• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
düzelme yok mu ahsende:25:
tam hastalık havası bir sıcak bir soğuk valla ben bile hapşuruyorum:31::31:

huzursuzlugu biraz azaldı canım ama burnu aynı
burun aspiratörüyle çekmeye çalışıyorum ama resmen su içinde kalıyor daha hasta edecemdiye korkuyom
hiç eletmek istemiyor burnuna
soguklar geri geliyormuş ne güzel dışarı çıkabiliyorduk kaç gündür
temiiz havada iyi geldi sanki :31:camdan bakmaya dönüyoruz gene:1:

canım sizin bebiş kaç kilo
bizde diş filanda yok doktoru hiç kabarma yok birkaç aya anca çıkarır dedi
almamasını degil canım vermesine üzüldüm

ela 9 kilo civarı bu ara tartılmadık çünkü moralimiz bozuluyor. bizim doktor da öyle demişti ama aynı ay içerisinde çıkıverdi dişi. hareketleri artmıştır yediğini yakıyordur. almaması kadar vermesi de normal bu dönemde. Bebek kendine yetecek kadarını alıyordur sakın üzülme bunlara.

kızlar gunaydın bugun başıma bır iş açmayı düşünüyorumda önce sızede danışayım dedım

baya bı bebeğimiz kızamık aşısını oldu galiba topiğimizde

bizi daha aramadılar düşünüyoruımda babası evsdeyken götürüp yaptırsammı bende yoksa yaşını doldurmasınımı beklesem

dertsiz başıma dert açmasammı

kızlar gunaydın bugun başıma bır iş açmayı düşünüyorumda önce sızede danışayım dedım

baya bı bebeğimiz kızamık aşısını oldu galiba topiğimizde

bizi daha aramadılar düşünüyoruımda babası evsdeyken götürüp yaptırsammı bende yoksa yaşını doldurmasınımı beklesem

dertsiz başıma dert açmasammı

canım bende burdan duyup gitmiştim
bir kaç ay önce ama yapmadılar
yeni gecen hafta ardılar gitik yeni yapıldı pazartesi
salgın var denilince korktum şevvalde okula gittigi için o alıp ahsenede bulaştırrı diye

ne kızamığı ne aşısı kızlar, 1 yaşına kadar aşı yok dendi bize. 13 nisan doğumlu yani bir ayı daha var diye biliyorum. bizi arayan da olmadı. siz ne zaman yaptırdınız. şoklardayım...

ne kızamığı ne aşısı kızlar, 1 yaşına kadar aşı yok dendi bize. 13 nisan doğumlu yani bir ayı daha var diye biliyorum. bizi arayan da olmadı. siz ne zaman yaptırdınız. şoklardayım...

canım suriyeden gelen çocuklarda kızamık görülmüş
onlardan bulaşa bilir diye aşı öne çekilmiş 1 yaşında birdaha tekrarlıyacaz dedi doktorumuz

Kızlar dün öğlen duru nun yüzünde kızarıklıklar farkettim kızamıktan şüphelendim hemen dr a götürdüm onlar ateştenmiş durumu anlattım siz grip dediniz ama ağır bir grip geçirmiyor dedim neden bu kadar ateşlendi çocuk tekrar kontrol etti :47: :47: ne desin boğazı iltihaplanmış ee dedim biz dün sabah burdaydık neymiş efendim boğaz enfeksyonları kendini hemen belli etmezmiş 4 tane iğne yazdı 2. sini yaptırdıktan sonra gece saat 1 de uyuyup sabah 8 de uyandı anlicağınız rekor kırdık salak karı teşisini hemen koyabilseydi çocuğum bu kadar acı çekmicekti zaten ben tahmin etmiştim grip ten olmadığını evhamlı anne olmanınn faydaları gerizekalı birde ablama şikayet ediyor beni demet hanım çok evhamlı diye.

Ama ben ççoooookk yorgun ve uykusuzum bakalım bugün annemin sonuçları çıkacakmı kızlar ya hem çalışıp hem anne olmak çok zor hele hele sadece sen koşturuyorsan bittim valla 3 gündürde eve gidemiyoruz ablamda kaldık mecbur biran önce sıcak bir banyo yapmak istiyorum çok şükür duru toparlandı biraz....

NE ÇOK YAZMIŞIM YA KUSURA BAKMAYINN..
Geçmiş olsun canım, doktorlar önce pek önemsemiyorlar annelerin hep abarttığını düşünüyorlar. Bizler anne olarak bebeklerimizin acı çekmesine, rahatsız olmasına tabiki dayanamayız endişeleniriz. İnşallah çabuk toparlanır duru. Annenin sonuçları inşallah temiz çıkar güzel haberler bekliyoruz senden

canım suriyeden gelen çocuklarda kızamık görülmüş
onlardan bulaşa bilir diye aşı öne çekilmiş 1 yaşında birdaha tekrarlıyacaz dedi doktorumuz

cnm bız batıda olduğumuzdan çağırmıyorlar herhalde ozaman ben ne zamn gelın derlerse ozaman gıdeyım

selam kızlar herkes iyidir inşAllah..bizde çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz..Gitme günümüz yaklaştı, çok heyecanlanıyorum, deli gibi ingilizce çalışıyorum bu günlerde :)) bu arada dua ediceklerimide listeledim :)

Demosuma ev alması için dua edicem
Eyidaşa elifimin iyileşmesi için dua edicem
elamada kalbi için edicem inşAllah..

Bu arada durum hasta olmuş, çok geçmiş olsun, kıyamam ben ona yaaa..

Elaşeker canım hoşgeldin, benim kızımın adıda ELA..

Bişidicem efem çok tatlı olmuş maşallah, bu arada benim kız o arabaya sığmadı :))) dün bizde indirdik artık, önce dik duruyordu..böyle hiç sevmedi..totoşu dışarıda kaldı :)

kızlar bu arada ela hala tutunup kalkmıyor :( çok üzülüyorum ama şöyle bir gelişme var, dikildirdiğimizde ela yürüyor artık, bende anlamış değilim..heralde kendide kalksa tam yürüyecek..bu arada hala emekleme, dönme vs yok..Dişte yok :( ben bu dişe taktım, barim bir tane çıksa rahatlardım :)

bunun dışında gece uyanmalar devam, bende alıştım galiba, hergün başım ağrısada önceki gibi değilim..bir müddet sonra insan uykusuzluğada alışıyormuş..

Yeme konusuna gelince çok şükür azda olsa yediriyorum..artık takmıyorum çünkü yarım kaseyi ölçtüm tam 1 çay bardağı geliyor..3 öğün 3 çay bardağı ediyor ve yeter diyorum, illa kaseyi tam bitirtmeye çalışmıyorum artık, sıkmayıncada oda çok şükür yiyeceği kadar yemeye başladı..dün ilk defa acılı yedi..tabi bakıcı acılı yapmış papates oturtmasını, bende farketmedim ve yedirdim ama çok yememişti Allahtan..

Bugünlerde biberon mamasıyla başım dertte, biberonunu kırdım ve diğeriyle içmiyor, uykusunda bile farkediyor..hemen sipariş verdim ama daha gelmedi..bunlar çok fena yaa..

Canım salgın olan yerlerde erken çağırıp aşı yapıyorlar ama 1 yaşında tekrar yapılacak biz 2 hafta önce yaptırdık

Geçmiş olsun canım, doktorlar önce pek önemsemiyorlar annelerin hep abarttığını düşünüyorlar. Bizler anne olarak bebeklerimizin acı çekmesine, rahatsız olmasına tabiki dayanamayız endişeleniriz. İnşallah çabuk toparlanır duru. Annenin sonuçları inşallah temiz çıkar güzel haberler bekliyoruz senden

Sağol canım sağol.. Sonuçları aldık allahıma şükürler olsun ki temiz çıktı. Çınar nasıl anneannesine alıştımı??

cnm bız batıda olduğumuzdan çağırmıyorlar herhalde ozaman ben ne zamn gelın derlerse ozaman gıdeyım

Canım aramadılarsa yaptırma zaten yaşına ne kaldiki..

selam kızlar herkes iyidir inşAllah..bizde çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz..Gitme günümüz yaklaştı, çok heyecanlanıyorum, deli gibi ingilizce çalışıyorum bu günlerde :)) bu arada dua ediceklerimide listeledim :)

Demosuma ev alması için dua edicem
Eyidaşa elifimin iyileşmesi için dua edicem
elamada kalbi için edicem inşAllah..

Bu arada durum hasta olmuş, çok geçmiş olsun, kıyamam ben ona yaaa..

Elaşeker canım hoşgeldin, benim kızımın adıda ELA..

Bişidicem efem çok tatlı olmuş maşallah, bu arada benim kız o arabaya sığmadı :))) dün bizde indirdik artık, önce dik duruyordu..böyle hiç sevmedi..totoşu dışarıda kaldı :)

kızlar bu arada ela hala tutunup kalkmıyor :( çok üzülüyorum ama şöyle bir gelişme var, dikildirdiğimizde ela yürüyor artık, bende anlamış değilim..heralde kendide kalksa tam yürüyecek..bu arada hala emekleme, dönme vs yok..Dişte yok :( ben bu dişe taktım, barim bir tane çıksa rahatlardım :)

bunun dışında gece uyanmalar devam, bende alıştım galiba, hergün başım ağrısada önceki gibi değilim..bir müddet sonra insan uykusuzluğada alışıyormuş..

