• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Günaydın kızlar nasılsınız tarsus tada hava güneşli ama buzz gibi ve duru iyice dışarı manyağı oldu sabahın yedisinde nasıl ağlıyor kendini parçaladı elini bir pencereye bir kapıya uzatıyor korkarım yaz geldiğinde duru yu eve sokamayacağız...

canım ahsen henüz anlatamıyor gitmeyi ama babası ve şevval giderken resmen yalvarıyor
sabah babası acıdı hava sıçak olsa bi gezdirir getirirdim diyor ama resmen kış geri geldi
çok soguk hava şimdi şevval hazırlanıyor okula gitmek için kıyafetlrini gösteriyor cicici diye yani gidiyorsun şevval nereye gitse ahsende arkasında sürekli çok şeker

Kızlar değişik çorba tarifi biliyor musunuz her bebeğin sevdiği çorbaları oğlum sevmiyor ona tarhana yaptım beğenmedi, yayla yaptım sevmiyor, mercimeği de zor yedirdim sebze çorbasından bıkmak üzere ne yedireceğime şaştım

Valla canım ne desem ki mesela mercimekli kabak yemeği yapsan tava tarzında şeyler yemezmi duru çok cazgır beni herkonuda üzdüde hakkını yemeyim yemek konusunda kesinlikle üzmedi..

canım ahsen henüz anlatamıyor gitmeyi ama babası ve şevval giderken resmen yalvarıyor
sabah babası acıdı hava sıçak olsa bi gezdirir getirirdim diyor ama resmen kış geri geldi
çok soguk hava şimdi şevval hazırlanıyor okula gitmek için kıyafetlrini gösteriyor cicici diye yani gidiyorsun şevval nereye gitse ahsende arkasında sürekli çok şeker

Ya insan çok üzülüyor sabah görsen ellerini nasıl uzatıyor dediğin gibi resmen yalvarıyor bizim ev müstakil dün annem avluya çıkarmış kızım diyor merdivenleri nasılda çıkmaya çalışıyor sonrada alkış yapıyormuş merdiven dediğim 3 basamak lık yer :9: :9: :9:..

Canım duru da gayet iyi anlatıyor cadı bendışarı çıkınca kapıyı kapatıyorum resmen kapıyı kıracak tak takk takk aç diye...

canım çok geçmiş olsun, inşallah önemli bişeyi yoktur annenin...haberlerini bekliyoruz...

Sağol canım inşallah öyledir bir haftaya çıkar sanırım sonuçlar..

kızlar elifi koluma yada kendime yaslıyorum başı sıcak çocuğun nereye koyarsam orasını bi güzel ısıtıyor alnına falan bakıyorum ateşi varmı diye yok sıcakkanlımı dersiniz yoksa farklı bir sebebi olabilirmi

Canım duru nunda başı alnı sürekli sıcak ben hep diyorum ateşimi var ama ateş değil..

Kulak deldiren oldumu ben deldirecektimde annem izin vermedi zaten dişlerinden acı çekiyor çocuk birde o olmasın dedi

benimde kizim 11 aylik olcak ayin 11 nde daha hic disi yok:(

slm kizlarkizim dis cikarmio bidaki ay yasina gircek bu normalmi

Canım dis daha bizdede yok. Bu ay 11 aylik olacak..açıkçası bende endiseleniyorum ama cikar inşallah. .bekleyelim bakalim..

Selam kizlar..kac gundur giremedim..erzuruma gittim dun doktoram icin..baya yogun geciyor..bende bittim artik..nerdeyse 1aya yaklasti ela gece uyumuyor dogru durust..daliyor 10dk sonra yine uyaniyor.esimde bende cok yorulduk..sallamaktan kollarim tutmuyor..yemegide zorla 3-4 tatli kasigi yedirebiliyorum artik..yemiyor ya agliyo kasigi gorunce...benimde sinirlerim bozuluyor.
Bisidicem canim bizimde ayni valla.biberonda mamayi iciyo ama bisi yemiyo..

Demos canim yeni okudum. Cok gecmis olsun annene..inşallah bisi yoktur. Dualarim annen icin inşallah. .

canım yazık daha çok küçükler ben kıyamam
büyüsün kendi isterse deldiririz bence

Neeeee kendisi büyüyüncemii :53: :53: duru burnunu bile sildirtmiyor değil kulak delmek aklı erince hayatta durmaz bence küçükken delelim gitsin ::)) genelde 1 yaşında deliyorlar..

