selam kızlarr
off be yaa pc siz mahvoldum sıkıntıdan, yapılamayadabilirmiş, yenisini alcaz görünen o ki...müge anlıyı izleyip izleyip bunalıma giriyorum ben de
neler konuşulmuşşş
aldatılmak,

valla ben kendi adıma pek sallamam keyfi bilir, ailesini başka bi kadın için bozuyorsa ne yapayım ben o adamı postalarım gitsin,

eşime de aynen böyle söylüyorum valla...benim takıntım da Allah korusun kızıma bişey olması, kurup kurup üzülüyorum, kaçırıldığını düşünüyorum ağlıyorum, bunlar doğum sonrası depresyon kalıntıları galiba, düşünmemek en iyisi ve dua etmek..
ahhhh o pütürlü yemekler, benim kız tel süzgeçten geçirince yiyordu, ama bronşiolitten sonra blendıra alıştı,balgamdan yutamıyo diye blendırladım, şu an mümkün değil pütürlü bir yemeği asla yutmuyor, ağzına veriyorum bir kaşık, ağzını kapatmıyor bile ağzı açık yemekler çenesinden akıp gidiyor, çenesini kapatıyorum zorla ağlıyor, çok sinirleniyorum çakasım geliyo bitane..ama balık, patates kızartması, ekmek, köfte onları bir güzel çiğneyip yutuyor, nasıl olcak bilmiyorum, zamanı var diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..
doğum günleri konuşulmuş, bizim de 12 nisan, bu gün bikaç kıyafet baktım abiye falan ama hep kolsuz, üşür istiyorum ki, tüllü falan güzel bir elbise giysin, 1 ay içinde yürüdü yürüdü yoksa elbise yakışmaz tütü demeyin sakın ben beğenmiyorum tütüyü kafalarına geçecekmiş gibi duruyo

benim de kimsem yok ama 10 kişi falan olur arkadaşlar öyle kutlamayı düşünüyorum..
demoscum duru hadi kalabalık ailede büyüyor,insana alışkın, benim kız sabahtan akşama kadar benle ama, uykusu gelirse kucağıma gelir sadece anniiiii diye onun haricinde gelmez, o kadar birlikte oyun oynamaya çalışıyorum, kitap gösteriyorum yok oraya buraya gidip karıştırmak derdi..
hepinizi öpüyorum canlar