• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Eki Görüntüle 658484 Eki Görüntüle 658485
işte ahsen ve ilkarabam macerası ahsenden çok ablası sevdi evde ahseni sürdü öglene kadar
ahsen biraz korkuyor çünkü istemi dışında ilerledigi için şimdilik pek yürümek için sevmedi
ama etrafındaki oyuncaklar ilgisini fazlasıyla cekti bu günkü izlenimlerimiz bukadar
önümüzdeki günlerde severmi bilmem ama şimdilik pek sevmedi:34:
Hayırlı olsun arabanız belki zamanla sever, çınar da öyle önce pek ilgi göstermez sonra alışıyor oyuncaklarına

işte ahsen ve ilkarabam macerası ahsenden çok ablası sevdi evde ahseni sürdü öglene kadar
ahsen biraz korkuyor çünkü istemi dışında ilerledigi için şimdilik pek yürümek için sevmedi
ama etrafındaki oyuncaklar ilgisini fazlasıyla cekti bu günkü izlenimlerimiz bukadar

efeede pek bakmıyor üstüne bındırırsek duruyor bıraz çokta hevesli almıştım

nette okudumda ileriki zamnalarda daha çok sevıyrlamış şimdi kendılerı bınemıyor fazla

binsede düşe kalka bınıyor bıımkisi öndeki kutuya bişiler saklıyoruz onları bulurken eğelniyor hayırlı olsun

günaydınn kızlar bugün de en erkenci biziz galiba... Oğluma kahvaltı ettirdim ama bırakmıyo ki biraz geçmişe göz atayım...

Günaydın biz de erken kalktık ancak girebildik zaten ne yattık ki acaba, geceleri sürekli ağalyıp uyanmalar yatağa bırakınca ağlamalar ve en son 7 olmadan kalktık ama ben çok yorgunum kar da yağıyor şimdi uyumak vardı, bu bebeklerin sorunu nedir anlamıyor ne güzel mis gibi yatın uyanıp ne yapacaksınız :1:

gunaydın kızlar bızde erkenciyiz bakmayın saatt öğlene geliyor ama 7.30da kalktık tabı efe 8de yenıden uyudu karnını doyurup bızımde uyku bozukldu bıda uyuyamadık akşam yıne erkendne uyuruklarız

saol canim dis cikario irem ondan yemio heralde yoksa yemesi cok iyidi doktor dio yasinda 11 kilo olmasi gerekio ama irem daha yeni on kilo bole giderse yasina kadar 11 deil 10 kilodan bile az olcak heralde

1 yasında 11 kilo mu olması gerekiyomus!!!! o dktr biraz abartmıs canım benim kızım en son 8.800dü suanda tas catlasın 9dur. bi kere her cocugun dogum kilosu farklı kimi bes kilo doguyo kimi 2.5. oyuzden boyle bi standart koyması cok sacma.. benim kızım 2.600 dogdu, o yuzden doktorum gayet normal diyo, zaten normali 1 yasında dogumunun 3 katına ulasmalıymıs...bu da benim kızım icin 7.800 ediyo zaten..

hoşgeldin canım aramıza

allah yardımcın olsun canım ben 1 tanesiyle zor ugraşıyorum seni düşünemiyorum bile
allahtan ben ikisinin arası çok yoksa kafayı yerdim

senin kız kaç kilo canım ahsen enson 9 kilo olmuştu gecen evde tartım 8700 geldi kusmması gecince hemen toparlıyor nasıl kusunca tekrar süzülüyor kuzumn

canım bu dökülmüş hali ilk dogdugunda bile saçı bundan daha çoktu yolda gören bile aa çocugun sacına bak diyordu:9:

canım bizim doktorumuz 6 ayda dogum kilosunun 2 katı yaşındada dogum kilosunun 3 katı olması yeterli dedi ondan hesapla canım

canım ev tartısıyla dr.ların hassas tartısı degisken olabiliyo, o yuzden seni yanıltabilir. ceren 1.5 ay once 8.800 du suanda da ustune koydugunu sanmıyorum hatta bana zayıfladı gibi geliyo belkide boya gitti ondan bilemiyorum. gene 1.5 ay once 72cm di. bende suanda merak ediyorum kilosu boyu kac oldu acaba...benim dr.da yasında 3 katı olmalı diyo...

Günaydın biz de erken kalktık ancak girebildik zaten ne yattık ki acaba, geceleri sürekli ağalyıp uyanmalar yatağa bırakınca ağlamalar ve en son 7 olmadan kalktık ama ben çok yorgunum kar da yağıyor şimdi uyumak vardı, bu bebeklerin sorunu nedir anlamıyor ne güzel mis gibi yatın uyanıp ne yapacaksınız :1:

aa istanbula kar mı yagıyooo. burasıda bugun cok soguk ama kar yok...haklısın kar da da ne guzel uyunur be :1: bende uykusuz kalınca hep aynı seyi hayal ediyorum keske diyorum simdi cerenin yerinde olsaydım aksama kadar uyurduumm :9:

kizlar sayfa deismis dimi yoksa ben mi farkli yerden giriom

bizim doktor abartio heralde sevindim canim o zaman kizomin kilosu normal biraz once sebze corbasi yapti kayinvalidem brokoli prasa ispanak kereviz tam bir vitamin deposu cok sukur bu ogleni atlattk oglumda kizimda bitirdi tabagini hosuna gitti heralde dun baya uzulmustum 1 saatte bi ogun yediler bugun igi basladik ins bole kapatiriz gunu:)tum bebislere bol istahlarrrr

$246444_10151387876789023_494091904_n.webp$150450_10151387897789023_1510827744_n.webp
$581879_10151387897709023_1609136972_n.webp$559951_10151387897909023_1542830896_n.webp
$205349_10151387897964023_409379564_n.webp$64775_10151387904634023_378730352_n.webp

