kızlar hepinize desteginiz icin tesekkur ediyorum. cok sukur doktorumuz rahatlattı bizi o doktorun soylediklerini unut tamamen dedi. alerjikmis. zaten beyaz tenli oldugu icin alerjiye yatkınmıs ve baharla iliskili olabilir dedi. bi alerji surubu verdi 10 gun kullancaz eger kızarıklıklar artarsa diye de bi merhem verdi. nasıl rahatlaım anlatamam valla o sag oc. doktoruna gidip kavga edesim geldi bana oyle bi tablo cizdiki yok kortizonlu ilaclar yok fakulte hastaneleri zart zurt! valla eve gelirken aglaya aglaya geldim insanın aklına hersey geliyo bu kotu hastalık cocuk filan tanımıyo Allah korusun bebeklerimizi! neyse iste doktordan cıkınca kus gibi oldum hava da guzeldi biraz carsıda gezdik cerenin meyve purelerinden almıstım yanıma onuda parkta yedirdim hepsini 2 dk da yedi. ne tukurdu ne bisey herhalde ben bu yaz bol bol parkta yedircem cerene

he bu arada dr. bir yas kontrolumuzude yaptı tabii...9.200 kg olmusuz boyumuz 76 cm. gayet iyi dedi. ben kiloyu maks. 9 olmustur diyodum +200gr bonus oldu ona sevindim bi de. kulak deldirmeyi de sordum steril bi ortamda yaptır hic bi sakıncası yok dedi... simdi cevaplarınızı yazıyorum:
oncelikle demos :) demoscum o ben gidiyorum mesajını cok dar zamanda okudum cevap yazamadım ama ne yalan soyliyim icim gitti yani uzuldum bi de icimden diyorum ne de guzel iki cumleyle satıvermis bizi diye :) neyseki sakaymıs ilahi demooss

dogum gnunuz de simdiden kutlu olsun nice mutlu yaslara... resim cek bizede goster dogum gunu kızını
ahsenim: eviniz hayorlı olsun cnm biran once tasınma islerini hallet misler gibi otur evinde kimseyede aldırma haset insan cok bu devirde duanı oku eve girip cıkarken, bi de kapının ustune bi yerlere ayetel kursi sıkıstır. Allah kem gozlerden korusun sizi. he bi de tavuklarınız da hayırlı olsun horozunuzda...
bisidicem: onecelikle efenin dogum gunu kutu olsun resimler harika gorunuyo. ama demos saka yaptı iyi hos da sen ciddi ciddi gittinmi yoksa?!