- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın
d.gunumuz 2 nisan ama hafta sonu olsun dıye bugun kutlaycaz acayıp bi his bu oğlumun d.gununu kutlucam
hazırlıklara başlıyorum bakalım akaşma kutlucaz resımlerını koyarım
gunaydın
d.gunumuz 2 nisan ama hafta sonu olsun dıye bugun kutlaycaz acayıp bi his bu oğlumun d.gununu kutlucam
hazırlıklara başlıyorum bakalım akaşma kutlucaz resımlerını koyarım
Mutlu yıllar Ahmet efeye, menü de güzel görünüyor eline sağlık canım, büyüdükçe doğum günleri kalabalıklaşacaktır zatenEki Görüntüle 673116 doğum gunu pastamız ahh tepedeki güllere öldüm başkakoycak yer bulmamışlar ama çok lezzetlıydı ımkan olsada bırlikte yeseydık
Eki Görüntüle 673117 kızlar buda masam yemek menüsü yaptık su böreği çorba tavuk pilav yaprak sarma salata
Eki Görüntüle 673118 buda halasının hedıye beyaz atlı prens oldu oğlum d. gunu sonrası ıyıce ustu başı dağılmış vazıyette
okadar telaşlı olduki masada pastanın başında oğluu çekemedım ailece var oda herkes küçücük bide çok kişi çağırsaymışız ne olurmuş bilemıyorum
Mutlu yıllar Ahmet efeye, menü de güzel görünüyor eline sağlık canım, büyüdükçe doğum günleri kalabalıklaşacaktır zaten
canım tekrar dogum gününüz kutlu olsun
efe de masada harika görünüyor
valla siz eglendikten sonra kalabalık olmuş olmamış önemlidegil
güzel gecmesine sevindim büyüdülerde dogum günüde kutluyoruz![]()
Nasılsınız umarım bebişler ve anneleri iyidir..
Kızlar bu topik çok sessizleşti ben sıkıldım tebdili mekanda ferahlık vardır ben mart ayı anneleri topiğine takılacam artık.. Bebişlerinizle birlikte sağlıklı günler dilerimm.... arada takılırım belkii buraya..
kızlar oğlumun doktor kontrolü vardı,11.5 kg 78 cm olmuşuz,kan ve idrar tahlili de yapıldı tarama amaçlı ama daha sonuçları almadım,her şey yolunda şükür,demir damlasına tahlile göre karar vericek doktorumuz,yarın da aşımız var,napçaz bakalım,kan alırken yıırttı ortalığı resmen:18:
Biz 9. ayda kan damlasını doktorun önerisiyle bıraktık d vitamine devam ediyoruz ama sıkıldık artık ondan da artık zorla veriyorumkiyamam ben ona ama sagliklari icin aglayacaklar artik biraz.biz kafamiza gore biraktik kan ve d vitamini damlasini bakalim kontrolde azar yeriz belki:)
Aşılar zor kolay gelsin canım, en son 6. ay aşımızda çok huzursuzlanmıştı ve ateşlenmişti oğlum, inşallah kolay atlatırsınız büyüdükçe daha çok direniyorlar bakalım 1 ay sonra biz ne yapacağız aşıdakızlar oğlumun doktor kontrolü vardı,11.5 kg 78 cm olmuşuz,kan ve idrar tahlili de yapıldı tarama amaçlı ama daha sonuçları almadım,her şey yolunda şükür,demir damlasına tahlile göre karar vericek doktorumuz,yarın da aşımız var,napçaz bakalım,kan alırken yıırttı ortalığı resmen:18: