• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
İğneleri yiyince toparlandı şükür ama buhar vermek eziyet hiç durmuyor hiçç... Ahsen nasıl oldu canım..

Sağoll AMİN canım amin. Valla bende imreniyorum ama yapacak birşey yokk..

burnu gene aynı canım izinverse almamıza gecicek ama izin vermiyor huzursuzlugu kalmadı çok şükür
anne kız biraz gezip geldik hava çok güzel elazığda valla ahsenede banada çok iyi geliyor yemek saati gelince döndük ama
2 saat gezdik kızma minik tokalar aldım :21:

malatyadada hava çok güzel parkta sallandık
bisiklet hastasıyız yaza alıcaz bu gidişle her bisikletlinin peşine takıldık en sonunda bindik birine:9:
yaza eve zor giricez sanırım:34:

Yaaaa kızlar topik çok sessiz ve sakin herkes nerelerde.... :25:

Dün ablamdaydık oğlu 5 yaşında iki kaşık yemek yedirmek için akla karayı seçti kadın ve ahmet bebekken öyle iştahlıydıki anlatamam .. Duru nasıl olur acaba ablamdada iyi sabır varmış ben olsam yemessen yeme derdim heraldee..

Şimdi yeni huyumuz yemek yerken her lokmada evi bir turlayıp geleceğiz bir lokma alıp geri gideceğiz :32: :32: :33: allahım bu kız hiç yerinde durmuyor yaaa....

biz aman tay tay dursun aman bi yerlere tutunup kalkabilsin derken duru hanım her lokmada evi turluyo he!:46: duru hayatı hızlı yasıyo :9:

malatyadada hava çok güzel parkta sallandık
bisiklet hastasıyız yaza alıcaz bu gidişle her bisikletlinin peşine takıldık en sonunda bindik birine:9:
yaza eve zor giricez sanırım:34:

oh iyi yapmışsın canım
masrafları hiç bitmiyor zaten
bende demin gördüm etrafı korumalı bisiklet
bi onu alayım dedim sonra ilk arabam aldım
nezamandır istiyordum sonunda dayanamayıp kendim aldım baktım babasından hayır yok :31:

burnu gene aynı canım izinverse almamıza gecicek ama izin vermiyor huzursuzlugu kalmadı çok şükür
anne kız biraz gezip geldik hava çok güzel elazığda valla ahsenede banada çok iyi geliyor yemek saati gelince döndük ama
2 saat gezdik kızma minik tokalar aldım :21:

Hayırlı olsun kuzuma ne güzel ya kıskanıyorum sizlerii...

biz aman tay tay dursun aman bi yerlere tutunup kalkabilsin derken duru hanım her lokmada evi turluyo he!:46: duru hayatı hızlı yasıyo :9:

Vallahi öyle canım kucağıma gelmek istiyor bir lokma veriyorum inip gezip geri geliyor.. Ya duru hasta diye 3 gün ablamda kaldık ne güzel evi parkeli ve ılık duru odadan odaya gezip dolaşıyordu hiç yapma etme demedim ahh ahh umarım birgün bizimde böyle bir evimiz olur.. Annem bizim ev için mork diyor çok soğuk ve nemli belki duru bu yüzden bu kadar hasta oluyor..

oh iyi yapmışsın canım
nezamandır istiyordum sonunda dayanamayıp kendim aldım baktım babasından hayır yok :31:

Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın..

Vallahi öyle canım kucağıma gelmek istiyor bir lokma veriyorum inip gezip geri geliyor.. Ya duru hasta diye 3 gün ablamda kaldık ne güzel evi parkeli ve ılık duru odadan odaya gezip dolaşıyordu hiç yapma etme demedim ahh ahh umarım birgün bizimde böyle bir evimiz olur.. Annem bizim ev için mork diyor çok soğuk ve nemli belki duru bu yüzden bu kadar hasta oluyor..

çok teşekür canım daha iyileri sizlerin olsun:16:

eyidas_ nerdesin canım gercekten çok merak etim seni inşallah bir sorun yoktur
1 hafta oldu girmiyorsun topige

Yaaaa kızlar topik çok sessiz ve sakin herkes nerelerde.... :25:

Dün ablamdaydık oğlu 5 yaşında iki kaşık yemek yedirmek için akla karayı seçti kadın ve ahmet bebekken öyle iştahlıydıki anlatamam .. Duru nasıl olur acaba ablamdada iyi sabır varmış ben olsam yemessen yeme derdim heraldee..

Şimdi yeni huyumuz yemek yerken her lokmada evi bir turlayıp geleceğiz bir lokma alıp geri gideceğiz :32: :32: :33: allahım bu kız hiç yerinde durmuyor yaaa....

o turlama huyu bizde de başladı ama emekleyerek,peşinden kaşıkla geziyorum ben de,oturtsan da oturmuyo ki zaten :55::1:

uyuttum kızımı oh bi de cay yaptım kendime biraz soyle kafamı dinliyim ya butun gun kosturmaca... biz de bu gece kızımla basbasayız babamız yok :50: ceren gene 10 dk da bi oksuruyo simdi baktım kafası da su gibi sırf bacaklarında incecik bi battaniye var, niye bu kadar terlemeye basladı bu cocuk bilmiyorum yaa

oh iyi yapmışsın canım

hayırlı olsun arabanız, nasıl biniyomu ahsen sevdimi arabasını? tavsiye edermisiniz bende alsammı diye dusunuyorum

canım mersindemiydin yanlıs hatrlamıyosam. benimde gorumcem orda kısı klimayla geciriyolar nasıl geciyo bilmiyorum ama o da cok nemli pis bi havası var diyo... insallah en kısa zamanda alırsnız evinizi rahat edersiniz cnm

ya arkadaşlar oğlum ne emekliyor ne tay tay yapıyor ne de yürüyor... sadece oturuyor yürütecinde de durmuyor sadece benim elinden tutup yürütmemi seviyor.yürümesini kolaylaştıracak yöntem biliyormusunuz? bir de playskool ilk arabam a benzer birşey aldık onu da tutup yürümeyi seviyor ama denge yok oğlumda...

uyuttum kızımı oh bi de cay yaptım kendime biraz soyle kafamı dinliyim ya butun gun kosturmaca... biz de bu gece kızımla basbasayız babamız yok :50: ceren gene 10 dk da bi oksuruyo simdi baktım kafası da su gibi sırf bacaklarında incecik bi battaniye var, niye bu kadar terlemeye basladı bu cocuk bilmiyorum yaa

hayırlı olsun arabanız, nasıl biniyomu ahsen sevdimi arabasını? tavsiye edermisiniz bende alsammı diye dusunuyorum

canım mersindemiydin yanlıs hatrlamıyosam. benimde gorumcem orda kısı klimayla geciriyolar nasıl geciyo bilmiyorum ama o da cok nemli pis bi havası var diyo... insallah en kısa zamanda alırsnız evinizi rahat edersiniz cnm
canım ben pakette aldıgım için akşam eşim kurdu bir iki yürüdü
sonrada uyku saati geldi bugün iyice bir deneyelim söylerim begenip begenmedigini
onla yürüyünce gözlerini kapatmaya çalıştı demek korkuyor kuzum
ya arkadaşlar oğlum ne emekliyor ne tay tay yapıyor ne de yürüyor... sadece oturuyor yürütecinde de durmuyor sadece benim elinden tutup yürütmemi seviyor.yürümesini kolaylaştıracak yöntem biliyormusunuz? bir de playskool ilk arabam a benzer birşey aldık onu da tutup yürümeyi seviyor ama denge yok oğlumda...
canım kendi canları isteyecek bence senin zorlamanla olmaz
ama ahsen ilk önceleri koltukta otururken benim kıyafetlerime tutunarak kalkıyordu zorlanınca ben yardım ediyordum
biz yapışık yaşadıgımız için şimdi rahatlıkla kalkıyor tay tay duruyor birkaç adım desteksiz atıyor :nazar:
günaydin herkese alarm gibiyiz sabah 7 de ayaktayiz babasi ise giderken alarm kurmuyor artık