Elifimle gezmelerdeyken :)

nette okudumda ileriki zamnalarda daha çok sevıyrlamış şimdi kendılerı bınemıyor fazla

binsede düşe kalka bınıyor bıımkisi öndeki kutuya bişiler saklıyoruz onları bulurken eğelniyor hayırlı olsun

canım biz de 2-3 hafta önce ilk arabam tarzı bi şey aldık,kendisine dönüp bakmadı,kutusunu parçalayana kadar oynadı hala da kutuyla oynuyo amöa artık iki tarafında tutup ayağa kalkıp ınn-ınn diye ileri geri hareket ettiriyo arabayı :1: üzerine oturunca bi süre sonra sıkılıyo çünkü ilerlemesini bilmiyo yürümediği için,ben ittirince de ayakları yere değip sürünüyo ,daha erken zaten bu tür oyuncaklar için,önümüzdeki kış tepe tepe binerler:55:

canım biz de 2-3 hafta önce ilk arabam tarzı bi şey aldık,kendisine dönüp bakmadı,kutusunu parçalayana kadar oynadı hala da kutuyla oynuyo amöa artık iki tarafında tutup ayağa kalkıp ınn-ınn diye ileri geri hareket ettiriyo arabayı :1: üzerine oturunca bi süre sonra sıkılıyo çünkü ilerlemesini bilmiyo yürümediği için,ben ittirince de ayakları yere değip sürünüyo ,daha erken zaten bu tür oyuncaklar için,önümüzdeki kış tepe tepe binerler:55:

bakalım inşallah ilerde severler
seneyi bekliyelim ahsen ayaktada çok rahat ilerliyor ben tutmadan ama inadı tutu
yürütecide baştan beri hiç sevmedi halen pas vermiyor
buda öyle olmaz umarım :31:babamızın dile düşmeyiz inşallah gene boşuna aldın diye:36:

seneyi bekliyelim ahsen ayaktada çok rahat ilerliyor ben tutmadan ama inadı tutu
buda öyle olmaz umarım :31:babamızın dile düşmeyiz inşallah gene boşuna aldın diye:36:
O zaman ben hiç almayayım canım, çınar zaten daha tutunup kalkamıyor bile ev şimdiden oyuncaklarla dolu, yürüteç almadık şu düşme vakalarını duyunca almadım

O zaman ben hiç almayayım canım, çınar zaten daha tutunup kalkamıyor bile ev şimdiden oyuncaklarla dolu, yürüteç almadık şu düşme vakalarını duyunca almadım

sen bilirsin canım her çocugun begenisi farklı olabilir
bizim evi görsen korkarsın şevvale alınmış 3 koli oyuncak
ayına göre çıkarıp veriyorum ahsen birde şimdi ahsene aldıgımız birsürü ıvır zıvır
1 oda lazım bunları koymaya evide dagınık gösteriyor
ama şevvalde almadıgım çogu şeyi ahsende aldım sonra gözümde kalmasın diye
3. düşümmedigim için tüm hevesimi ahsende aldım :21:

ewt bende öyle düşünüyorum nettede baktımda 2 yaşına adar kulalnıyorrlarmış çok rahat ettık falan yazmışlar

cnm tutunup kalkması için belki yararı olabılır hala kalkmıyorsa alışır belki

bu arada bızım evde aynen oyuncakçigıb oldu yuruteci attık aşağıya heryerden bı oyuncak çıkıyo

Maşallah canım elif çok güzel bir kız olacak .Allah bahtını da yüzü kadar güzel yapsın

maşallah canım nekadar tatlı olmuş elifimiz allah nazarlardan saklasın :nazar:
saolun kızlar inş hayırlı güzel bir ömrü olur yavrumun hatta bütün yavrularımızın :)
bende almak istiyorum yürüteç almadım inşallah sever canım ilerleyen zamanda yoksa bu baba dilleri fena oluo :)
ammannn bu ne tat yaa eyidas nazar deger bu cocuga 41 kere masallah diyeyim, ama bu kızla isin var ben sana soyleyeyim cok canlar yakıcak bu :) Allahım guzel yazılar yazsın...

amin cnm inş. yolda belde durdurup yanaklarını sıkıyolar çok bozuluyom ama ayy ne kıymetli demesinler bide aniden dalıyolar diye ses çıkaramıyom aslında evet çook kıymetlim o benim :9: valla bilmiyom babası çook fena olur gibi geliyor o konularda kızı daha küçükken kapasakmı medreselere falan :35: :9:

maşallah canım ahsenimize:nazar:
-ilk arabam yeğenimde vardı pek binmedi o bende almadım
ama ahsen sevmiş gibi duruyor:55::55:
bisiklet almayı düşünüyorum bende ama ne alsam bilemedim:31:

miray şuan laptopun kablosunu çekiştirdiği için geçmişi çok okuyamadım kızlar
umarım bütün bebişer ve güzel anneleri iyidir:32::32:
dün sabah kahvaltıya gittik miray öyle bir ağladı ki yarım bırakıp kalktık şu bir haftadır iyice fena oldu ne araba duruyor ne dışarıda ne evde artık iyice perişan oldum ya:25:
15 gün sonra bandırmaya gidicez orda biraz dinlenirim diye umuyorum yada tam tersi olacak bakalım mirayın düzeni iyice bozulacak diye korkuyorum bi annemler bi kayınvalidemler gelen giden derken bidaha uğraş dur:25:
malatyada hava bugün bozdu yağmur yağıyo zaten eşimde yok çalşıyo bizi etklilemedi:1::1:

Back
X