Canım dis daha bizdede yok. Bu ay 11 aylik olacak..açıkçası bende endiseleniyorum ama cikar inşallah. .bekleyelim bakalim..

Selam kizlar..kac gundur giremedim..erzuruma gittim dun doktoram icin..baya yogun geciyor..bende bittim artik..nerdeyse 1aya yaklasti ela gece uyumuyor dogru durust..daliyor 10dk sonra yine uyaniyor.esimde bende cok yorulduk..sallamaktan kollarim tutmuyor..yemegide zorla 3-4 tatli kasigi yedirebiliyorum artik..yemiyor ya agliyo kasigi gorunce...benimde sinirlerim bozuluyor.
Bisidicem canim bizimde ayni valla.biberonda mamayi iciyo ama bisi yemiyo..

Demos canim yeni okudum. Cok gecmis olsun annene..inşallah bisi yoktur. Dualarim annen icin inşallah. .

Allah yardımcımız olsun canım uyumayan bebek çok zor yaa neyseki :nazar::nazar: maşallah duru 3 gündür iyi uyuyor bakalımdüzene girecekmi bizde mahfolduk sallamaktan...

Sağol canım aminn inşallah kötü birşey yoktur şu 1 hafta geçmek bilmez artık..

Kızar dün dolmuşta adamın biri yanındakine anlatıyor yeğeni varmış diyorki çocuğa lokmayı ver ertesi gün dilinin altında bulursun :9: :9: :9: :1: çok güldüm yaa diğeride diyor bizimki 2 yaşında bir lokma yedirmek için ölüp ölüp diriliyorum.

Dünde patronun kızı geldi 11 yaşında bir kase çorbayı 1 saatte yedi bitirene kadar dilimde tüy bitti yanii çocuklar büyüsün diyoruz ya boşuna bekliyoruz.. içinizi karartmak istemem ama durum buu..

günaydın güzel anneler kimsecikler yok
öyle uykum varki şöyle 12 lere kadar uymak istiyorum ama malesef
bugün elazıgda camdan bakınca süper bir hava var dışarı çıkasım geldi ama
camı bi açtım resmen dondurucu bir soguk anca camdan bakarız bugün :31:
canım malatyada öyle ya görsen günlük güneşlik camı açtım buzz buzz:2::2:
sabah apartman görevlisine ekmek aldırmayı unutmuşum evdede hiç ekmek yok sardım m:2:irayı iyice tam gidicem kapıyı açtım karşı komşumun kızı ekmek almaya gidiyormuş Allah yardım etti valla çocuk hasta olurdu yoksa:25:
Günaydın kızlar nasılsınız tarsus tada hava güneşli ama buzz gibi ve duru iyice dışarı manyağı oldu sabahın yedisinde nasıl ağlıyor kendini parçaladı elini bir pencereye bir kapıya uzatıyor korkarım yaz geldiğinde duru yu eve sokamayacağız...

Kulak deldiren oldumu ben deldirecektimde annem izin vermedi zaten dişlerinden acı çekiyor çocuk birde o olmasın dedi

Kızar dün dolmuşta adamın biri yanındakine anlatıyor yeğeni varmış diyorki çocuğa lokmayı ver ertesi gün dilinin altında bulursun :9: :9: :9: :1: çok güldüm yaa diğeride diyor bizimki 2 yaşında bir lokma yedirmek için ölüp ölüp diriliyorum.

Dünde patronun kızı geldi 11 yaşında bir kase çorbayı 1 saatte yedi bitirene kadar dilimde tüy bitti yanii çocuklar büyüsün diyoruz ya boşuna bekliyoruz.. içinizi karartmak istemem ama durum buu..
canım ben deldirmeye kıyamam ya bide gece yatarken batar filan o ancak büyüyünce deldiririm heralde:26:
çocuklar hep öyle maalesef nasıl başlarsa öyle gidiyo dün miraya bir kase çorba içirene kadar çorbayı yaktım koyu olmuştu biraz su ekledim kaynasın diye koydum mirayla uğraşırken yandı :31:
düşün işte nasıl yemek yediğimizi:27:

