Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatunlar nerelerdesiniz yaaaa...
günaydın canım
gece ahsen beni pert etigi için babası insafa geldi işe biraz gec gitti yeni uyandım
nasılsın canım duru nasıl oldu
günaydın canım
gece ahsen beni pert etigi için babası insafa geldi işe biraz gec gitti yeni uyandım
nasılsın canım duru nasıl oldu
Canım duru nun sağı solu belli olmuyor bi bakıyorsun kendi kendine oynuyor gülyor 5 dk sonra çığlık çığlığa ne yapsan susturamıyorsun birde kendini o kadar sıkıyorki odun gibi kesiliyor valla bilmiyorum. Sabaha karşı 2 defa uyandı ayağımda salladım mama yedirdim geri uyudu sonra 5,30 da bir uyandıkii nasıl bağırıyor çığlık atıyor salladık oynattık nafile delirmişti sankii allah yardımcımız olsun..
Ahsen neden huzursuz rahatsızmı yoksa herzamnki arsızlıklarımıduru yeni doğduğunda 4 doktora götürdüm susmak bilmiyordu nefesi kesilene kadar ağlıyordu en sonuncu dr bunun hiçbirşeyi yok turp gibi biraz ahlaksız ondan ağlıyor demişti hep o aklıma geliyor.
![]()
elif çoğu zaman hep inleyerek uyuyor nesi var acaba ya
eltimin çocuuğu gel gel yapıyor el sallıyor baba diyor çok şey yapıyor ya acaba ben elife birşey öğretemiyormuyum napmalıyım bazen düşünüyorumda çok cahilim ben ya![]()
kızlar bende size bişey sormak istiyorum kafama takıyorum epeyi zamandır
ahsen bay bay telsarar alkış yapıyordu şimdi hiçbirini yapmıyor
söyledigi kelimeleride artık söylemiyor
sadece anne ve baba başka birsürü kelime söylüyordu yok daha söylemiyor![]()
Maşallah canım emirhana, Allaha emanet olsunlar her yer tehlike dolu, duaların için çok sağol canım, çınar özellikle gece çok huysuzluk yapıyor uyumadan yaşıyorum artık gece o kadar çok kalkıyor ki 1 saat aralıksız yatamıyorum nasıl unutacak bunu bilmiyorum şimdi de gündüz uyumaya direniyor bazı günler gündüz 1 defa çok az yatıyor ben de hiç dinlenemediğimden sürekli yorgun ve mutsuz hissediyorum kendimi tabi bir de vücut ağrılarım var. Ben de yazın gelmesini çok istiyorum en azından dışarıya çıkar vakit geçiririz temiz hava iyi gelir inşallah. Geçen gün düşünüyordum ay o gazlı günlerini bile özledim put gibi duruyordu altını ne kolay bezliyordum şimdi 1 saatte üstünü giydiriyorum artık oturtarak giydirmeye başladım yatarak durmuyor, o zaman nereye koysak orada duruyorlardı şimdi beni takmıyor sürünüp gidiyor canı nereye isterse gözü hep priz kablolarda, bizim evde her yerde kablo var hayırdan da anlamıyor daha küçükler. Allah yardımcımız olsunmerhaba kıslar telden yazamamk benı cıldırtıyo..valla telı degıstırecem her zaman pc yı acmaya vakıtım olmuyor..takıp etmeyı bırakmıyorum ama begenılerımı goruyosunuzdur,bır arkadasımız ev almıstı ona hayırlı olsun dıyorum...demos kızına acıl sıfalar olsun ınsallah..ahsennım senlede konusamıyoz ne zmandır..özledım kız yarın ahsen 10 aylık oluyor sımdıden kutluyorum...serenayy sanada hep dua edıyorum ınan..zamanın pek olmuyor ama ıstersen salatı tefrıcıye cek oglanın huysuzlugu ıcın..dua her derde devadır canım..cekersen buraya yaz bende okurum sana canım...ısmını yazmadıogım arkadaslarda alınmasın lutfen hepınızı ayrı ayrı sevıyorum...
bızden haberler guzel kıslar..emır 2 gundur 10 aylık olmasına 2 gun kala yurumeye basladı...cook tatlı oluyor tekrardan bu duyguyu yasıyorumm...allah kaza beladan korusun yyavrularımızı...ama oyle bı afacanlastıkı yok yanı artık yetısemıyoruz ardından sureklı kafayı gözü bı yerlere vuruyo hafıf atlatıyor..buyudukce zorlasıyor kızlar...napcam bende bılmıyorum cok yoruyor...aklı hep dısarda attaaaa dıye aglıyor..yaz gelsın dıye 4 gozle bekleyenlerdenım..allah yardımcımız olsun...
