• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım burda bir topik buldum
orda arkadaşlarla beraber zayıflıyoruz
gel sende takıl seversen devam edersin
sadece aburcuburu kestim birde ekmegi sadece kahvaltıda oda ince bir dilim
yiyiyorum gerisi aynı yediklerim emzirdigim için çok keskin diyetler yapamıyorum bir 4 5 kilo versem gerisi gelir inşallah

inşallah canım valla gözüm eski kilomda degil
biraz versem kendimi iyi hissedicem çok rahatsız olmaya başladım
yapıştı sanki kilolar

Hııııııııııııııııı anlaşıldıı senin neden topikte görünmediğin demekki bizi başka topikle aldatıyorsunnnn :47: :47: :9: :9: hangi topikmiş buu de bakimm ben sabah poaça ve çikolatayı çok yiyom yaaa.

Kızlar iyice bunadım ben sabah çeket giyip giymemekte kararsız kaldım az önce patron aşağı çağırdı yağmur yağıyor dedimki demet keşke alsaydın cekedini büroya çıktım bir baktım ceket karşımda giydim gelirken de unuttum :9: :9: sadece bu değil bunun gibi çoğu şeyyy :43: :43: :43: erken bunama belirtileri başladı zaten unutkanlıkta sınır tanımıyom..

ahsenım gunaydın cnm kılo vermene sevındım darısı başıma :17::17:
teşekür ederim canım ben 32 yaşınadayım ömrümde bu kiloda olmamıştım
resmen piskolojim bozuldu inşallah verebilirim
en fazla şevvalin hamileliginde 67 olmuştum şimdi 73 gördüm
iştahım dehşet açıldı hamile kalmadan önce 57 kiloydum
şimdi 65 filan olsam sevinecem o derece kötüyüm yani
Hııııııııııııııııı anlaşıldıı senin neden topikte görünmediğin demekki bizi başka topikle aldatıyorsunnnn :47: :47: :9: :9: hangi topikmiş buu de bakimm ben sabah poaça ve çikolatayı çok yiyom yaaa.

şimdi ben link atmasınıda bilmiyorum
demet benim profilime gir orda verdigim cevaplardan bulabilirsin
bulamazsan söyle ismini yazayım valla 1 haftada hemen farketi sanki
verdigim kilo çok az ama spor yapıyorum sabah 15 akşam 15 dakika
göbegim biraz küçüldü sanki çikolata 1 haftadır hiç yemedim
ekmekte 1 günde yedigimi 1 haftada yememişimdir ama yemekten çok kısmadım
salatalık domates marul onları bol yiyince midede yer kalmıyor
bakalım ne kadar sürecek

Son düzenleme:
teşekür ederim canım ben 32 yaşınadayım ömrümde bu kiloda olmamıştım
resmen piskolojim bozuldu inşallah verebilirim
en fazla şevvalin hamileliginde 67 olmuştum şimdi 73 gördüm
iştahım dehşet açıldı hamile kalmadan önce 57 kiloydum
şimdi 65 filan olsam sevinecem o derece kötüyüm yani

şimdi ben link atmasınıda bilmiyorum
demet benim profilime gir orda verdigim cevaplardan bulabilirsin
bulamazsan söyle ismini yazayım valla 1 haftada hemen farketi sanki
verdigim kilo çok az ama spor yapıyorum sabah 15 akşam 15 dakika
göbegim biraz küçüldü sanki çikolata 1 haftadır hiç yemedim
ekmekte 1 günde yedigimi 1 haftada yememişimdir ama yemekten çok kısmadım
salatalık domates marul onları bol yiyince midede yer kalmıyor
bakalım ne kadar sürecek

Valla canım tebrik ederim seni umarım devam edersin bende şu hamur işlerini ve çikolatayı bıraksam zaten kendi kendine gider yağlar sanırım

günaydın kızlar
bugün çok mutluyum çünkü
uzun süredir tartıda görmedigim bir rakamı gördüm :21::21:
inşallah böyle devam eder 1 beden küçülsem çok mutlu olucam :52::52:

hadi bakalım ahsenim cok azimli gordum seni, sabah aksam sporları filan oyy ooyy cnm aynen devaam. ama bencede suanda emzirdigin icin cok da abartma hem yavas vermek daha saglıklı he bi de bol su icmeyi unutma...