Yeme konusuna gelince çok şükür azda olsa yediriyorum..artık takmıyorum çünkü yarım kaseyi ölçtüm tam 1 çay bardağı geliyor..3 öğün 3 çay bardağı ediyor ve yeter diyorum, illa kaseyi tam bitirtmeye çalışmıyorum artık, sıkmayıncada oda çok şükür yiyeceği kadar yemeye başladı..dün ilk defa acılı yedi..tabi bakıcı acılı yapmış papates oturtmasını, bende farketmedim ve yedirdim ama çok yememişti Allahtan..

Bugünlerde biberon mamasıyla başım dertte, biberonunu kırdım ve diğeriyle içmiyor, uykusunda bile farkediyor..hemen sipariş verdim ama daha gelmedi..bunlar çok fena yaa..

CAnımm allah razı olsun senden gözlerim doldu valla yer gök dua der annem allah kabul etsin sağlıcakla gidin gelin inşallah. Ben inanıyorumki Elamızın kalbindeki delik kapanacak. Bence hareketlerini çok kafana takma ciddi birşey olmadıkça, her bebeğin gelişimi faklı zamanı gelince herşey olur diye düşünüyorum. Yemek konusuna gelince zorlamak doğru değil dr larda sürekli bunu söylüyor canı istediği kadar yesin kuzum...

geçmiş olsun canım valla doktorlara hiç güven yok birgün a dediklerine birgün b diyorlar:31:
allah ellerine düşürmesin:31:

Sağol canım çok şükür biraz toparlandı..

Canlarım annemin sonuçlarını aldım ççoookk şşüükürr temiz çıktı yeniden doğdum desem inanırmısınız.. Duru da kendini toparladı bundan başka ne isterim sevdiklerim in sağlığı ıyı olsunda gerisi boşş... Allahım kimselere dermansız dert vermesin....

Ayrıca hepinize dualarınız ve desteğiniz için çook teşekkür ederim insanın içi rahatlıyor valla paylaşınca...

Son düzenleme:
Canlarım annemin sonuçlarını aldım ççoookk şşüükürr temiz çıktı yeniden doğdum desem inanırmısınız.. Duru da kendini toparladı bundan başka ne isterim sevdiklerim in sağlığı ıyı olsunda gerisi boşş... Allahım kimselere dermansız dert vermesin....

Ayrıca hepinize dualarınız ve desteğiniz için çook teşekkür ederim insanın içi rahatlıyor valla paylaşınca...

Gözün aydın canım gerççekten çok sevindim:46::46::46::46:

Canım çok sevindim gözünüz aydın, duruya da geçmiş olsun havalar bir soğuk bir sıcak bende de boğaz ağrısı başladı. Çınar başta anne annesini tanımadı bakındı durdu en son 5 aylıktı şimdi alıştılar birbirlerine

Siz hangi şehirdesiniz canım, dışarıda gezmeyi seviyorlar ama havalar öyle tuhaf ki hiç belli olmuyor çıkartmaya korkuyorum benim oğlum da erkeklerden korkuyor kadınlara daha yakın davranıyor evde sürekli kadın görüyor ne yapsın
canım ben bandırmadayım..evet ılık ama kapalı bi hava var ceren de zatn nane molla havayı iyi gorunce dayanamıyorum cıkıyoruz ama bi yandan korkuyorum...

geçmiş olsun canım valla kime güvenecegimizi şaşırdık
aynı canım burnu halen tıkalı acmaya çalışıyorum doktora gitmedim gitsem
bir torba ilaç verip gönderecek şimdilik bitki çayı buhar idare ediyoruz inşallah daha kötülemez canım

sorma ya bende cerenin burun akıntısı biraz duzelddi diye sevinirken dun aksam da oksuruk basladı gece oksurmekten ne o dogru duzgun uyudu ne ben...cocugu guzel havada dısarı cıkarıyorum ama daha mı kotu yapıyorum acaba bilmiorum ki... bende iste o yuzden dr.a gitmek istemiyorum cok kotu bi durum yok henuz ama insallah artmaz.. offf su kıs bitemedi gitti ya evde oturmaktan ve su hastalıklardan geldiler bana artık :35:

canım bende burdan duyup gitmiştim
bir kaç ay önce ama yapmadılar
yeni gecen hafta ardılar gitik yeni yapıldı pazartesi
salgın var denilince kişorktum şevvalde okula gittigi için o alıp ahsenede bulaştırrı diye

kızlar ben bu kızamık asısı konusunda hic bi girisimde bulunmadım, aramadılar da, bende gidip sormadım dogrusu... biz zaten dogru duzgun insan yuzu gormuyoruz kimden bulascak diye dusunuyorum, bilmiyorum herkes kızamık diye tutusmus durumdayken ben cok mu rahat davranıyorum...

