bugun babamızın 15 gunluk tatılı bıttı ne guzelde alışmıştık ev bırturlu topalnmıyordu ama cnmız istediğinde gezıyorduk cnm ısterse uyuyordum neçabuk bıttı bu tatıl kaldık yıne oğlumla başbaşa![]()
dogrusu bugun senin yerinde olmayı istemezdim bi anda oyle yalnız kalmak cok sıkıcı oluyo gercekten...
babaannen hayırsıyla gıder ghelir inşallah allah kabul etsın allahkavuştursun cnm
sende ıkı kız kardeş varmış azmı cnmya bende hiç kımse yok bı eşim bı ben kırletıp kırletıp temızlıyoz :)))
ewt bende sıksık geçen yılı düşünüyorum bambaşka bı telaş vardı geçen yıl aslında çok özledım o telaşı bu yılda d.gunu telaşımız olacak benım buyuk planımolamıyor çağıracağım kımse yok ama inşallah guzel geçer oğluma superman kıyafetı falan gıydırmeyı düşünüyorum![]()
biz de de aynen oyle canım biz kirletiyoz biz temizliyoz :) daha dogrusu biz kirletiyoz ben temizliyorum

ya evet bende bu ara hep gecen sene bu zamanları dusunup duruyorum. sizi bilmiyorum ama ben yusuf yusuf modundaydım, bi o kdr heyecanlıydım ama gene de guzel gunlerdi. dogumudur, 40ıdır, yazıdır kısıdır derken bebisleri buyuttuk ama be! zaman ne cabuk gecti ya...