• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
anne olmak ne kadar zormuş
hergün katlanıyor sorunlar dertler
allah dermansız dert evrmesin ne diyeyim..

dr da bişey olmaz dedi büyümesi iyi dedi ama aklıma takıldı işte tv izlemekle alakası var mıdır acaba diye düşündüm ilkin?
hayırlısı olsun
Tv izlemekle ilgisi yoktur canım ama sen yine de fazla izletme sonra bağımlı olur ve sosyalleşmesini engelliyormuş ayrıca geç konuşur ve ileride dikkat eksikliğine neden oluyor, çok dikkatli uzun süreli izliyorsa engel ol bence. Ben evde yalnızken hiç açmıyorum ancak babası gelince ya da bir misafir varsa tv açık kalıyor

Tv izlemekle ilgisi yoktur canım ama sen yine de fazla izletme sonra bağımlı olur ve sosyalleşmesini engelliyormuş ayrıca geç konuşur ve ileride dikkat eksikliğine neden oluyor, çok dikkatli uzun süreli izliyorsa engel ol bence. Ben evde yalnızken hiç açmıyorum ancak babası gelince ya da bir misafir varsa tv açık kalıyor

bende bu aralar kapatmaya başladım
ek gıdaya geçtiğinde tv yi mama yedirmek için açıyorduk açık değilse yemiyordu
daha dikkatli olayım bari
bu ay oyun için ilgi bekliyor
sizin bebeklerinizin bıngıldakları hala yumuşak gibi mi?

bende bu aralar kapatmaya başladım
ek gıdaya geçtiğinde tv yi mama yedirmek için açıyorduk açık değilse yemiyordu
daha dikkatli olayım bari
bu ay oyun için ilgi bekliyor
sizin bebeklerinizin bıngıldakları hala yumuşak gibi mi?
Benim doktor şimdiye kadar hiç yorum yapmadı ama zaten doğduğundan beri oğlumun bıngıldağı çökük ya da çok yumuşak değildi şimdi biraz daha sert öncekine göre yıkarken öyle yumuşak hissetmiyorum, kafa gelişimi de normaldi bu biraz fiziksel yapıyla da ilgili her bebek farklı tabiki. Bebeğin ayağa kalkmaya başladı mı emekliyor mu

günaydın kızlar
malatyada kar yağıyor:24::24:
yaz gelsin artıkkk pffff:43::43::43:
elazıgda öyle canım
birde bu karda ben arabayla gezmeye gittim yolda arba hafif kaydı
aklım çıktı :18:
Bugün kimsecikler yok ..

Ahsen canım umarım kötü birşey yoktur...
bir sorun yok canım sabah temizlik vardı bende ütü dagını küçülmetye çalıştım:17:
ögleden sonrada arkadaşa gittim biraz kafa dagıtım geldim :34:

kızlar çok kötüyüm ya durup durup ağlıyorum bugün bunalıma girdim artık:14::14:
kimseyi tanımıyorum burda bi kahve içip muhabbet etcek kimse yok:25:
eşim dışarı çıkarıyor ama o da her zaman olmuyo hava çok soğuk miray mızmızlıkta çığır açtı sabah 6 dan beri ayaktayım :14::14:
ruhum yoruldu çok :14::14::14::14:
allah yardımcın olsun canımtek olmak çok zor
hele çocukla daha zor insaan çıldırıyor sürekli evde
haftada birde olsa gezmek yetiyor bana alıştık heralde evde oturmaya çıkınca çok yoruluyorum
selamlar

bugün senayı dr a götürdük eşimle
doktor baş çapı büyümesi iyi ama bıngıldağı kapanmış dedi
ya herşeyde kalbim fena çarpıyor
kötü bişey mi acaba erken kapanması

canım ahseninde az kapanmış dedi doktor kalsuyum eksikligi dedi ama ilaç vermedi bizde konturole götürünce sorayım bidegişiklik varmı diye iyi aklıma getirdin :50:

Hayırlı olsun canım güle güle oturun.. Darısı başımıza inşallah..

saol demosum, Rabbim inşAllah tez zamanda sizede nasip eder..

kızlar bende yine bunalımdayım yaa :((( Elada 1 haftadır gece uyumuyor, dün inanırmısınız 10 dkya bir uyandı, hortlak gibi oldum uykusuzlıktan birde adet oldum karnım ağrıyor, iş desen ayrı sıkıntı..bende başımı alıp gitmek istiyorum :) şöyle yanımda biri olsada 2 gün hiç kalkmadan yatsam hatta 1 güne razıyım :) burdada aşırı kar başladı harbiden bu kış bitmeyecek, biz bekledikçe geri gidiyor yaz :(

