PANCEEEEEEEMMMMMM çok güzel olmuş canım yaa bayıldımm bizde yarın çektireceğiz ama duru yu nasıl zaptedeceğiz bilmiyorum 1 dk yerinde durmuyorrrr.. Poz verecekmi, endişeliyim..
Ya allah seni inandırsın canım gez gez böyle baharlık bir elbise bulamadım hep kısakol yada askılı dün bitane aldım ama bir ceket yada bolera bulamadım. Hayırlı olsun canım...
Merhaba kızlar, pek sık giremiyorum ama annem yanımda olduğundan değil, malesef geçen hafta eşim iş seyahatinde bayılmış ve omzu hem çıkmış hem de kırılmış kolu askıda ve aldığım haberlerden moralim bozuk. Eşim biz evlenmeden önce MS hastasıydı bunu bilerek evlendim yaklaşık 3 yıldan beri hiç atak yaşamamıştı hatta geçen ay tetkiklerde hastalık durmuştu doktordan güzel haber almıştık ama geçen hafta ani bayılma oldu MR çekildi ve büyük bir atak yaşamış Allah daha kötüsünden korusun hem de epilektik bir bayılma yaşadı önceden böyle değildim ama son zamanlarda panik bir insan oldum acaba bir daha böyle birşey olur mu diye endişeleniyorum eşim beni hiç dinlemiyor ilaçlarını ihmal etti ben biraz uyarıda bulunsam çok konuşmakla suçlar beni ama yaşadığı bu olay kendine ders oldu şimdi kortizon tedavisi görecek ayrıca eli de askıda ben hem onun bakımıyla hem de oğlumla ilgileniyorum üstelik belimde boynumda fıtık ağrıları da var. Annem de birkaç güne gidecek en azından yemek filan yapıyordu hem de evin içinde anneme çok alıştım. Annemden başkasıyla da yapamıyorum kayınvalidem var ama ne desem tersini yapıyor bu stresli günlerde onun sıkıntısını yaşayamam şimdi bize gelse çınarı hiç kendi haline bırakmıyor çınarı güldürmek için yerlerde sürünüyor bütün gün tek yaptığı kahkaha atmak insan üzgünken böyle gereksiz davranışları kaldıramıyorum eşimi bu halde bırakıp annemle de dönemem. En azından 1-2 aya toparlanır inşallah. En korktuğumda iş yeri bu durumdan habersizdi şimdi onu işten kovarlarsa asıl o zaman çok kötü olur. Eşimin bu durumunu kardeşlerimle paylaşamıyorum hatta annem bile bilmiyor eşim insanların duymasından kendine acımasından hoşlanmıyor ben de ancak sizle paylaşıp hem biraz rahatlamak istedim hem de dualarınıza ihtiyacım var. Allah kimseye dermansız dert vermesin, sağlıklı olduğumuz günlerin kıymetini bilelim
Canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum umarım en kısa zamanda toparlanır, keşke annen biraz daha kalsa sana yardımcı olsa zor bir durum allah yardımcın olsıun. Şu erkekler yokmu şu erkekler benim eşimde böyle bronşitten ciğerleri çüricek dr gitmedi....