kaka yapma olayını aşmıştı benim oğlum.bezini kapatıp elimi yıkamaya giderken daha yeniden doldururdu. dediğin gibi su gibi akardı sürekli.üst baş kalmaz batardı sırtına kadar çıkardı.
pişikten kavrulurdu kuzucuk. ama o pişik sebebi antibiyotik kaynaklıydı diye düşünüyorum. çünkü ne zaman ilacı bitse hemen düzelmeye başlardı ama tekrar kullanmak zorunda kalırdık yeniden dön başa. kabus gibiydi. acı çektiğini görmek de bin kez daha fazla acı verirdi bana

çok şükür geçti o günler.
kabız içinde hipp in kayısı püresi var ondan yedirebilirsin hurma yedirebilirsin. hurmayı direk yiyemiyosa kaynatıp robottan geçirip püre yapıp yedirebilirsin. yada onları yediremiyorsan bi çay kaşığı hakiki zeytinyağı içir hiçbir zararı olmaz faydası olur. oğlumda sık sık kabız olur. böyle şeylerle yardımcı oluyoruz ona
ben eşimi çok iyi anlıyorum bende çok üzülüyorum. keşke böyle olmasa. ama hastalık bu hepimizin başına gelebilir. tüm hayatımızı ona yönlendirmek çok doğru gelmiyo sadece. eşim kahrediyor hayata küsüyor. hiç bir şey yapmak istemiyor. sürekli suratını asıyor.
oğlum doğduğunda mesela kuran okutalım dedim ne zararı var. parti verelim demedim ki. yaptırmadı.
şimdi ilk doğum günü. yine parti verelim demiyorum. aile içinde bir pasta keselim sadece. ama biliyorum onuda istemeyecek. neyse hayırlısı artık. buda içimde kalacak

magnet bencede iyi fikir.hem kalıcı hem göz önünde. iyi bir hatıra. yaptırabileceğin birçok internet sitesi var. araştır göreceksin. sen resim gönderiyorsun standart birşey istiyorsan ona göre yapılıyor özel tasarım istiyorsan isteklerini belirtiyorsun tasarlayıp gönderiyorlar.onaylarsan basılıp geliyor sana.