Allah'ım sen yardım et bize...

bıngıldagına bende ne zamandır bakmadım biara baya küçülmüş gibiydi..doktorda kontrole gittimizde bişi demedi..kafa çapı sanırsam 46 gelmişti..heralde artık kapansada sorun olmaz gibi..6-18 aya kadar kapanır diyordu sanki yanlış hatırlamıyorsam..bir ara bende çok ilgiliydim, habire kontrol ediyordum artık bakmaya bile fırsat bulamıyorum yaa..

kızlar bende yine bunalımdayım yaa :((( Elada 1 haftadır gece uyumuyor, dün inanırmısınız 10 dkya bir uyandı, hortlak gibi oldum uykusuzlıktan birde adet oldum karnım ağrıyor, iş desen ayrı sıkıntı..bende başımı alıp gitmek istiyorum :) şöyle yanımda biri olsada 2 gün hiç kalkmadan yatsam hatta 1 güne razıyım :) burdada aşırı kar başladı harbiden bu kış bitmeyecek, biz bekledikçe geri gidiyor yaz :(

hayırlı olsun canım eviniz
canım ahsende öyle eskiden yanıma alsam hiç olmazsa 1 saat uyurdu şimdi yok onuda istemiyor
birde ahsen babasını bile kabul etmiyor illa ben olacam gecen ablama bırakıp yemege gidelim dedik geldigimde
gözler kıpkırmızı olmuştu aglamakr-tan yani ben başımı alıp gidemem :52:

Canım kıyamam ben sana haklısın bunalmakta benimde canım sıkkın ağlamak geliyor içimden ama ağlayamıyorum çünkü yalnız kalamıyorum buda kötü birşey...
doğru diyosun canım o da zor gerçekten bir süre sonra kalabalıktanda bunalıyor insan:25:
Ben istanbuldayım canım burada hiç akrabam arkadaşım yok olanlar da çok uzak görüşemiyoruz, havalarda soğuk bizim bulunduğumuz yer sürekli rüzgarlı dışarıda dolaşmaya korkuyorum ben bile çıksam hemen boğazım ağrıyor evde olmaya çok alıştık ya hemen üşütüyorum, biraz ısınsa havalar belki temiz hava farklı ortam bizimkilere de iyi gelir daha huzurlu olurlar. Allah korusun beterin beteri var buna da çok şükür ama insanın kendini iyi hissetmemesi hem fiziksel yorgunluk hem ruhsal bakımdan o da ayrı bir sorun. Hamileyken çok sorun yaşamıştım Allah tekrar yaşatmasın şimdi şükretmek lazım aslında ama işte olmuyor bazen çok bunalıyorum

elazıgda öyle canım
birde bu karda ben arabayla gezmeye gittim yolda arba hafif kaydı
aklım çıktı :18:

bir sorun yok canım sabah temizlik vardı bende ütü dagını küçülmetye çalıştım:17:
ögleden sonrada arkadaşa gittim biraz kafa dagıtım geldim :34:

allah yardımcın olsun canımtek olmak çok zor
hele çocukla daha zor insaan çıldırıyor sürekli evde
haftada birde olsa gezmek yetiyor bana alıştık heralde evde oturmaya çıkınca çok yoruluyorum

canım ahseninde az kapanmış dedi doktor kalsuyum eksikligi dedi ama ilaç vermedi bizde konturole götürünce sorayım bidegişiklik varmı diye iyi aklıma getirdin :50:
dikkat et canım bende geçen karda kaydırdım aklım çıktı :25:
çıkmak yorgunluk gerçekten ama insan arada değişiklik arıyor canım:5::5:

sizi okuyunca Allahım yalnız değilmişim diyorum :27:
allah yardım etsin dediğin gibi:25:

