Geçende AVM ye gitmiştik çınar da 4-5 saattir uyanıktı uykusu geldi huzursuzlandı parmağını eme eme bir hal oldu en tenha yerlere götürdüm arabasında salladım vs uyumadı uyumadığı gibi de huzursuz hep ağladı 3 saat parmağını emdi durdu evde annemi görsen o uyuyacak diye kadını wc ye bile geçirmedim sifon su sesi duyar diye. Annem de hayatımda ilk defa böyle çocuk gördüm ne biçim alıştırmışsın diyor ama benim alıştırmamla ilgisi yok ki mecburen evdeyiz ikimiz başbaşayız ortam böyle olduğu için böyle alıştı sanırım belki kalabalıkta yaşıyor olsaydık farklı olurdu. Bir de uyandığı gibi gözleri kapalı ayağa kalkıyor yataktan çıkarmamı istiyor o haline çok gülüyorum dayanamıyorum tabi hemen kucaklıyorum. Bu süpürge sevdasını ben de anlamadım nasıl takip ediyor peşine gitmek istiyor ama şarjlı el süpürgesinden sesinden çok korkuyor dokunamıyor biile
sorma annemde bana niye boyle alıstırdın diyo napiim cocuk sesse alıssın diye evde zurna mı calayım diyorum ben de alıstırmayla alakası yok bence bazı cocuk hassas oluyo bi de dedigin gibi kalabalıklarda buyumuyolar haliyle daha da hassslasıyolar. supurgeden korkuyo demek yavrum benimde kedim vardı hamile kalınca vermek zorunda kaldım bazen aynı kedime benzetiyorum bunları o da supurgeden cok korkardı, viledaya deli olurdu, su kovamdaki suyla oynamaya bayılırdı, ceren de deli oluyo o suya elimi sokacam diye...bunlarda bi nevi kedi iste