Maşallah 2 ay sonra 1 yaşında olacak ela bizim 10 aylık olmamıza 2 hafta kaldı. Önceden ayları günleri sayıyordum büyüsün diye şimdi de küçüklükleri daha kolaymış diyorum, inşallah büyüdükçe düzelirler. Aynen dediğin gibi benim de uykusuzluktan başım çok ağırıyor ve bütün gece çınarı yatırıp kaldırmaktan belim boynum tutuluyor emzirdiğim için çok gerekmedikçe ilaç da almıyorum. Canım uykusuzluk konusunu araştırırken bir siteye rastlamıştım güzel bilgiler var oku uygulayabilirsen uygula tabi biraz zaman ve sabır gerek. Uykusuzannelerkulubu, sitede bebeğin ayına yaşına göre ne kadar uyku ihtiyacı var ne yapabilirsin hatta deneyimlerini paylaşan anneler de var ama henüz ben de tam inceleyemedim pek zamanım olmuyor bütün gün evde olduğum halde. Uykusuzluğun ne kadar berbat birşey olduğunu oğlum doğduktan sonra anladım, insanı öyle bir tüketiyor ki ne keyif ne enerji kalmıyor yemek yapmak bile işkence geliyor banakızlar merhaba..uykusuzluktan bayılacam artık..gece ela elimde kalacaktı eşim uyanıp almasaydı :) ya zaten işleri hallet diyene kadar yattığımda 1e geliyordu bu arada ela hanımı zar zor 11:30da uyuttum iyi geç uyudu uyur dedim ama nerde daha yatağa girmemle ağlaması bir oldu ve inanırmısınız 4'e kadar beşiğinde ayağımda sallamaktan helak oldum.uyuyor 5 dk geçiyor yine uyanıyor..en son 4te sabrım taştı ve kıza bağırmaya başladım tabi oda iyice ağlamaya başladı..ağlarsan ağla dedim ve girdim yatağa..tabi içim gitti ama ne yapayım kızlar inanın hergün başım ağrıyor uykusuzluktan ve hergün arveles içiyorum 1 tane son 2 haftadır..iş ev ela o kadar yoruluyorumki dayanamıyorum artık..dahada evde temizlik bile yapmıyorum heryeri bok götürüyor ama nasıl yapayımki..herneyse artık baktım eşim sinirle kalktı kızı ağlattığım için başladı o sallamaya bende onun tarafına yattım uyudum ve söylediğine göre 6da uyumuş..geride 8de uyandı ve ben gözümü açamıyorum birde yanında uzanıyorum benimde yatmamı istemiyor..kısacası deli oldum bugün ve şuan uyumak üzereyim..
Ya birde yemiyor artık, kaşığı gördüğü an ağlıyor yaa..yüzü sanki süzüldü anlamadım niye böyle oldu..diş falanda yok ne zaman çıkacaksalar sinir oldum onada..
bu arada bugün 10 aylık olduk :))) sevinç gösterileri yapamıyorum çok yorgunum :))