günaydın canım canlı alarmımız var artık eşimde 6 30 da gidiyor hiç saati filan kurmaz
zaten ahsen uyanıyor o saate işimizede yaramıyor degiller :9::9:

o turlama huyu bizde de başladı ama emekleyerek,peşinden kaşıkla geziyorum ben de,oturtsan da oturmuyo ki zaten :55::1:

Tehlike çanları çalıyor demekk.. :) :)

Mersin in ilçesi tarsus canım arası 20 dk ya aslında havası ılık çok soğuk olmuyor güneşide bol ama çok nemli oo kötüü..

günaydin herkese alarm gibiyiz sabah 7 de ayaktayiz babasi ise giderken alarm kurmuyor artık

Günaydın canımm...

Yine uykusuz bir gece geçirdik duru saat 3 ten sonra doğru dürüst uyumadı ayaklarım mahfoldu sallamaktan sabaha karşı uyudu biraz saat 7 de yine ağlayarak uyandı ama nasıl ağlama bu kızın ağlama krizleri ne zaman bitecek bilmiyorum ruhum daralıyor ya bir çorap giydirtmedi ayağına kendini yerden yere atıyor bende yüksek sesle bağırdım ne oluyoorr diye suussssssss neyseki
( HAYRET ) yüzüme bakıp susutuu sonra ne dese beğenirsini gayet net bir şekilde kapıya bakıp baaabbaaaaaa allahım ya yani adam burda olsa şikayet edecek beni....

AMAAAA kızlar o ağlama krizinden sonra bir gazzzz çıkardı anlatamam :53: :53: diğer odadaydım bende anneme sordum senmi yaptın diye hayırr kııızznn dedi :9: :9::9: yazzık ya sonra vijdan azabı çektim bağırdım için :17: :17: ya ota boka ağladığı için insan bilemiyor

Yine uykusuz bir gece geçirdik duru saat 3 ten sonra doğru dürüst uyumadı ayaklarım mahfoldu sallamaktan sabaha karşı uyudu biraz saat 7 de yine ağlayarak uyandı ama nasıl ağlama bu kızın ağlama krizleri ne zaman bitecek bilmiyorum ruhum daralıyor ya bir çorap giydirtmedi ayağına kendini yerden yere atıyor bende yüksek sesle bağırdım ne oluyoorr diye suussssssss neyseki
( HAYRET ) yüzüme bakıp susutuu sonra ne dese beğenirsini gayet net bir şekilde kapıya bakıp baaabbaaaaaa allahım ya yani adam burda olsa şikayet edecek beni....

AMAAAA kızlar o ağlama krizinden sonra bir gazzzz çıkardı anlatamam :53: :53: diğer odadaydım bende anneme sordum senmi yaptın diye hayırr kııızznn dedi :9: :9::9: yazzık ya sonra vijdan azabı çektim bağırdım için :17: :17: ya ota boka ağladığı için insan bilemiyor

demoşum allah sabır versin
karnına ve ayaklarının dibine vikis sür küçük bir havluyuda ısıt karnına sar
gece yatmadan bizim şevval çok gazlı bir bebekti ona işe yarıyordu
bir dene istersen inşallah işe yarar ahsende bi pırt yapmak için aglıyor gece ama okadar uzun sürmüyor
hiç ayakkabısını çıkartmam bide kilotlu çorapla uytuyorum hata üzerinede kısa çorap bide pijaması
kansız oldugu için kendini ısıtamıyor kuzum

