Oh ne güzel canım, annem yanıma geldi dışarı çıkarız diye düşündüm annem benden pimpirikli ve üşengeç. yok üşütür yok hava rüzgarlı diye diye bir yere çıkamadık yazık oğlum kapı anahtarı duysa gülücük atıyor gezmeye gidecek sanıyor kapıları kapatınca ağlıyor şu havalar çok düzensiz geçen gün 2 gün ben çıktım çok fena oldum grip oluyorum sandım alerjik mi bilmiyorum gözlerim yaşardı burnum yandı baş ağrısı neyse pastil ve bir arkadaş önermişti şu cold mix damlayı çok işe yaradı düzeldim inşallah grip olmam çok halsiz bırakıyor insanı. Bir de benim oğlum dışarıda uyumuyor uyku saati geçiyor sonra yatmıyor akşam da yorgunluktan huzursuz oluyor geçen yaz küçüktü 3-4 aylıkken uyuyordu her yerde şimdi ne arabada ne başka odada aynı benim gibi oldu bu kadar mı benzeriz
ben de annen geldi oh bol bol geziyosundur diye dusunuyodum e canım annen cınar usur diye korkuyosa bırak cınarı annene sen cık soyle bi carsı pazar gez biseyler al kendine havan degissin zaten yeterince bunaltıyo cınar bu fırsatları degerlendir bence...bugun hava ılıktı ben bi yarım saat tutarım diyodum ama 1 saat 15 dk gezmisiz. hic gıkı cıkmıyo bazen uyuyo arabasında uyanıyo cin cin bakınıyo yavrum ahh yaz geliyo yasasın cok gezcez daha :)
bizde bandırma havası alcaz az kaldııı![]()
panceem bandırmaya gelmene cok sevindim 15 gunde kalıcakmıssın insallah havalarda guzel olur soyle miray ceren sen ben bi dortlu yapalım olmaz mı?