Mrb güzel anneler nasılsınız?benim çok şükür mide bulantılarım geçti sayılır.size birşey sorucam benim oğlum ilk dişini geçen ay çıkardı ama sadece 1 tane..ve dün gece ateşlendi bugün doktora götürdüm hiçbişeyi yok 2.dişi geliyo dedi.arasının bukadar açılması normal mi?birde bebekleriniz neler yapıyor.benim oğlum aşırı hareketli hiç yerinde durduramıyorum.adımda atmaya başladı arabada yada otobüste bile durmuyor.sürekli hareket halinde.uyurken bile kırk takla aşıyor resmen..bildiğiniz çocuk yerinde duramıyor.sabit durduğu en fazla 3 saniye.birde iştahımız yerinde olmasına rağmen şuan 10 kiloyuz boyumuzda 75 cm olmuş.kilo almamasını hareketine bağlıyorum.doktorum gelişimi iyi dedi ama bilmiyorum tedirgin oldum yinede

Mrb güzel anneler nasılsınız?benim çok şükür mide bulantılarım geçti sayılır.size birşey sorucam benim oğlum ilk dişini geçen ay çıkardı ama sadece 1 tane..ve dün gece ateşlendi bugün doktora götürdüm hiçbişeyi yok 2.dişi geliyo dedi.arasının bukadar açılması normal mi?birde bebekleriniz neler yapıyor.benim oğlum aşırı hareketli hiç yerinde durduramıyorum.adımda atmaya başladı arabada yada otobüste bile durmuyor.sürekli hareket halinde.uyurken bile kırk takla aşıyor resmen..bildiğiniz çocuk yerinde duramıyor.sabit durduğu en fazla 3 saniye.birde iştahımız yerinde olmasına rağmen şuan 10 kiloyuz boyumuzda 75 cm olmuş.kilo almamasını hareketine bağlıyorum.doktorum gelişimi iyi dedi ama bilmiyorum tedirgin oldum yinede

slm canım..kızzz yine mi hamilesin sen maşallah bu ne hız:1::1:
daktır normal diyorsa normaldir bebim üzme kendini:29:
benim kızımda aşırı aşırısı hareketli,ışık hızıyla sürünüyor peşinde dolaşmakta 50 kilo oldum :ssz:
bu kız çocukları ne kadar oynakkk yahhh,benümkide gangnam style oynuyor:1:

benim kızımda aşırı aşırısı hareketli,ışık hızıyla sürünüyor peşinde dolaşmakta 50 kilo oldum :ssz:

AHH CANM HİÇ SORMA YİNE HAMİLEYİM 3 AYLIK OLDUK NERDEYSE:s BÜYÜK Bİ KAZA KURBANIYIM:):52::52::52::52:

Merhaba kızlar, pek sık giremiyorum ama annem yanımda olduğundan değil, malesef geçen hafta eşim iş seyahatinde bayılmış ve omzu hem çıkmış hem de kırılmış kolu askıda ve aldığım haberlerden moralim bozuk. Eşim biz evlenmeden önce MS hastasıydı bunu bilerek evlendim yaklaşık 3 yıldan beri hiç atak yaşamamıştı hatta geçen ay tetkiklerde hastalık durmuştu doktordan güzel haber almıştık ama geçen hafta ani bayılma oldu MR çekildi ve büyük bir atak yaşamış Allah daha kötüsünden korusun hem de epilektik bir bayılma yaşadı önceden böyle değildim ama son zamanlarda panik bir insan oldum acaba bir daha böyle birşey olur mu diye endişeleniyorum eşim beni hiç dinlemiyor ilaçlarını ihmal etti ben biraz uyarıda bulunsam çok konuşmakla suçlar beni ama yaşadığı bu olay kendine ders oldu şimdi kortizon tedavisi görecek ayrıca eli de askıda ben hem onun bakımıyla hem de oğlumla ilgileniyorum üstelik belimde boynumda fıtık ağrıları da var. Annem de birkaç güne gidecek en azından yemek filan yapıyordu hem de evin içinde anneme çok alıştım. Annemden başkasıyla da yapamıyorum kayınvalidem var ama ne desem tersini yapıyor bu stresli günlerde onun sıkıntısını yaşayamam şimdi bize gelse çınarı hiç kendi haline bırakmıyor çınarı güldürmek için yerlerde sürünüyor bütün gün tek yaptığı kahkaha atmak insan üzgünken böyle gereksiz davranışları kaldıramıyorum eşimi bu halde bırakıp annemle de dönemem. En azından 1-2 aya toparlanır inşallah. En korktuğumda iş yeri bu durumdan habersizdi şimdi onu işten kovarlarsa asıl o zaman çok kötü olur. Eşimin bu durumunu kardeşlerimle paylaşamıyorum hatta annem bile bilmiyor eşim insanların duymasından kendine acımasından hoşlanmıyor ben de ancak sizle paylaşıp hem biraz rahatlamak istedim hem de dualarınıza ihtiyacım var. Allah kimseye dermansız dert vermesin, sağlıklı olduğumuz günlerin kıymetini bilelim

Merhaba kızlar, pek sık giremiyorum ama annem yanımda olduğundan değil, malesef geçen hafta eşim iş seyahatinde bayılmış ve omzu hem çıkmış hem de kırılmış kolu askıda ve aldığım haberlerden moralim bozuk. Eşim biz evlenmeden önce MS hastasıydı bunu bilerek evlendim yaklaşık 3 yıldan beri hiç atak yaşamamıştı hatta geçen ay tetkiklerde hastalık durmuştu doktordan güzel haber almıştık ama geçen hafta ani bayılma oldu MR çekildi ve büyük bir atak yaşamış Allah daha kötüsünden korusun hem de epilektik bir bayılma yaşadı önceden böyle değildim ama son zamanlarda panik bir insan oldum acaba bir daha böyle birşey olur mu diye endişeleniyorum eşim beni hiç dinlemiyor ilaçlarını ihmal etti ben biraz uyarıda bulunsam çok konuşmakla suçlar beni ama yaşadığı bu olay kendine ders oldu şimdi kortizon tedavisi görecek ayrıca eli de askıda ben hem onun bakımıyla hem de oğlumla ilgileniyorum üstelik belimde boynumda fıtık ağrıları da var. Annem de birkaç güne gidecek en azından yemek filan yapıyordu hem de evin içinde anneme çok alıştım. Annemden başkasıyla da yapamıyorum kayınvalidem var ama ne desem tersini yapıyor bu stresli günlerde onun sıkıntısını yaşayamam şimdi bize gelse çınarı hiç kendi haline bırakmıyor çınarı güldürmek için yerlerde sürünüyor bütün gün tek yaptığı kahkaha atmak insan üzgünken böyle gereksiz davranışları kaldıramıyorum eşimi bu halde bırakıp annemle de dönemem. En azından 1-2 aya toparlanır inşallah. En korktuğumda iş yeri bu durumdan habersizdi şimdi onu işten kovarlarsa asıl o zaman çok kötü olur. Eşimin bu durumunu kardeşlerimle paylaşamıyorum hatta annem bile bilmiyor eşim insanların duymasından kendine acımasından hoşlanmıyor ben de ancak sizle paylaşıp hem biraz rahatlamak istedim hem de dualarınıza ihtiyacım var. Allah kimseye dermansız dert vermesin, sağlıklı olduğumuz günlerin kıymetini bilelim

