• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım efe nasıl bir sorun olmamıştır umarım
çıktımı folyo

Son düzenleme:
canım efe nasıl bir sorun olmamıştır umarım
çıktımı folyo

yok henuz çıkmadı cnm 2 kere kaka yaptı bugun yoktu ıkısındede normal görunuyor inşalah bı sorun olmaz çıkmadan bana huzur yok zaten demınde kavga ettık efeyle 1 saat salladım kolumda uyumadıya kızdım küstüm ayrı odaya geçtim babasıda gelmiş hadı barışın dıyo :)

bıde benım oğlum kaşıkla bışı yemek istemıyo ona yemek yedırcem derken ülserim azdı ne zaman yemek yedırcek olsam bende bı mıde ağrısı çok zorluyo hiç böle değildi ne versem bıtırene kadar rahatlıkla yedırırdım ne meyve ne çorba bu sabah kahvaltı karışımını bıle yemek istemedı napıcam benyaa tahammul edemıyorum yemedığını gördukçe çok sınırlenıyorum

yok henuz çıkmadı cnm 2 kere kaka yaptı bugun yoktu ıkısındede normal görunuyor inşalah bı sorun olmaz çıkmadan bana huzur yok zaten demınde kavga ettık efeyle 1 saat salladım kolumda uyumadıya kızdım küstüm ayrı odaya geçtim babasıda gelmiş hadı barışın dıyo :)

bıde benım oğlum kaşıkla bışı yemek istemıyo ona yemek yedırcem derken ülserim azdı ne zaman yemek yedırcek olsam bende bı mıde ağrısı çok zorluyo hiç böle değildi ne versem bıtırene kadar rahatlıkla yedırırdım ne meyve ne çorba bu sabah kahvaltı karışımını bıle yemek istemedı napıcam benyaa tahammul edemıyorum yemedığını gördukçe çok sınırlenıyorum

canım normalde iştahı yerindeyse dişten olabilir çok zorlama istersin
bence yarın anca yapar çok büyük degilse folyo korkma inşallah bir sorun olmaz

bugun oglen pek uyumadı diye kafayı yastıga koyar koymaz kapadı gozlerini kuzum. ben de ortalıgımı toparladım biraz bakınıp yatıcam

istahsız anneler kulubune hosgeldin canım! baslarda ben de oyle tırlatcak gibi oluyodum kasıgı tabagı lavabonun icine fırlatıp bi de oturup aglıyodum ustune, sonra sonra biraz kendimi sakinlestirmeyi iogrendim. benimki de zaman zaman tamamen kitliyo kendini her ogunde zorla agzına tıktıgım bikac kasıkla duruyo butun gun. bu istahsızlık donemleri minimum 20 gun suruyo sonra bi sabah kalkıyoruz sak diye o istahsız cocuk gidiyo sanki yerine lopur lopur yiyen bi cocuk geliyo, istahsız donemlerinde de gene boyle bıcak gibi kesiyo. cok ilginc anlamadım bende bu istah neye gore boyle bir anda degisiyo... simdi iki gundur gene 4 ogununu snuna kadar bitiriyo cok sukur, bende cok huzurlu oluyorum o yiyince.. efenin bu ilk boyle istahsızlıgıysa muhtemelen distir, hele bi yerde okumustum dis sancısı olan cocukları kasıkla beslemek yerine biberona agırlık verin diyodu, muhtemelen efeninde biberon istemesi ona sebeptir... sen sık sık bisiler hazırlayıp teklif et yemiyosa da cok yuz goz olma o zaman da inatlasıp o da kendince taktikler gelistiriyo, ben denedim ordan biliyorum :1:

canım bugün hava süperdi
evden bugün biraz erken çıktım ahsenle güneşin tadını çıkarttık anne kız
inşallah yarında hava güzel olur

bizde ögleden sonra ahseni götürdük medikal parkka siz hangi doktora geliyorsunuz ahsenin doktoru funda oguz

oy maşallah çok tatlı olmuş canım

gecmiş olsun canım allah korumuş dün ahsende sonunda tv ünitesine agzını çarptı dudagını kanattı bekliyordum zaten epeyidir oraya çıkmaya calışıyor dedim düşecek mutfaktaydım aglamasına geldim dudakm nasıl kanıyor allahtan çabuk kesildi ödüm koptu

Canım biz göz doktoruna aldık. .adını bilmiyorum eşim aldi randevu..Bugün burada cok güzeldi. Inşallah yarinda acik olur..