Son düzenleme:
canım duru babasına seni şikayet etmemiş özlemiş
kız babasını hayırlısıyla allah kavuştursun
gözlerim doldu canımya ahsen babasını görünce resmen kendinden geciyo
kuzum ne yapsın ne zamandır babasını görmemiş derdi var

benımkide baba diye ağlıyo

şu bağırmaktan sonra çekilen vıcdan azabı insnı öldürüyor zaten

bizimkide gece 2 de uyudu dun onu hayvanat bahçesıne götürdük

öğlen uyukusuna yattı kalkmıyo hava bozcak uyanmadan gıydırmeye başladım uykusunu bozdum

eşimde dıyo bız onu uyutmadık oda ıntıkamını alıyo gece 2ye kadar tutu bızı uyuttum gözlerı kapalı hala tekmeler falan uçuşuyo
:9::9::9:

Canım benim kimbilir ne sıkıntıları var, dün ben de çınarı yatırdım 1 sat olmadan inlemelere başladı 1 saate yakın sızlandı sonra ağlamaya başladı sonra bir baktım 2-3 defa gaz çıkardı da tekrar uyuyabildi. Kabak karnabahar yedirmiştim ama çok değil artık onlar mı gaz yaptı anlamadım bugünler de merkezi sistemi açmıyorlar evin içi de soğuk çınar üstünü hep açıyor çoraplarını da soyuyor üşütüyorlar sancıları oluyor herhalde. İnsanın elinde olmuyor canım uykusuzluktan ne yaptığımızı bilmiyoruz bazen, üstelik sen uyanınca işe gidiyorsun, istemeyerek bağırıyoruz üzülüyoruz sonra da. İnşallah deliksiz uyuyacağımız günler de gelecek. 10 buçuk aylık olduk 4 saat deliksiz uyuyamadım ne fazla 2 saat uyuruz ben de uyanınca kolay uykuya dalamıyorum. 10 gündür boynum çok ağrıyor dün doktora gittim bu gün de MR çektirecem inşallah fıtık değildir. Bir çocukla ilgilenirken ne bel ne boyun kaldı 2-3 çocuk büyütsem ne hale gelirdim kimbilir.

canım duru babasına seni şikayet etmemiş özlemiş
kız babasını hayırlısıyla allah kavuştursun
gözlerim doldu canımya ahsen babasını görünce resmen kendinden geciyo
kuzum ne yapsın ne zamandır babasını görmemiş derdi var

Canım zaten hiç ağzından düşürmüyorki kızım anne de diyorum baabbaa diyor :41:

öğlen uyukusuna yattı kalkmıyo hava bozcak uyanmadan gıydırmeye başladım uykusunu bozdum

eşimde dıyo bız onu uyutmadık oda ıntıkamını alıyo gece 2ye kadar tutu bızı uyuttum gözlerı kapalı hala tekmeler falan uçuşuyo

Çok fena bunlar çookkkkkk.... Boyları bacak kadar da yaptıklarına ne demeli..

demoşum allah sabır versin
karnına ve ayaklarının dibine vikis sür küçük bir havluyuda ısıt karnına sar
gece yatmadan bizim şevval çok gazlı bir bebekti ona işe yarıyordu
bir dene istersen inşallah işe yarar ahsende bi pırt yapmak için aglıyor gece ama okadar uzun sürmüyor
hiç ayakkabısını çıkartmam bide kilotlu çorapla uytuyorum hata üzerinede kısa çorap bide pijaması
kansız oldugu için kendini ısıtamıyor kuzum

Kıyamam ben kuzuma biraz iştahlı olsa kusmasa bol bol et falan yedirirdin yükselirdi hemencecik..
Canım şu gazdan ne çektik bir allah bir biz biliriz geçmek bilmedi meret.. Denerim bronşit içinde aynı yöntemi önerdiler bana ..

Gerçekten intikam alıyorlar canım bir gün ben uyurken uyandırdım akşam bir türlü uymak istemedi inat etti

Back
X