kızlar merhaba bu ara pek giremyorum. hos bilemiiciiim yoklugum hissedildimi emme! :1: malum kayınvalide ve kayınpeder bende, o bakımdan yani. ama dogrusu pek sikayetci degilim bugun cereni bırakıp pazara gittim 3 saat gezdim oh ozlemisim valla. soyle rahat rahat mutfakta yemek yapmayı, kesintisiz temizlik yapmayı ozlemisim valla... kayınvalidem sagolsun kucagından indirmiyo butun gun kollarından tutup evde yurutuyo, bi de sırtına baglayıp gezdiriyo :60: bizimki de kuduruyo gulmekten. tum bunlar iyi hos da bizim zilli yemegini bile babannesinin kucgında yer oldu mama sandalyesine oturmicam diye yıkıyo ortalıgı zaten zor yiyodu iyice cingenelesti, istemedigi kasıgı 3 mt. karsıya puskurtuyo :1: simdi guluyorum ama vallaha ogun saatleri cıldırasım geliyo... bi de bacak kadar sey sanki sımardı yaa.! diyorum alıstırma boyle gezdirmeye, yedirirken kucagna alma diyorum, ben gidince koyarsın gene sandalyesine diyo cocugun alıscagnı hic dusunmuyo :50: yani kızlar bilmiyorum kayınvalidem gidince napıcagmı cunku hic kendi kendine oyalanmaz oldu. yalnız cocuk buyutmek bi yandn zor ama bi yandan da iyilikleri de varmıs onu anladım.

Ben de evdeyim canım, bir markete bile gidemedim yazın haftasonları çıkıyorduk yaklaşık 4 aydır hiçbir yere gitmiyoruz arasıra komşulara gitmekten başka, evdeyim bunaldım havada kapalı sıkıcı dediğin gibi grip bronşit korkulu rüyamız ben de çok çabuk kaparım şifayı zaten uykusuzluktan vücut direncim hemen düşüyor sürekli boğazım ağırıyor. Şu kış bitse artık ya da ben adanaya taşınmak istiyorum şimdi bile hava 17 derecelerde. Bunaldım iyice evde iş bitmez, çınar uyumaz uyusa sürekli uyanacak, dün gece ilk defa park yatağı aşağı indirip uyuttum mahvoldum bütün boynum kolum ağrıyor gece saat başı çıkar kaldır, eşim seyahate filan gitse kaldırmayacam bırakacam kendi kendine sussun uyusun deneyecem ama öyle bir durum yok ağlaması artmadan kaldırmak zorunda kalıyorum yoruldum

evet canım ya herhalde hayatımda gecirdigim en uzun kıs bu oldu, bende nasıl bekliyorum yazı anlatamam... bu arada ben de bu yakınlarda park yatagı indiricem cerenin mama sandalyesinde ayaga kalkma vukuatından sonra, sanırım gec bile kaldım... ben hamileyken daha bu park yatakların onden kapı gibi acılan fermuarlısını gormustum adam indirince cocugu burdan koyup alıyosun demisti.. arayıp ondan bulmadıgıma cok pisman oldum cunku boynumda bi hassasiyet var zaten korkuyorum azdırcam diye..:50: gerci aman diyeyim ama ceren 2-3 gecedir cok kalkmaz oldu :nazar: yani 4 kez filan kalkıyo eskiye gore cok iyi ve en gec 10 da uyutuyorum. bende biraz kendime geldim sanki geceleri uykumu alınca. canım insallah cınarda en kısa zamanda insafa gelir ne diyeyim...

kızlar ya kızım 3 4 gundur grıp yarın kotulerse dr.a goturecem babasından bulastı zaten gece cok uaynmaya baslamıstık bı de 10 gun oldu belkı yemıyor tamam sısman bı bebek degıl hatta zayıf 8200 :(bı de yemıyor artık onceden ne verırsem yerdı corbasını falan bı kase bıtıtrıdı sımdı yedıklerını de yemıyor butun gun ac ac gezıyor cok canım sıkılıyor gecen gun yemese de takmam demıstım ama ole olmuyormus kac kere yemek hazırlayıp atıyorum yazık gunah...sabah kahvaltı edıyor bı de sankı hasta gıbı haslanmıs patates ve muhallebı yıyor tum gun meyvesını ve 2 ogun corba yerdı yemıyor hep oguruyor cok mutsuzum zaten zayıf ıyıce kuruyacak

cnm bende senin hesap 10 gundur istahsızlıkla bogusuyorum. bende aynen hazırlayıp hazırlayayıp dokuyorum. kilo vermesinden korkuyorum zaten oyle tombul degil benimkide. zaten suzuldu gibime geliyo sonra amaan aclıktan olcek degilya distendir duzelir diyip avunmaya calısıyorum ama kasıgı gorurken aglmaya baslaıyo onlugu takerken tepiniyo bi punduna getirip agzına kasıgı sokuncada puskurtuyo... la havle vela kuvvete illa billahül aliyyül aziym :1: yani kısacası yalnız degilsin dnzgrkn uzulme arkadasım :34:

sen de gidersen diye bi şarkı düşerim ta derine diyo:))))

devamın getireyim: aman amman bırakırsan duserim ta derineee, amman amman kaybolursan adım cıkar serseriyeeee :) pamukpres umuyorum hersey en kısa zamanda yoluna girer. kocanın sana ithaf ettigi bu sarkıda bunun habercisi bence...

