Bu kız niye böyle ayrı Ayrı yazmış demeyin sakın efe uyanmak üzere ve ben ne kadar yazacağımı bilemediğim için ayrı ayrı yazıyorum
Bu arada efe min doğum günü Cumartesi ama ben yarın evde kutlayacağım okuldan arkadaşları çağırdım işin en güzel tarafı da menüyü arkadaşların belirlemesi ve kendilerinin yapması.yani benim için oldukça rahat menü yönünden yaklaşık 16 arkadaşım 7çocuk gelecek eve nasıl sığacağız tam bilemiyorum 1hafta oğlumun doğum günü için uğraştım gece onu yatırıyorum ben işe koyuluyordum oğluma süs hazırlıyordum çok uğraştım bakalım nasıl olacak bu arada bu fikri bana migi vermiş oldu burada bir sayfa paylaşmıştı oradan hareketle yaptım her şeyi birazda netten araştırdım ortaya bir şeyler çıktı.efe ye de Arı kostümü diktirdim akşama eşim getirecek bakalım o nasıl olmuş çokkkk merak ediyorum efeyi kostümle bir de bastırdım yatını atlatsaydım bir şimdi kalkıp hazırlık yapacağım yine
sevdim ben senin arkadaşlarını çok banada gelselerya onlar

efenin vede süslerinin aslında herşeyin fotosunu eklermisin merak ediyorum neler yaptın bakalım
sen o kadar kişi nasıl sığacaz diyosun ben eve 30-35 kişiyi sığdırıcam