Biz bu akşam dr.umuza gittik
kemikleri kütürdüyo elifin diye adam kemik ölçümü yaptırmıştı meğer yavrucazıma booolllll booolllll güneş,süt ve d vitamini vermem gerekiyomuşş çok eksikliği varmış ahh söylemesem kemikleri nasıl olacak kimbilir
öbür hastalığına gelirsel ilacı yükseltti aynen tam gaz devam sabah 1 akşam 1 aldığımız ilacı 1,5-1,5 yapıcaz mayıstan sonraada sabah 2 akşam 2 hap vericem, yükseltme sebebi ise büyüdüğü için ilaç yetersiz geliyormuş
dün gece rüyamda gördüm yine havale geçirdiği zamanı nasıl ağlıyordum sanırım ben bu psikolojiyi atamayacağım, yolda ambulans görüyorum ambulansla nakil yapıldığı zaman geliyor hayatımda ilk defa bindim oda kızım için ne acı geliyor

bu arada kan ilacı kansızlık yapıyor onun için vermiyorum dedimde o zaman başka kullan değiştir dedi maltofer kullan dedi

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar sabahın köründe uyandık gene folyoda hala yok gece ruyamda bıle folyoyla uğraştım durdum

Günaydın arkadaşlar benim için pek aydın olmadı duru yu sabah aşıya götürdük motorsiklet le işe dönerken kaza yaptık allaha binlerce şükür duru yokken oldu, kaza anında ağlamadımda şimdi ağlıyorum ya duru olsaydı allahım düşünmek bile istemiyorum çok şükür sıyrıklarla atlattık ama sol tarafım çok feci ağırıyor ayağımın üstüne basamıyorum motor da emanet eşimin patronunun bunada şükür.

Kızamık aşısı 1 yaşında tekrar yapılacakmış ve ebe daha iyi olduğunu söyledi eskiden 2 doz yapılırmış.. Hepatit A ve çiçek aşınıda devlet karşılıyormuş artık..

kemikleri kütürdüyo elifin diye adam kemik ölçümü yaptırmıştı meğer yavrucazıma booolllll booolllll güneş,süt ve d vitamini vermem gerekiyomuşş çok eksikliği varmış ahh söylemesem kemikleri nasıl olacak kimbilir
öbür hastalığına gelirsel ilacı yükseltti aynen tam gaz devam sabah 1 akşam 1 aldığımız ilacı 1,5-1,5 yapıcaz mayıstan sonraada sabah 2 akşam 2 hap vericem, yükseltme sebebi ise büyüdüğü için ilaç yetersiz geliyormuş
dün gece rüyamda gördüm yine havale geçirdiği zamanı nasıl ağlıyordum sanırım ben bu psikolojiyi atamayacağım, yolda ambulans görüyorum ambulansla nakil yapıldığı zaman geliyor hayatımda ilk defa bindim oda kızım için ne acı geliyor

bu arada kan ilacı kansızlık yapıyor onun için vermiyorum dedimde o zaman başka kullan değiştir dedi maltofer kullan dedi

Canım allah şifa versin geçmiş olsun.. Elif in hastalığı neydi..

Günaydın arkadaşlar benim için pek aydın olmadı duru yu sabah aşıya götürdük motorsiklet le işe dönerken kaza yaptık allaha binlerce şükür duru yokken oldu, kaza anında ağlamadımda şimdi ağlıyorum ya duru olsaydı allahım düşünmek bile istemiyorum çok şükür sıyrıklarla atlattık ama sol tarafım çok feci ağırıyor ayağımın üstüne basamıyorum motor da emanet eşimin patronunun bunada şükür.

Kızamık aşısı 1 yaşında tekrar yapılacakmış ve ebe daha iyi olduğunu söyledi eskiden 2 doz yapılırmış.. Hepatit A ve çiçek aşınıda devlet karşılıyormuş artık..