ben bi kac gun su televizyonu hic acmadım ozellikle, ama cok canım sıkılıyo ya ev hepten dımdızlak geliyo. zaetn yalnızlık tak ettiriyo o tv.nin sesine bile tav oluyorum ya ne hallere dustum. acıyorum sonra vicdan yapıp kapıyorum sonra sıkılyıroum gene acıyorum. sacmalıyorum yani kızlar, sacmalıyorum...

evet canım ya herhalde hayatımda gecirdigim en uzun kıs bu oldu, bende nasıl bekliyorum yazı anlatamam... bu arada ben de bu yakınlarda park yatagı indiricem cerenin mama sandalyesinde ayaga kalkma vukuatından sonra, sanırım gec bile kaldım... ben hamileyken daha bu park yatakların onden kapı gibi acılan fermuarlısını gormustum adam indirince cocugu burdan koyup alıyosun demisti.. arayıp ondan bulmadıgıma cok pisman oldum cunku boynumda bi hassasiyet var zaten korkuyorum azdırcam diye..:50: gerci aman diyeyim ama ceren 2-3 gecedir cok kalkmaz oldu :nazar: yani 4 kez filan kalkıyo eskiye gore cok iyi ve en gec 10 da uyutuyorum. bende biraz kendime geldim sanki geceleri uykumu alınca. canım insallah cınarda en kısa zamanda insafa gelir ne diyeyim...
İnşallah canım kurban kesecem neredeyse çınarın uykuları düzene girerse, benim 3 günde kolum ve boynum ağrıdı bizimkinde fermuar var ama bu sefer de eğilip koyacam oda çok rahat değil artık idare edeceğiz çok kalkmasalar sorun olmaz. Bence indir artık çınar ayağa kalkamadığı halde dizlerine çöküp bedenini de aşağı sarkıtmaya başlamıştı birden ağırlık gelir dengesini kaybeder diye korktum indirdim

merhaba kıslar telden yazamamk benı cıldırtıyo..valla telı degıstırecem her zaman pc yı acmaya vakıtım olmuyor..takıp etmeyı bırakmıyorum ama begenılerımı goruyosunuzdur,bır arkadasımız ev almıstı ona hayırlı olsun dıyorum...demos kızına acıl sıfalar olsun ınsallah..ahsennım senlede konusamıyoz ne zmandır..özledım kız yarın ahsen 10 aylık oluyor sımdıden kutluyorum...serenayy sanada hep dua edıyorum ınan..zamanın pek olmuyor ama ıstersen salatı tefrıcıye cek oglanın huysuzlugu ıcın..dua her derde devadır canım..cekersen buraya yaz bende okurum sana canım...ısmını yazmadıogım arkadaslarda alınmasın lutfen hepınızı ayrı ayrı sevıyorum...
bızden haberler guzel kıslar..emır 2 gundur 10 aylık olmasına 2 gun kala yurumeye basladı.:52::46::46:..cook tatlı oluyor tekrardan bu duyguyu yasıyorumm...allah kaza beladan korusun yyavrularımızı...ama oyle bı afacanlastıkı yok yanı artık yetısemıyoruz ardından sureklı kafayı gözü bı yerlere vuruyo hafıf atlatıyor..buyudukce zorlasıyor kızlar...napcam bende bılmıyorum cok yoruyor...aklı hep dısarda attaaaa dıye aglıyor..yaz gelsın dıye 4 gozle bekleyenlerdenım..allah yardımcımız olsun...