canım ne münasebet öyle cahilim filanelif çoğu zaman hep inleyerek uyuyor nesi var acaba ya
eltimin çocuuğu gel gel yapıyor el sallıyor baba diyor çok şey yapıyor ya acaba ben elife birşey öğretemiyormuyum napmalıyım bazen düşünüyorumda çok cahilim ben ya![]()
canım mirayda öyle ya bay bay ı bile canı isterse yapıyor eskiden dediklerini şimdi demiyor neden böyle diye düşünüyodum bende demekki hepsi böylekızlar bende size bişey sormak istiyorum kafama takıyorum epeyi zamandır
yaptıklarını bi süre sonra unutuyolar mı nedir,benim oğlum da atta,ditti,dede,baba,mama falan diyodu şu an sadece baba ve mama var repertuarda diğerleri nolduysa artık söylemiyo:44: bi de dediği olmayıp da bize kızınca hem ağlıyo hem de diddididii didididi diye kendince saydırıyo bize![]()
selam kızlar miray çok huzursuz ancak fırsat bulabildim
yine uykusuz bir gece geçirmiş herkes bizde öyleyiz 5 te kalmış beşiği sallıyor saçımı çekiyor ben gözümü zor açıyorum nasıl bir enerji varsa artık
canım ne münasebet öyle cahilim filan
yeğenime günlerce uğraştılar gel babası gel öğretmek için yapmadı miray alıştı yapıyor keyiflerine göre değişiyor bu cimcimelerin
canım mirayda öyle ya bay bay ı bile canı isterse yapıyor eskiden dediklerini şimdi demiyor neden böyle diye düşünüyodum bende demekki hepsi böyle
teşekkür ederim canım bilgiler için.eşim asker olduğu için çeşitli düşünceler var aklımda,nasıl olur diye.Onun çalışacağı yer belli ama benimki nasıl olacak onu düşünüyorum.Neyse hakkımızda hayırlısı olsun diyelim.evet canım vanda yaşadım, ilçelerine göre iyi veya yaşam zor diyebilirim, rahat ilçelerde var zor ilçelerde, ama merkez olacaksa çokta sorun yaşamazsın, depremden önce ev falan çoktu ama kiralar pahalıydı, deprem sonrası ev sayısının azaldığını düşünürsek kiralar çok pahalanmıştır sağlam ev bulur oturursunuz, kira pahalı olur, van soğuktur tabi, kalorifer için kömür parası da çoktur bu yüzden..işte böyle pahalılık dışında şehir olarak iyidir, lojman durumunuz falan varsa zaten çok rahat edersiniz...
Ahsenim ya boyun uzun olunca kilon o kadar fazla görünmüyordur bence.ben 1.73 üm ve kilom 65.Beni görenler zayıfsın diyorlar.sen de öylesindir diye düşünüyorum.biz geldik pazar gezmelerimizi yaptık geldi
hava son 3 gündür elazıgda çok soguk ara ara kar yagıyor
yazın gelmesine doguda daha çok var güneye çoktan geldi bile
biraz kendim için alışveriş yaptım almayayımki çabuk zayıflayayım dedim ama iyice asosyal olmaya başladım kıyafet bulamıyınca giyecek hiç biryere gitmek istemiyorum
36 bedenden 42 beden çıkınca olmuyor artık genede çok almadım elim gitmedi bir iki kot tunik aldım inşallah çabucak veririm kiloları
sonrada anneme ordanda görümcem yemege çagırmıştı oraya gittik yoruldum valla alıştık iyice evde oturmaya şu an kollarım agrıyor valla
ahsende yabancı birini görünce alaçaklar sanıp tepeme tırmanıyor yabancıda halaları
markette filan hiç öyle yapmıyor çok egleniyor kuzum ama ev gezmelerini sevmedi
pancem bi malatyaya gelelim dedik sonra görümcem çagırınca vazgectik yoruluruz iyice diye
emir e kocaman alkış,küçücük boylarıyla ne de güzel geziyordur evde.Darısı bize artıkmerhaba kıslar telden yazamamk benı cıldırtıyo..valla telı degıstırecem her zaman pc yı acmaya vakıtım olmuyor..takıp etmeyı bırakmıyorum ama begenılerımı goruyosunuzdur,bır arkadasımız ev almıstı ona hayırlı olsun dıyorum...demos kızına acıl sıfalar olsun ınsallah..ahsennım senlede konusamıyoz ne zmandır..özledım kız yarın ahsen 10 aylık oluyor sımdıden kutluyorum...serenayy sanada hep dua edıyorum ınan..zamanın pek olmuyor ama ıstersen salatı tefrıcıye cek oglanın huysuzlugu ıcın..dua her derde devadır canım..cekersen buraya yaz bende okurum sana canım...ısmını yazmadıogım arkadaslarda alınmasın lutfen hepınızı ayrı ayrı sevıyorum...