Kızlar değişik çorba tarifi biliyor musunuz her bebeğin sevdiği çorbaları oğlum sevmiyor ona tarhana yaptım beğenmedi, yayla yaptım sevmiyor, mercimeği de zor yedirdim sebze çorbasından bıkmak üzere ne yedireceğime şaştım

canım bende tarhana tavuk suyu çorba yayla çorbası mercimek sebze çorbası bunları yapıyorum dönüşüml olarak
biber dolması yaptım kıymali yoğurt koydum 2 kaşık verdim 3. sünü şar diye çıkarttı hanımefendi:31::31:
değişik olunca kusuyoruz biz:31::31:

merhabalar kızlar, burda da -istanbulda- hava cam gibi parlak ama aynen çok soğuk... bu sene bize inat yaz gelmiyooo... yada biz bekliyoruz yaa öyle geliyo...
yine de herkese keyifli ve neşeli günler diliyorum...

SIKILDIM SIKILDIM UÇMAK İSTİYORUM :( ::)) ÇOK SIKICI BİRGÜN YAA SİZ NELER YAPIYOSUNUZ ...

sÜMÜKLÜ DURU YİNE GRİP OLDU UMARIM ARDINDAN YİNE BRONŞİT GELMEZ KABUSUM OLDU GEÇEN ŞİKAYET EDİYORDUM ABLAMDA HEMEN ZIPLADI SANKİ SEN KÜÇÜKKEN ÖYLE DEĞİLDİN DEDİ :41: :41: BEN BİLMEM HATIRLAMIYOM DEDİM AMA DOĞRU :17::17: BADEMCİK AMELİYATIM DÜN GİBİ AKLIMDA

Son düzenleme:
gerçekten çok sıkıcı bir gün bende çok sıkıldım konuşacak kimsede yok esime sarıyorum sürekli adamda ne yapacağını şaşırdı artık

gerçekten çok sıkıcı bir gün bende çok sıkıldım konuşacak kimsede yok esime sarıyorum sürekli adamda ne yapacağını şaşırdı artık

İyi senin herif te yanındaymış bizimki dayanamayıp libya ya kaçtıı :9::9::9: annemle başbaşa kaldık ne güzel :21: benim için hava hoşta duru ya :103: :103: acıdım annem aradı demin yoldan adam geçiyor heralde babası sandı çıldırdı çıldırdı diyor. FHer sakallıyı dedesi sanan misali :9::9:

İyi senin herif te yanındaymış bizimki dayanamayıp libya ya kaçtıı :9::9::9: annemle başbaşa kaldık ne güzel :21: benim için hava hoşta duru ya :103: :103: acıdım annem aradı demin yoldan adam geçiyor heralde babası sandı çıldırdı çıldırdı diyor. FHer sakallıyı dedesi sanan misali :9::9:

Kıyamam duruya esin neden gitti canım

iyi tek sıkılan ben degilmişim topikte bugün çok sesiz iyice bunaldım
eşime diyince 2 çocukla nasıl sıkılıyon koşturmacada diyo:31:

dün misafir vardı nasıl akşam oldu ahsenin mama saatimi gelmiş uyku saatimi anlamdım bile
sabahtan beri çıldırıcam sanki ,hava çok soguktu yoksa bi alışveriş merkezine gidip gelecektim
ama kızıma kıymadım bu sogukta:50:

dün misafir vardı nasıl akşam oldu ahsenin mama saatimi gelmiş uyku saatimi anlamdım bile
sabahtan beri çıldırıcam sanki ,hava çok soguktu yoksa bi alışveriş merkezine gidip gelecektim
ama kızıma kıymadım bu sogukta:50:

aynen valla eşimde yok bu ara çok yoğun öğle yemeğine geliyodu 1 saat de olsa mirayla ilgileniyodu bugün ona bile gelemedi yarında nöbetçi:31::31:
ooofff off keşke hepimiz aynı şehirde olsak ya:26:

aynen valla eşimde yok bu ara çok yoğun öğle yemeğine geliyodu 1 saat de olsa mirayla ilgileniyodu bugün ona bile gelemedi yarında nöbetçi:31::31:
ooofff off keşke hepimiz aynı şehirde olsak ya:26:

canım senin eşinin saatlride zormuş
eşim bir cuma akşamları gelmez ünversite arkadaşlartyla buluşur
ona bile laf ederim
keşke canım ayda birde olsa toplanırdık ne güzel olurdu

Back
X