ayy demos bunun nasıl bi rahatlama oldugunu biliyorum cnm yaaa cunku biz de her 3ayda bir annemin kontrollerinde aynı seyi yasıyoruz annemin asıl teshisten sonra 2 kere de karacigerine sıcrama yaptıgı icin korku geldi artık doktor her tahliller temiz diyince ohh diyoruzz..... Allah annene uzun omurler versin sıkıntı yasatmasın insallah cnm cok sevindim..

kızlar ceren bugun farklı bi ruh hali icine girdi. kucagımdyken banyoda sac kurutma makinesini gordu bende o esnada popisini yıkıyodum altını bezliyim oyle veririm dedim vayy bezleyene kadar yıktı ortalıgı gozunun yasıyla cıglık ata ata nasıl aglıyo neyse hemen kostum aldım verdim biraz oynadı sakinlesti ben de yine mutfaga gittim yine bi cıglıgı kopardı gittim diye, hemen kostum geldim yanına ama susmuyo kucagma aldım sac kurutmayı veriyorum biseyler gosteriyorum yokk yokk hatta esimin mandalinasından bile bi tane kopardım en heves ettigi sey ama yokk hicbisey gormuyo cıglık atıyo bide yumruklarını sıka sıka nasıl aglıyo kıpkırmızı oldu korktum bisey oldu diye... mememi verdim ama on dakka hem hıckırdı hem emdi sakinlesemedi bi turlu nooldu anlamadım yaa.. normalde hic boyle bi sinir harbi yasamamıstı kucagma alınca baska bisey gosterince hemen susardı. o neydi oyle yaa valla yarım saat okudum cocugu... tovbe yarabbiii!

Canım çok sevindim gözünüz aydın, duruya da geçmiş olsun havalar bir soğuk bir sıcak bende de boğaz ağrısı başladı. Çınar başta anne annesini tanımadı bakındı durdu en son 5 aylıktı şimdi alıştılar birbirlerine

Sağol canım , Sanada geçmiş olsun..

ayy demos bunun nasıl bi rahatlama oldugunu biliyorum cnm yaaa cunku biz de her 3ayda bir annemin kontrollerinde aynı seyi yasıyoruz annemin asıl teshisten sonra 2 kere de karacigerine sıcrama yaptıgı icin korku geldi artık doktor her tahliller temiz diyince ohh diyoruzz..... Allah annene uzun omurler versin sıkıntı yasatmasın insallah cnm cok sevindim..

Allah sevdiklerimize sağlık versin canım eksikliklerini göstermesin.. Sizede geçmiş olsun , bizede 3 ay sonra kontrole getir dedi..

kızlar ceren bugun farklı bi ruh hali icine girdi. kucagımdyken banyoda sac kurutma makinesini gordu bende o esnada popisini yıkıyodum altını bezliyim oyle veririm dedim vayy bezleyene kadar yıktı ortalıgı gozunun yasıyla cıglık ata ata nasıl aglıyo neyse hemen kostum aldım verdim biraz oynadı sakinlesti ben de yine mutfaga gittim yine bi cıglıgı kopardı gittim diye, hemen kostum geldim yanına ama susmuyo kucagma aldım sac kurutmayı veriyorum biseyler gosteriyorum yokk yokk hatta esimin mandalinasından bile bi tane kopardım en heves ettigi sey ama yokk hicbisey gormuyo cıglık atıyo bide yumruklarını sıka sıka nasıl aglıyo kıpkırmızı oldu korktum bisey oldu diye... mememi verdim ama on dakka hem hıckırdı hem emdi sakinlesemedi bi turlu nooldu anlamadım yaa.. normalde hic boyle bi sinir harbi yasamamıstı kucagma alınca baska bisey gosterince hemen susardı. o neydi oyle yaa valla yarım saat okudum cocugu... tovbe yarabbiii!

:1::1: :27: Canım bu anlattıklarını biz duru doğdu doğalı yaşıyoruz dün kesintisiz 1 saat ağladı hıçkıra hıçkıraa hiçbirşey yokken ve sürekli bunu yapıyor gece gündüz :37: hiç farketmiyor buna kolik diyorlar tabiki seninki 1 defa yapmış umarım birdaha yapmaz acaba bir sıkıntısımı var rahatsızmı..

Gözün aydın canım gerççekten çok sevindim:46::46::46::46:

Sağol canım teşekkür ederim..

Back
X