bugün aşağı indirdim ama sanki hiç rahat değil zeminde ortada katlanmasına yarayan bir tutamaç var ve o ortada çıkıntı gibi sert kaldı acaba tüm markalarında mı öyle kraft kullanıyoruz sanki beli rahat etmez gibi ama artık üstte bırakamam vücudunu kaldırıyor ve böyle aşağıda çok derin oldu
Bizimki kraftın bir modeliydi şimdi kakmış galiba, altı zaten boşluk ve katlama tutamaçı filan var üzerine dediğin gibi sert bir zemin gibi birşey var onun üstüne minderini koydum ama bizde tahta filan yok ve hala çıkıntı hissediliyorcanım bende kullanıyorum bizimki graco , ben en alta döşek koydum büyük dörde katlayıp onun üzerine iki ince tahta sert dursun diye onun üzerine yatağın kendi şeyi var sert bişey minderin altına konuluyo onu koydum ve üzerine minderi bizimki gayet ii duruyor ama şunu anlaım elif bi 10 cm daha uzarsa yatağa sığamayacak
Bizimki kraftın bir modeliydi şimdi kakmış galiba, altı zaten boşluk ve katlama tutamaçı filan var üzerine dediğin gibi sert bir zemin gibi birşey var onun üstüne minderini koydum ama bizde tahta filan yok ve hala çıkıntı hissediliyor
haklısın dediğin gibi zemin çöküyor rahat değil ben de ilk bir yıl bunu kullanırım ondan sonra oda takımı alırım diye düşünmüştüm bu gidişle çınar 1 yıl daha benimle kalır eğer gece bu kadar çok kalkarsatahta yatağın değili evde varmış öylesine koyduk sert ursun diye yoksa döşeğin içerisine göçüyor diye koydum rahatlık olarak pek iyi değilmiş bu park ytaklar ama yatak odasına normal yatak koyamazımki mecbur bundan aldım yer yok çünkü e o odadan öbür odaya taşıması kolayda