ay demos cerenin huyu degil bu kadar edepsizlik,alıskında degilim onu oyle cıglık cıglıga bi de gozunun yasıyla aglarken gorunce bi kotu oldum.. sıkıntısından filan degil ya edepsizlik yapmak istedi sonra normale dondu cunku, simdide uyuttum hatta. valla Allah sabır versin cok kıl bi durum gercekten... ama benm bildigim kolit gaz demek yani gaz sancısı, ama bir yasına gelmis cocukta hala o derece gaz sıkıntısı olması ilginc
ayy ne desem bilmiyorum bu ahsenin durumuna yaa caaaanım gunu mahvetmis dolmanada yazık olmus.. ama onunda elinde degil demekki cocugun icinden geliyo kusmak kızsan kızılmaz bile ama olan sana oluyo tabiki

iste niye odenmiyo bu annelerin hakkı kim kimin kusmugunu bu kadar temizler... insallah en kısa zamanda azalır yok olur bu kusmalar ne diyeyim...
AHSENİMM;
canım reflu lafı gecmis bahsetmistim ya benim ablamın her iki ogluda boyleydi hele kucuk olanın kusmadıgı gun yoktu inan.. hatta montunun fermuarını boynuna kadar cekersen ona bile kusuyodu yani degisik biseydi.. istanbulda isimli bi doktorları varbuyuk ihtimal reflu var ama demis bunun tahlillerini yaparak cocugu bosuna hırpalamaya gerek yok cunku eger reflu olsa bile herhangi bi mudahalede bulunamayız, bazı cocuklarda oluyo maalesef zamanla atlatıcak ama bu noktada sana da sabırlı olmak dusuyo yapıcak hicbisey yok demis.. biraz aklı ermeye baslayınca zaten kusucagnı anlayıp kosturuyodu hemen banyoya yavrum, tabi bu dedigim 3 yasları filandı suanda 6 yasında eskisi gibi degil tabiiki kusması, ama cok istahsız ve biraz ye diye zorlarsan anında masanın basında ogurup kendini kusma noktasına getirebiliyo hala..genede atlattılar tabii ama ablam o gunleri hatırlamak istemiyo kusmuk temizlemekten cocugumu layıgıyla sevemeden buyuttum diyo.. simdi sen boyle yazdıkca hep ablam aklıma geliyo benimde,o yuzden boyle habire anlatıp duruyorum cnm, bunaltmıyorum ins.... he bi de baska bi doktorda eger kusması bi anda gelip havuz fıskiyesi gibi ilerilere fıskırıyosa reflu belirtisi olabilir demis...bunlar benim bildiklerim cnm paylasıyım dedim..