kızlar bende bursada oturuyorum gazcılarda
benim eşim o tarafta çalışıyor bi ara sık gelrdim :)
Ya kızlar herşey iyi hoşta duru hanım daha anne demedi anne demesede olur anni , ann, mamii :19: :19: bunlarda olur ama daha tık yok :18:
bende onu taktım bizimkindede yok bakalım pedagoga gidicem çarş.ne dicek
kızlar çok kötüyüm ya durup durup ağlıyorum bugün bunalıma girdim artık:14::14:
kimseyi tanımıyorum burda bi kahve içip muhabbet etcek kimse yok:25:
eşim dışarı çıkarıyor ama o da her zaman olmuyo hava çok soğuk miray mızmızlıkta çığır açtı sabah 6 dan beri ayaktayım :14::14:
ruhum yoruldu çok :14::14::14::14:

Ah canım aynı durumdayız, benim 1-2 komşu var ama oğlum doğunca uzaklaştılar anlayacağın ayda 1 bazen görüyorum işin kötüsü eşim de beni dışarı çıkaramıyor adam zaten akşam 9 gibi geliyor cumarteside çalışıyor bir pazar boş arabamız da yok havalar soğuk olduğundan bebek arabasıyla çıkmak istemiyorum insanın kendi arabası olsa daha rahat eder, pazar günleri çınar uyuduğunda 1 saat kadar ben yakın bir avm ye kadar gidip geliyordum 2 haftadır çınar bey inat ediyor öğleden sonra yatmıyor ya da 5 gibi yatıyor o saatten sonra çıkmak istemiyorum çok sıkıldım gerçekten sanki şubat mart hiç geçmeyecek, dediğin gibi ben de sabahın 7 sinden ayaktayım gece berbattı zaten çınarın ne sorunu var anlamıyorum akşam yedirdim babasıyla oynadı banyo yaptı emzirdim saat 22,30 civarıydı şimdi inşallah güzel uyur dedim her 50 dk da bir uyanıp durdu park yatağı da aşağı indirdim çok zor eğilip koymak 3 gündür kollarım belim ağrıyor kimseye de derdini anlatamıyorsun hemen bana bir çocuğa bakmaktan acizmişim gibi laf söylüyorlar, bu gece uykusuzluğu mahvetti beni şimdi zaten gündüz de uyumakta zorlanıyor bazen 1 defa uyuyor çıldıracam artık. Allah sabır versin bizim durumumuzdakilere keşke yakın olsaydık birbirimize destek olurduk ama en azından sorunlarımızı birbirimizle paylaşıp rahatlıyoruz, insanın kendini anlayabilecek insanlarla derdini paylaşması biraz da olsa rahatlatıyor.
ah kızlar sizleri böyle yalnızlıktan şikayet ederken hep şunu diyorum keşke yakın olsakta görüşebilsek
selamlar

bugün senayı dr a götürdük eşimle
doktor baş çapı büyümesi iyi ama bıngıldağı kapanmış dedi
ya herşeyde kalbim fena çarpıyor
kötü bişey mi acaba erken kapanması
yok cnm heleki dr baktıysa sorun yok takma kafana
sen de gidersen diye bi şarkı düşerim ta derine diyo:))))
hahahaytt çok güldüm pişmanmı oluyo neee
kızlar merhaba bu ara pek giremyorum. hos bilemiiciiim yoklugum hissedildimi emme! :1: malum kayınvalide ve kayınpeder bende, o bakımdan yani. ama dogrusu pek sikayetci degilim bugun cereni bırakıp pazara gittim 3 saat gezdim oh ozlemisim valla. soyle rahat rahat mutfakta yemek yapmayı, kesintisiz temizlik yapmayı ozlemisim valla... kayınvalidem sagolsun kucagından indirmiyo butun gun kollarından tutup evde yurutuyo, bi de sırtına baglayıp gezdiriyo :60: bizimki de kuduruyo gulmekten. tum bunlar iyi hos da bizim zilli yemegini bile babannesinin kucgında yer oldu mama sandalyesine oturmicam diye yıkıyo ortalıgı zaten zor yiyodu iyice cingenelesti, istemedigi kasıgı 3 mt. karsıya puskurtuyo :1: simdi guluyorum ama vallaha ogun saatleri cıldırasım geliyo... bi de bacak kadar sey sanki sımardı yaa.! diyorum alıstırma boyle gezdirmeye, yedirirken kucagna alma diyorum, ben gidince koyarsın gene sandalyesine diyo cocugun alıscagnı hic dusunmuyo :50: yani kızlar bilmiyorum kayınvalidem gidince napıcagmı cunku hic kendi kendine oyalanmaz oldu. yalnız cocuk buyutmek bi yandn zor ama bi yandan da iyilikleri de varmıs onu anladım.
bak hemen huyu dğişiyo çocuğun onlar hemen kapıveriyo herşeyi
cnm benim fermuarlı ama dediğin gibi ordan koyamamki
merhaba kıslar telden yazamamk benı cıldırtıyo..valla telı degıstırecem her zaman pc yı acmaya vakıtım olmuyor..takıp etmeyı bırakmıyorum ama begenılerımı goruyosunuzdur,bır arkadasımız ev almıstı ona hayırlı olsun dıyorum...demos kızına acıl sıfalar olsun ınsallah..ahsennım senlede konusamıyoz ne zmandır..özledım kız yarın ahsen 10 aylık oluyor sımdıden kutluyorum...serenayy sanada hep dua edıyorum ınan..zamanın pek olmuyor ama ıstersen salatı tefrıcıye cek oglanın huysuzlugu ıcın..dua her derde devadır canım..cekersen buraya yaz bende okurum sana canım...ısmını yazmadıogım arkadaslarda alınmasın lutfen hepınızı ayrı ayrı sevıyorum...
bızden haberler guzel kıslar..emır 2 gundur 10 aylık olmasına 2 gun kala yurumeye basladı.:52::46::46:..cook tatlı oluyor tekrardan bu duyguyu yasıyorumm...allah kaza beladan korusun yyavrularımızı...ama oyle bı afacanlastıkı yok yanı artık yetısemıyoruz ardından sureklı kafayı gözü bı yerlere vuruyo hafıf atlatıyor..buyudukce zorlasıyor kızlar...napcam bende bılmıyorum cok yoruyor...aklı hep dısarda attaaaa dıye aglıyor..yaz gelsın dıye 4 gozle bekleyenlerdenım..allah yardımcımız olsun...
ay maşallah aman kazasız belasız büyüsünler valla çok korkuyorum daha dün düştü mutfakta hemde direk kafaya ve tak etti

