• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
herkese tesekkurler kızlar kızımla ılgılenmekten bısey yapamadım allahtan tahlıl temız ama ıshal devam dıyo cok sukur kusma ates yok mıkrobık dı dr.ama 10 defadan fazla olursa serum takacak allahtan dun 8 bugun bu saate kadar 4 kez yaptı bı de pısık oldu ustune dun gece yarısı nobetcı ecz.aradık bu arada dr.mor desıtın dedı gercekten anında ıyı geldı

geçmiş olsun canım,çok iyi anlıyorum seni..oğlum 7 aylıkken dizenteri olup 3 gün hastanede yatmıştı hem ishal hem istiğfar..
çocuklar mikrobu bir kez vücutlarına alınca hasta olmaları kaçınılmaz oluyor...benim oğlum 6 yaşında ve hala çok hassas...daha geçen hafta istiğraf etti sürekli ve 1 gece hastanede kaldık 5 şişe serum takıldı...böyle hassas çocuk büyütmek daha da zor:ssz:

canım gecmis olsun bu bebislerin hastalıgı cok uzuyo bizi de ins. biran once iyilesir. canım sık sık kontrol et kakasını yapar yapmaz hemen temizle bi de su donemde eger yapabilirsen ıslak mendil kullanma belinden asagısını hemen suyla yıkayıver boyle yıkamak cok daha onleyici oluyo pisik icin. ceren kucukken ben cok ugrastım pisikle ordan biliyorum hala da ıslak mendil kullanmam yıkıyorum ben hep, hatta kaka yapmadıgı gun de yatmadan once poposunu yıkyıp oyle yatırıyorum. mor desitin bizede doktorumuz verdi cok iyi bi krem azcık kızarık gorunce suruyorum hemen geciriyo..
ah canım ya ayne dedıgını yapıyorum dogdu dogalı nerdeyse dısarısı harıc mendıl kullanıyorum her kakadan sonra yıkarım gece yatmadan yıkarım suyunu kaynatır ıcırırm gunde 50 kere el yıkarım 1 elma vereceksem nerdeyse 10 kg su kullanırım ama geldı buldu ıste sakınan goze mı cop batar olacagımı vardı anlamadık...serum takmak bısey degıl ben nasıl zapt ederım onu hayatta tutmaz elınde ben de annem demıstı hem ınt.de yazıyo 1 lıtre kaynamıs ılınmıs suya 1 corba kasıgı seker 1 tatalı kasıgı tuz koy karıstır her kakadan sonra mak.yarım cay bardagı ıcır ole yapıyorum pırınc corbası muz elma patataes havuc makarna hepsını denedım ıns.ıyı olacak valla karnıma agrılar gırıyo o kaka yapınca korkuyorum bezıne bakıp kaka gorucem dıe.

ah canım ya ayne dedıgını yapıyorum dogdu dogalı nerdeyse dısarısı harıc mendıl kullanıyorum her kakadan sonra yıkarım gece yatmadan yıkarım suyunu kaynatır ıcırırm gunde 50 kere el yıkarım 1 elma vereceksem nerdeyse 10 kg su kullanırım ama geldı buldu ıste sakınan goze mı cop batar olacagımı vardı anlamadık...serum takmak bısey degıl ben nasıl zapt ederım onu hayatta tutmaz elınde ben de annem demıstı hem ınt.de yazıyo 1 lıtre kaynamıs ılınmıs suya 1 corba kasıgı seker 1 tatalı kasıgı tuz koy karıstır her kakadan sonra mak.yarım cay bardagı ıcır ole yapıyorum pırınc corbası muz elma patataes havuc makarna hepsını denedım ıns.ıyı olacak valla karnıma agrılar gırıyo o kaka yapınca korkuyorum bezıne bakıp kaka gorucem dıe.

cok iyi biliyorum ben o korkuyu benim kzıımında poposu cesme gibiydi 4 aylık olana kadar cok cektik. o kdar dikkate gene de alıyolar iste mikrobu bi sekilde..ama sen alınması gereken onlemleri almıssın beslenmesşne de dikkat ediyosun emin ol gecicek en kısa zamanda, zaten dune gore daha az yapmıs, insallah yatana kadarda yapmaz daha, seruma filan gerek kalmasın aman cok sıkıntı olur yavruya kıyamam onların canı ne...

kızlaar benim oğlum patlamış mısır yedi bugünn, ben korkuyorum boğazına takılır diye ama bişey olmadı, hapur hupur yedi valla çok hoşuna gitti...

ya benimki de yiyo,ben önüne bi kaç parçaya ufalayıp veriyorum ne olur ne olmaz diye,yoksa bütün bütün atıp çiğneyemediği için öyle de yutuyo:53: midesine oturur diye de korkuyorum,gerçi ben bunların midede geçici dişleri olduğunu düşünmeye başladım,ağızdakiler çıkana kadar midede mi çiğniyolar ne,ben öyle çiğnemeden iki lokma yutsam mideme oturur,bunlara bişi olmuyo valla :1:

kızlar moralım bozuk cok yavrum saatlerce agladı dr.a goturduk dun 5 kez kaka yaptı ama asla ıshal degıl hatta katı sayılır bugun 3 kere yesıl mukuslu ve su agzına lokma koymadı bugun d.unu aradım hemen gel dedı kaka tahlılı verıcez yaptıgı ılk anda bagırsaklar cok hareketlı dedı dınledı mıkrobıkmıs yerlerde ne bulursa atıyolar agza wcden cıkıyoruz sonucta yere basıyoruz karnına kramp gırıyo dıe aglamaktan sesı kısıldı o agıyo ben aglıyorum salgın var dedı aman dıkkat edın...7 14 gun surebılır dedı ıstahsızlık da ole.

eçmiş olsun canım,umarım çabucak geçer,tahliliniz belli oldu mu?

