• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar ya kızım 3 4 gundur grıp yarın kotulerse dr.a goturecem babasından bulastı zaten gece cok uaynmaya baslamıstık bı de 10 gun oldu belkı yemıyor tamam sısman bı bebek degıl hatta zayıf 8200 :(bı de yemıyor artık onceden ne verırsem yerdı corbasını falan bı kase bıtıtrıdı sımdı yedıklerını de yemıyor butun gun ac ac gezıyor cok canım sıkılıyor gecen gun yemese de takmam demıstım ama ole olmuyormus kac kere yemek hazırlayıp atıyorum yazık gunah...sabah kahvaltı edıyor bı de sankı hasta gıbı haslanmıs patates ve muhallebı yıyor tum gun meyvesını ve 2 ogun corba yerdı yemıyor hep oguruyor cok mutsuzum zaten zayıf ıyıce kuruyacak

geçer inşalalh canım benim oğlan da 10 gün çekti o gribi hiç bişey yemedi kustu şuruplarını bile içiremedim ama zman herşeyin ilacı derler ya şimdi çok iyi şükür sadece biraz sabır işte o da kalmadı bizdeartık malesef........:37:

valla haklılar dr. gibisin maaşallah sana bayılıyorum :)

canım bizde bi tane bile yok :))

canım bende ara kattayım üstkatlar ısınmıyor ısınsada zor ısınıyor imkanına varsa ara kat derim

bursada nerde oturuyorsun ben yıldırımda oturuyorum

o havalelerrde soğuk havaleyide okudun dimi canım aman o daha bi fena bişeymşya

hem annesi gitti hemde seni biraz dinlensin diye bırakmıştır eminim ah yokmu şu erkekler hangi şarkıyı armağan etmiş

amaannn beloved çok tatlıya bu maşallah tatlıma , benimde giydiresim var çok yazlıkları ama o kadar sıcak dil ev

sen de gidersen diye bi şarkı düşerim ta derine diyo:))))

SElam kızlar nasılsınız bebişler iyidirler umarım. Cumartesi günü duru yu kontrole götürdüm bronşiti tam olarak geçmemiş malesef. DR dan çıktıktan soonrada kızımla başbaşa gezdik biraz hava çok güzeldi bizim burda havanın ayarı yok bir bakıyor sıcak güneşli bir bakıyon yağmur başlıyor anlayamadık.

Kızlar cumartesi günü ablama gittik yeğenimin bebeği var duru onu önüne almış pışpışlayıp eee ,eeee ,eeeeeee diye ninni söylüyor gözlerime inanamadım :30: :30: ama ne pışpışlama canlı olsa kemikleri kırılmıştı :9: :9: :1: bu kız beni hergeçen gün daha çok şaşırtıyor :53: :53: . Küçük cadı kendisi uyududa bebeği kaldıı..

Ya kızlar herşey iyi hoşta duru hanım daha anne demedi anne demesede olur anni , ann, mamii :19: :19: bunlarda olur ama daha tık yok :18:

Kizlar yorumları nizi okudum ev konusunda bizde bizde bir karara varip ara kata tamam dedik.hakkimizda hayirlisi olsun.allah utandirmasin..rabbim almak isteyen herkese nasip etsin..gerçekten insanın kendi evinde oturmasi baska bişeydir galiba..cok heyecanliyim..

Bu arada kızlar ela yine cozuttu..gece uyumuyor yine.dun gündüz de 1 saat uyudu..inşallah iyi olur..ama uykusuz olunca bende çok sinirli oluyorum..

Hayırlı olsun canım güle güle oturun.. Darısı başımıza inşallah..