elif çoğu zaman hep inleyerek uyuyor nesi var acaba ya
eltimin çocuuğu gel gel yapıyor el sallıyor baba diyor çok şey yapıyor ya acaba ben elife birşey öğretemiyormuyum napmalıyım bazen düşünüyorumda çok cahilim ben ya :50::17:

hoş geldin canım
bırak birazda şımarsın canım onlarada yazık sürekli evde degişiklik olur :46:
nerelerdesin epeyidir yazmıyorsun
emirhana kocaman maşallah 2. yürüyenimiz oldu
ahsende taytay duruyo kısa süreli ama gel diyince ayagıyla degil kafasıyla elleriyle geliyor daha zamanı var bizimkinin

eltimin çocuuğu gel gel yapıyor el sallıyor baba diyor çok şey yapıyor ya acaba ben elife birşey öğretemiyormuyum napmalıyım bazen düşünüyorumda çok cahilim ben ya :50::17:

canım ahsen de agzında emzik olmasına ragmen kendini eee diye garip sesler çıkartıyor birde bagırarak
her çocugun gelişimi çok farklı görümcemin oglu ahsenden 4 ay büyük hiç birşey söylemiyor canım korkma:34:

kızlar bende size bişey sormak istiyorum kafama takıyorum epeyi zamandır
ahsen bay bay telsarar alkış yapıyordu şimdi hiçbirini yapmıyor
söyledigi kelimeleride artık söylemiyor
sadece anne ve baba başka birsürü kelime söylüyordu yok daha söylemiyor :50:

Canım tabiki anne babanında etkisi var ama iş çocukta bitiyor. Biz duru ya anne demeyi öğretmek için kendimizi parçaladık bir türlü ağzından çıkmıyor ama televizyonda duyduğu birşeyi pat diye söyleyiveriyor sıkma canını herşeyin zamanı var..

kızlar bende size bişey sormak istiyorum kafama takıyorum epeyi zamandır
ahsen bay bay telsarar alkış yapıyordu şimdi hiçbirini yapmıyor
söyledigi kelimeleride artık söylemiyor
sadece anne ve baba başka birsürü kelime söylüyordu yok daha söylemiyor :50:

Canım valla duru 7 aylıkken baba babbba diyordu sonra unutu verdi şimdi tekrar söylüyor abiminde dikkatini çekmiş öğrendiği şeyleri uzun süre yapmıyor dedi..

Hoşgeldin canım.. Kayınvaliden gittikten sonra biraz zorlanırsın sanırım..

Sağol canım amin.. Sizede hayırlı olsun emir bey delikanlı oldu desene.....

Back
X