çok çok geçmiş olsun canım
bir doktora görün istersen bisorun olmasın ayagında

geçmiş olsun canım
dün bende ahseni çıkartım güneşe sabahtan beri kusuyor hava çarptı galiba:50:

canım buyuk gecmis olsun ya Allah korumus gercekten. motora hic binmedim ama hep korkarım zaten motor kazalarından. mide bulantısı yasadıgın soktan da olabilir ama yinede bi doktora gitseydin bencede...

geçmiş olsun canım
dün bende ahseni çıkartım güneşe sabahtan beri kusuyor hava çarptı galiba:50:

bu cocuklarıda cıkarsan bi dert cıkarmasan bi dert! ama yavruvekler unuttular tabi acık havayı onlar napsın...

ahh canım yaa havale falan da mı gecrdi elif ben bu boyutta oldugunu bilmiyodum durumun. Allah kimseyi evladıyla sınamasın anne olunca insan daha iyi anlıyo. gecmis olsun, zor seyler yasamıssın ama yasadıgınızın en kotusu bu olsun insallah... acaba bu ilacları ne zamana kadar kulanman gerekicekmis. ilerde bu rahatsızlgın nasıl seyredicegi konusunda ne diyo doktorlar onemli olan o...

günaydın arkadaşlar sabahın köründe uyandık gene folyoda hala yok gece ruyamda bıle folyoyla uğraştım durdum

ya canım kucuk diyosun da tam olarak ne kadardı bu folyo mesela biseyle kıyaslasan. cok da minicik biseyse belki kakayla kamufle oldu gitti o kadar mıncık mıncık inceleyebildin mi?

Geçmiş olsun canım, Allah korumuş, canınıza bir şey olmadı ya motoru boş verin keşke bir hastaneye uğrayıp muayene olsaydın. Dediğin gibi Allahtan duru yokmuş yanınızda ihtimali düşünmesi bile kötü.
Biz aşımızı vurulmadık bize 2-3 ay önceden söylemişlerdi doktora sormuştuk o da 1 yaşında vurulması daha iyi demişti artık o zaman vurulacağız. Hepatit A kaç aylıkken yapılıyormuş

Allah tekrar havale yaşatmasın canım, insan ister istemez endişeleniyor üstelik sen o zamanlar daha lohusaydın o zor günleri yaşadın, inşallah bu hastalık düzelir ve tekrarlamaz canım, o duyduğum ilk zamanlar ben de çok üzüldüm insanın evladı söz konusu olunca kafaya takmamak mümkün değil ama sen elinden geldiğince doktorlara götürüyorsun ilaçlarını aksatmıyorsun tedbir senden gerisi de Allahtan gelir inşallah.
Güneşte yok ki insan dışarı çıkarsa bu sefer hasta olacaklar diye korkuyor, inşallah bu son soğuklar geçer de dışarı çıkartıp güneşlendiririz bebeklerimizi. Sen d vitamini kullanmıyor muydun canım, bol bol yoğurt vermeye çalış

ahh canım yaa havale falan da mı gecrdi elif ben bu boyutta oldugunu bilmiyodum durumun. Allah kimseyi evladıyla sınamasın anne olunca insan daha iyi anlıyo. gecmis olsun, zor seyler yasamıssın ama yasadıgınızın en kotusu bu olsun insallah... acaba bu ilacları ne zamana kadar kulanman gerekicekmis. ilerde bu rahatsızlgın nasıl seyredicegi konusunda ne diyo doktorlar onemli olan o...

ya canım kucuk diyosun da tam olarak ne kadardı bu folyo mesela biseyle kıyaslasan. cok da minicik biseyse belki kakayla kamufle oldu gitti o kadar mıncık mıncık inceleyebildin mi?

cnm çıktı folyo vallahı dunden berı eldivenı taktım inceledım yuttuğu gıbıde çıkmış küçüktü zaten ıyıce bakmasam öle usten görunmuyor o benım yavrumya ondn tıksınememki zaten hiç tıksınmedım baktım buldum bıde üşenmedım diğer parçlarıyla karşılaştım hepsi çıkmışmı dıye çok şükür parçalar tamam görunuyor bu arada bişifarkettım ceviz verıyom sabahları hergun kırıyorum daha önce kırıp çekmıyorum cevız durunca ıyı olmuyomuş dıye bıçakla ınce ınce doğruyorum o cevırlerıde oldu gıbı çıkarıyo öğütmuyo mıdesı sızler nasıl verıyorsunuz cevizi

Back
X