- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
selam zeytın sut alerjısı lafını duyunca duramadım kızımda da vardı bılıyomusun yavrum 4 aylıktı cıktıgında 11.ayında gectı bız de cok sıkı dıyetteydı mukusulu kaka durmadan gaz ve aglama vucudu sut proteını aldıgında kurdesen doktu akabınde buna baglı egzama ve daha fazladı cok zor gunlerdı ne yedırcen dıyosun ama allah yardım ettı ve gectı.mılupanın 8 tahıllı ballıısnı denedık o donem kı sevdı de hala yıyor eger sıkıntısı yasıyorsan bunu dene derım.kecı sutu ıcıyoruz hala cunku ınek sutu gecen hafta denedım 5 kez kaka yaptı yıne kızarıklıklar oldu dokundugu yerde.demek kı hala sut dokunuyor kecı yogurdu verıyordum sureklı yenı ınek yogurduna gectık ve tabı kecı peynıı.umarım en kısa suredegecer zaten kalıcı da degıl allah tyardımcınız olsun gecmıs olsun
ahh canım ahh hiç sorma. benim oğlum 3 aylıktı ilk idrar yolu enfeksiyonu tespit edildi.sonrasında böbreklerinde taş. bitmek tükenmek bilmeyen idrar kültüründe mikrop üremeleri bu süreçte hastanelerde yattık,defalarca sonda takıldı, sünnet olmak zorunda kaldı. sürekli öksürük,sürekli burun akıntısı, kakasında siyah iplikçikler şeklinde kanama, vücudunda sürekli kabuklanan egzemalar ve bunun gibi bisürü şey

şuan biorezonans la tedaviye başladık. 6 seanstan sonra çözeceğiz denemek için diyeti inşallah faydasını görürüz.
sizin çabuk kurtulmanıza çok sevindim. çok geçmiş olsun.