Geçmiş olsun canım, inşallah önemli birşey olmamıştır, ben korkumdan hiç yanımda yatırmaya alıştırmadım şimdi ara sıra yanıma alıp sarılıp uyumak istiyorum ama bu sefer oğlum istemiyor hiç yatmaz yuvarlanıp döner ancak. Senin oğlun kaç aylık oldu benimki de şu son 1-2 aydır yataklarda dönmeye yuvarlanmaya başlamıştı bu yüzden uykuları daha kötü oldu ama henüz tutunup kalkamıyor sürünüyor

sağol canım, bişeyi yoktu çok şükür ama nasıl oldu hiç anlayamadım benim oğlum da gece çok uyanıyor ve ben de uyuyakalmışım sanırım... Benim oğlum tam on aylık 16 nisanda doğdu, benim ki de yeni yeni yuvarlanmaya başladı yatakta ama sürünmeyi hiçç sevmiyor sanırım sürünmeden yürüyecek...

kızlar çok kötüyüm ya durup durup ağlıyorum bugün bunalıma girdim artık:14::14:
kimseyi tanımıyorum burda bi kahve içip muhabbet etcek kimse yok:25:
eşim dışarı çıkarıyor ama o da her zaman olmuyo hava çok soğuk miray mızmızlıkta çığır açtı sabah 6 dan beri ayaktayım :14::14:
ruhum yoruldu çok :14::14::14::14:

eşim dışarı çıkarıyor ama o da her zaman olmuyo hava çok soğuk miray mızmızlıkta çığır açtı sabah 6 dan beri ayaktayım :14::14:
Ah canım aynı durumdayız, benim 1-2 komşu var ama oğlum doğunca uzaklaştılar anlayacağın ayda 1 bazen görüyorum işin kötüsü eşim de beni dışarı çıkaramıyor adam zaten akşam 9 gibi geliyor cumarteside çalışıyor bir pazar boş arabamız da yok havalar soğuk olduğundan bebek arabasıyla çıkmak istemiyorum insanın kendi arabası olsa daha rahat eder, pazar günleri çınar uyuduğunda 1 saat kadar ben yakın bir avm ye kadar gidip geliyordum 2 haftadır çınar bey inat ediyor öğleden sonra yatmıyor ya da 5 gibi yatıyor o saatten sonra çıkmak istemiyorum çok sıkıldım gerçekten sanki şubat mart hiç geçmeyecek, dediğin gibi ben de sabahın 7 sinden ayaktayım gece berbattı zaten çınarın ne sorunu var anlamıyorum akşam yedirdim babasıyla oynadı banyo yaptı emzirdim saat 22,30 civarıydı şimdi inşallah güzel uyur dedim her 50 dk da bir uyanıp durdu park yatağı da aşağı indirdim çok zor eğilip koymak 3 gündür kollarım belim ağrıyor kimseye de derdini anlatamıyorsun hemen bana bir çocuğa bakmaktan acizmişim gibi laf söylüyorlar, bu gece uykusuzluğu mahvetti beni şimdi zaten gündüz de uyumakta zorlanıyor bazen 1 defa uyuyor çıldıracam artık. Allah sabır versin bizim durumumuzdakilere keşke yakın olsaydık birbirimize destek olurduk ama en azından sorunlarımızı birbirimizle paylaşıp rahatlıyoruz, insanın kendini anlayabilecek insanlarla derdini paylaşması biraz da olsa rahatlatıyor.

selamlar

bugün senayı dr a götürdük eşimle
doktor baş çapı büyümesi iyi ama bıngıldağı kapanmış dedi
ya herşeyde kalbim fena çarpıyor
kötü bişey mi acaba erken kapanması