bızden haberler guzel kıslar..emır 2 gundur 10 aylık olmasına 2 gun kala yurumeye basladı...cook tatlı oluyor tekrardan bu duyguyu yasıyorumm...allah kaza beladan korusun yyavrularımızı...ama oyle bı afacanlastıkı yok yanı artık yetısemıyoruz ardından sureklı kafayı gözü bı yerlere vuruyo hafıf atlatıyor..buyudukce zorlasıyor kızlar...napcam bende bılmıyorum cok yoruyor...aklı hep dısarda attaaaa dıye aglıyor..yaz gelsın dıye 4 gozle bekleyenlerdenım..allah yardımcımız olsun...
elif çoğu zaman hep inleyerek uyuyor nesi var acaba ya
bir buçuk ay önce tel sarar yapmayı öğretmiştik şarkıyı duyar duymaz yapıyordu.Sonra bıraktı.Şimdi başka şeyler öğreteyim diyorum olmuyor ve bildiklerini de unuttu.Aynı durum bizde de var yanikızlar bende size bişey sormak istiyorum kafama takıyorum epeyi zamandır
zıradan bir çorba kıymalı sebze çorbası.uzun zamandır yapmıyordum inşallah yer.Çok faydalı olamadım heraldekızlar öglene çorba ne yaptınız
degişik bende yapayım minik kuzuma![]()
bizimde şevvale doktoru edepsiz demişti
canım ahsende ne yaptıgın bilmiyor akşam mama yediriyorum normalde acmaz midesi bulandıgında
biryandan yiyiyor biryandan aglıyor bir kustu bir an yüzü mosmor oldu ödüm koptu
gece üstünü çok acıyor diye akşamları normalde artık yıkamıyorum bide kalktım yıkadım ortlıgı toparla 1 di yattı küçük hanım oda 6 ya kadar kırkere kalktı
hasta olmazsa iyi
gece bir yatışı vardı foto çekecektim senin kıza rakipti yani uyanır diye çekmedim
sırt üstü yatıyor ayaklar havada indirmiyorki üstünü örtmiyeyim çok şekerdi![]()
kızlar öglene çorba ne yaptınız
degişik bende yapayım minik kuzuma![]()
isimleri yanlış yazabilirim ama epeyidir görmedigim arkadaşlar var merak ettim
siuna,sezensezen,fundela,nerelerdesiniz kızlar
içim rahatladı biraz iyiki varsınız
bende sizden fikir gelmeyince karnıbahar havuç sarmısak sogan az kıyma ve 1 kaşıkta yarma attım pişiyor inşallah sever kuzum
birde kızlar epeyidir ahsenin çorbalarına tereyagı atıyorum sizlerde kulanıyormusunuz
birde ahsene demin 2 üç lokma kaşar verdim önce sabah kahvaltısının birazını kustu sonra zorlansada yuttu
gene bizim kusmalarımız başladı son 1 haftadır çok iyiydik![]()
kızlar sıze bı sey danısıcam bılıyorum bunlar ozel konular ama yardımınıza IHTIYACIM VAR esım evlılık terapıstıne gıtmıuyor.flort ederek evlendık benım hamılelıgımın sorunlu oldugunu yazmıstım yanı nerdeyse 21 haftalık hamıleleıgıme kadar cınsellıkte bı sorun yktu hatta hamıleyım nolur anlayıs dıyodum o kadar yanı:)21.haftadan sonra doguma kadar bısey olmadı suyum yok denecek kadar azdı olıgohıdramnıos yanı.40 gunluk lohusalık derken sorunlar oldu ben 3 ay aılemın yanına gıttım neyse geldım eylulden bu yana nerdeyse hıc bısey olmuyo gıbı 40 yılda bır benım zorumla bana dıo kı senı anne gıbı goruyom onceden kadın dısı gelıyodun ustelık dogum kılom da gıttı sayılır ama bı de cocugun bu uykusuzlugu da olunca hıcbısey olmuyo ınanaın 15 gun olmustur hıc yakınlasmadık bıle kı o kadar hareketlıydı bırden sıfırlandı sızce bu bı sorunmu uzuluyorum cok hatta telını bıle karıstırıyorum baskasımı var dıe o da ıcımden gelmıyo dıo