ahh canım yaa cok uzuldum mesajını okurken gemis olsun diyeyim oncelikle. cınar zaten cok yoruyodu seni bi de fıtıkların vardı simdi bi de ustune bu cok kotu olmus umuyorum esinin birdaha atak yapmaz bu hastalık sakaya gelicek bisey degil esinin cok dikkat etmesi lazım nasıl ilaclarını kullanmaz. bu erkeklerede bisey denmiyoki iyiligine diyosun kotu oluyosun cok konusmakla suclanıyosun bakarmısın .. keske biraz dikkate alsaydı seni de bunlar basına gelmeseydi ama bisey denmiyo iste bu erkekler basına buyruk yaratılmıs bundan sonra insallah daha dikkat eder artık bi evlat sahibi hemde hicbiseyi dusunmuyosa onu dusunmesi lazım... sen de hot hot seklinde degil de pozitif oldugu anlarda samimiyetle kaygılarını dile getir, biraz pohpohla canım maalesef fedakarlık hep biz kadınlara dusuyo boyle durumlarda. keske annen biraz daha kalabilseydi kayınvalideni bencede hic bulastırma daha cok sinir eder insanı bu psikolojide. bizim tum bu yazısmalarımız sırf lak lak degil aslında hayatı paylasıyoruz burda oyuzden yaz tabi canım cunku insan paylastıkca rahatlıyo bir nebzede olsa. umarım esinde en kısa zamanda sagıgına kavusur cnm dualarım siiznle

bulantılarının gecmesine sevindim biraz kendine gelmissindir sanıyorum artık. dis durumuna gelince her cocugun dis gelisimi farklı oluyo mesela burda i arkadasın kızının ilk disi daha yeni cıktı o yuzden arasının uzaması normal bence canım sıkıntı yapma kilosuna gelince bence o da gayet normal her bebek tombis olcak diye bisey yok saglıgı yerinde olsun bi de boy gelisimi onemli ki 75 olmus zaten bence sorun yok

benimkide gangnam oynuyor iki elini birbirine geciriyor diz cokup zipliyor dediginiz gibi bu kizlar cok oynak ama geceler ful ayaktayiz:)bi cozum bulamadim yikayip yatiriyorum yine olmuyor

hadi bakalım ahsenim cok azimli gordum seni, sabah aksam sporları filan oyy ooyy cnm aynen devaam. ama bencede suanda emzirdigin icin cok da abartma hem yavas vermek daha saglıklı he bi de bol su icmeyi unutma...
yok canım sadece ekmek ve aburcuburu kestim
oda zaten süt degil bana kilo yapıyordu

çok gecmiş olsun canım
zaten bu erkeklerin bana bişey olmaz tavırları
kötü şeyler düşünme işine engel bir durum degilse neden çıkartsınlarki
annenin gitmesi köttü çınarla ilgilenmese bile sana bir can yoldaşı rabbim kamandıdrmasın canım
dualarım seninle kendini üzme birilerine insan anlatmayınca şişiyor burası bize can yoldaşı herşeyi burda paylaşıyoruz
tabiki paylaşacaksın

Ah be canım tam biraz dinlenicem derken olana baksen ama işte biz insanoğlu böyleyiz aklımız başımıza iş işten geçince gelir kaldıki bu erkekse bana bişey olmaz gözüyle bakar oluncada vay ki ne vay sen söylersin sen suçlu olursun düşününce kötü olursun güzel söyleen olmuyo kızan yine olmuyor. Rabbim tez zamanda şifa versin inş. çok zor kaldıki herşeyi kendi başına yaşıyorsun o dahada zor ama yapacağın birşeyde yok. varmı hasta diye işten çıkarmak ya eğer öyle birşey olursa Allah onları ıslah etsin tam tersi böyle birine iş vermek ne kadar hayırlı birşey İnşallah konuştuğumuzla kalırızda çıkarmazlar, keşke annen biraz daha kalabilse ama gideceğim diyenede ne denirki Allah kolaylık versin canım bu günlerde çınar bari seni yormasa

çok çok geçmiş olsun tatlım,en kısa zamanda şifa bulur eşin inşallah

Kizlar hepiniz cok saolun..bu disi cok takmistim cok sukur atlattik.

Serenayy canim cook gecmis olsun.rabbim acil sifalar versin.

$5.webp$3.webp$4.webp$1-.webp

Back
X