çok geçmiş olsun evet şu herşeyı ağza atma huyları delirtiyo insanı dun odayı süpürcektım süpürgeyı getirdim bişi almaya gıttım hatırlamıyorum şimdi zaten onu o halde görunce aklım uçtu hatırlamam doğal almış süpürgeyi altını yalıyo ay napçamı şaşırdım elimi yıkadım ağzını temizlemeye çalışıyorum ölede temızlenmez elim ayağıma dolandı

benimki de öyle,yerde ne görse (mikroskobik boyutta olanlar dahil) minicik parmaklarıyla eline alıp mem diye ağzına atmaya çalışıyo,arada kurtaramadığmız da oluyo tabi,geçen gün yerde küçük bi kağıt parçasını babannesi elinden alana kadar mem demiş atmış ağzına :1: bizde bi de terliğin altını yalama huyu var ki evlere şenlik,evde terlik giymiyoz desem yeridir,bazen odaya girmeden koridorda çıkarıyorum koridora gidip buluyo terliği sonra bana terliği sallayıp ağzına götürüyo sıpa :1:

Kızlar oğlumun doğum günü bugün,ondan önce hayat gerçekten çok sıradanmış,bazen diyorum keşke daha genç anne olsaymışım :) iyi kim doğdun canım oğlum iyi ki varsınn... :16: :16: :16: :16: :16: (biz haftasonu yapçaz doğum günü)

Kızlar oğlumun doğum günü bugün,ondan önce hayat gerçekten çok sıradanmış,bazen diyorum keşke daha genç anne olsaymışım :) iyi kim doğdun canım oğlum iyi ki varsınn... :16: :16: :16: :16: :16: (biz haftasonu yapçaz doğum günü)

demek ilk d. gunu sızın

nice yaşları rabbım hayırlı güzel ömürler versın inşallah

allah sızı hiç ayırmasın

Dnzgrkn canım çok ama çokluk geçmiş olsun.sakınan göze çöp batıyor gerçekten
Migi
Canım doğum gününüz kutlu olsun ben de aynen senin gibi düşünüyorum sanki bu zamana kadar yaşadığım tüm mutluluklar yalanmış bebişlerimiz resmen mutluluğu yeniden öğretti.

:65:hayırlı yaşlar olsun :65:
iyiki dogmuşsun diyeyim ozaman
rabbim saglıklı hayırlı büyütmeyi nasip etsin migi

mutlu nice sağlıklı yıllar dilerim canım anne olmak çok özel ve güzel bir duygu ben son zamanlarda oğlumu herkesten kıskanır oldum ben de keşke daha erken anne olsaymışım ama bundan sonra uzun yıllar hep birlikte oluruz inşallah

benimki de öyle,yerde ne görse (mikroskobik boyutta olanlar dahil) minicik parmaklarıyla eline alıp mem diye ağzına atmaya çalışıyo,arada kurtaramadığmız da oluyo tabi,geçen gün yerde küçük bi kağıt parçasını babannesi elinden alana kadar mem demiş atmış ağzına :1: bizde bi de terliğin altını yalama huyu var ki evlere şenlik,evde terlik giymiyoz desem yeridir,bazen odaya girmeden koridorda çıkarıyorum koridora gidip buluyo terliği sonra bana terliği sallayıp ağzına götürüyo sıpa :1:

Ben de şaşırıyorum halının üstündeki kırıntıyı görüp çıkarıyor oğlum ayrıntılara çok önem veriyorlar, aynen terliklerimi koridorda bırakıyorum ama tuttu mu ısırıp dişlemeye başlıyor

herkese tesekkurler kızlar kızımla ılgılenmekten bısey yapamadım allahtan tahlıl temız ama ıshal devam dıyo cok sukur kusma ates yok mıkrobık dı dr.ama 10 defadan fazla olursa serum takacak allahtan dun 8 bugun bu saate kadar 4 kez yaptı bı de pısık oldu ustune dun gece yarısı nobetcı ecz.aradık bu arada dr.mor desıtın dedı gercekten anında ıyı geldı
Geçmiş olsun canım, inşallah tekrarlamaz

aa o zaman senin oglusun topigimizin abisi oluyo :) dogum gununuz kutlu olsun nice mutlu yaslara...

kızlar efe nin doğum günü için kostüm araştırıyorum da bu arı kostümü nasıl sizce?Fikrinizi almak istedim.dün gördüm bu kostümü sipariş etmek için aradım ama ulaşamadım bugün.Bakayım inşallah kısmet olur

Eklentiler

• $arıııı.webp
    $arıııı.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 25
kızlar efe nin doğum günü için kostüm araştırıyorum da bu arı kostümü nasıl sizce?Fikrinizi almak istedim.dün gördüm bu kostümü sipariş etmek için aradım ama ulaşamadım bugün.Bakayım inşallah kısmet olur

bebeginiz yuruyorsa cok tatli olur ama yurumuyorsa kanatlar filan rahatsiz olmazmi

Back
X