Ah canım aynı durumdayız, benim 1-2 komşu var ama oğlum doğunca uzaklaştılar anlayacağın ayda 1 bazen görüyorum işin kötüsü eşim de beni dışarı çıkaramıyor adam zaten akşam 9 gibi geliyor cumarteside çalışıyor bir pazar boş arabamız da yok havalar soğuk olduğundan bebek arabasıyla çıkmak istemiyorum insanın kendi arabası olsa daha rahat eder, pazar günleri çınar uyuduğunda 1 saat kadar ben yakın bir avm ye kadar gidip geliyordum 2 haftadır çınar bey inat ediyor öğleden sonra yatmıyor ya da 5 gibi yatıyor o saatten sonra çıkmak istemiyorum çok sıkıldım gerçekten sanki şubat mart hiç geçmeyecek, dediğin gibi ben de sabahın 7 sinden ayaktayım gece berbattı zaten çınarın ne sorunu var anlamıyorum akşam yedirdim babasıyla oynadı banyo yaptı emzirdim saat 22,30 civarıydı şimdi inşallah güzel uyur dedim her 50 dk da bir uyanıp durdu park yatağı da aşağı indirdim çok zor eğilip koymak 3 gündür kollarım belim ağrıyor kimseye de derdini anlatamıyorsun hemen bana bir çocuğa bakmaktan acizmişim gibi laf söylüyorlar, bu gece uykusuzluğu mahvetti beni şimdi zaten gündüz de uyumakta zorlanıyor bazen 1 defa uyuyor çıldıracam artık. Allah sabır versin bizim durumumuzdakilere keşke yakın olsaydık birbirimize destek olurduk ama en azından sorunlarımızı birbirimizle paylaşıp rahatlıyoruz, insanın kendini anlayabilecek insanlarla derdini paylaşması biraz da olsa rahatlatıyor.

bizde araba var canım ama eşim asker yok nöbeti yok mesaisi filan fırsat zor buluyoruz:25:
dediğin gibi birine anlatsan bizde büyüttük diyorlar hiç kimseye bişey demiyorum o yüzden eşim işten gelince sağolsun miraya o bakıyorda biraz rahatlıyorum yoksa fıttırıcam valla:35::35:
sen nerdeydin canım malatyadayım ben:26:

Canım kıyamam ben sana haklısın bunalmakta benimde canım sıkkın ağlamak geliyor içimden ama ağlayamıyorum çünkü yalnız kalamıyorum buda kötü birşey...

bizde araba var canım ama eşim asker yok nöbeti yok mesaisi filan fırsat zor buluyoruz:25:
dediğin gibi birine anlatsan bizde büyüttük diyorlar hiç kimseye bişey demiyorum o yüzden eşim işten gelince sağolsun miraya o bakıyorda biraz rahatlıyorum yoksa fıttırıcam valla:35::35:
sen nerdeydin canım malatyadayım ben:26:
Ben istanbuldayım canım burada hiç akrabam arkadaşım yok olanlar da çok uzak görüşemiyoruz, havalarda soğuk bizim bulunduğumuz yer sürekli rüzgarlı dışarıda dolaşmaya korkuyorum ben bile çıksam hemen boğazım ağrıyor evde olmaya çok alıştık ya hemen üşütüyorum, biraz ısınsa havalar belki temiz hava farklı ortam bizimkilere de iyi gelir daha huzurlu olurlar. Allah korusun beterin beteri var buna da çok şükür ama insanın kendini iyi hissetmemesi hem fiziksel yorgunluk hem ruhsal bakımdan o da ayrı bir sorun. Hamileyken çok sorun yaşamıştım Allah tekrar yaşatmasın şimdi şükretmek lazım aslında ama işte olmuyor bazen çok bunalıyorum

selamlar

bugün senayı dr a götürdük eşimle
doktor baş çapı büyümesi iyi ama bıngıldağı kapanmış dedi
ya herşeyde kalbim fena çarpıyor
kötü bişey mi acaba erken kapanması
Ben daha önce bir yerde okumuştum 6 aydan önce kapanması iyi değil kapansa bile baş çapı büyümesi iyi ise sorun değil diyordu endişelenme canım, bizim doktor baş çapına bakmadı bile sanırım bu aydan sonra kapansa bile çok önemli değil

Ben daha önce bir yerde okumuştum 6 aydan önce kapanması iyi değil kapansa bile baş çapı büyümesi iyi ise sorun değil diyordu endişelenme canım, bizim doktor baş çapına bakmadı bile sanırım bu aydan sonra kapansa bile çok önemli değil

anne olmak ne kadar zormuş
hergün katlanıyor sorunlar dertler
allah dermansız dert evrmesin ne diyeyim..

dr da bişey olmaz dedi büyümesi iyi dedi ama aklıma takıldı işte tv izlemekle alakası var mıdır acaba diye düşündüm ilkin?
hayırlısı olsun

Back
X