kızlar merhaba bu ara pek giremyorum. hos bilemiiciiim yoklugum hissedildimi emme!

malum kayınvalide ve kayınpeder bende, o bakımdan yani. ama dogrusu pek sikayetci degilim bugun cereni bırakıp pazara gittim 3 saat gezdim oh ozlemisim valla. soyle rahat rahat mutfakta yemek yapmayı, kesintisiz temizlik yapmayı ozlemisim valla... kayınvalidem sagolsun kucagından indirmiyo butun gun kollarından tutup evde yurutuyo, bi de sırtına baglayıp gezdiriyo

bizimki de kuduruyo gulmekten. tum bunlar iyi hos da bizim zilli yemegini bile babannesinin kucgında yer oldu mama sandalyesine oturmicam diye yıkıyo ortalıgı zaten zor yiyodu iyice cingenelesti, istemedigi kasıgı 3 mt. karsıya puskurtuyo

simdi guluyorum ama vallaha ogun saatleri cıldırasım geliyo... bi de bacak kadar sey sanki sımardı yaa.! diyorum alıstırma boyle gezdirmeye, yedirirken kucagna alma diyorum, ben gidince koyarsın gene sandalyesine diyo cocugun alıscagnı hic dusunmuyo

yani kızlar bilmiyorum kayınvalidem gidince napıcagmı cunku hic kendi kendine oyalanmaz oldu. yalnız cocuk buyutmek bi yandn zor ama bi yandan da iyilikleri de varmıs onu anladım.