- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ben bu duruyu yerim tam afacan olmuş
ama annesi doğum günü kıyafetiiniz çok güzelmiş tam prenses olmuş dogumgünü kızımız
kocaman bir maşallah
bende koyuyorum canım arkadaşlar nazar değer diye korkuyorlar heralde![]()
Doğum günü işi ne oldu yapacaksın deilmi yaa ilk yaş günü ufakta olsa kutlama yapın inan ben görümcemi bile çağıramadım ev küçük diye herkess sitem etti aile çok geniş içim burkuldu ama olsun yinede yaptık eşimde yookk( az dediğim 19 kişiydik
![]()
![]()
ama güzel geçti duru herzamanki gibi yerinde durmadı..
Eki Görüntüle 681752 Eki Görüntüle 681753 Eki Görüntüle 681754
işte bunlardan bizden çaktırmadan kendimide koydum![]()
OO 2 belikk saçlaranı yolarımm senin maşallahh çok tatlıı yaa ahsenim büyük kızında güzel maşallahh
Kız yüzünüde görydikk yaaaa![]()
![]()
kaçmışsınnnn..
Eki Görüntüle 681755 Eki Görüntüle 681756 Eki Görüntüle 681757
Buda duru tarlada çalışırkenn 5 6 saat hiç sesi çıkmadı toprak yemişşş bideeee son anda fark etimm. :))))))
canım valla en iyisini yapıyorsun
bende pazar günü ahseni koydum toprağa eline toprak nasıl değiyorsa nasıl tiksindi
kibar elini nasıl sirkeliyor havalar bir ısınsın şortu giydirip atıcam toprağa tabi tiksinmesi gecerse
ben kaçıyorum demet şevval gelmek üzere kalkıp yemek yapıyım yarın görüşürüz senin mesai biter artık![]()
yazmışsın bende tam çıkmışım cnm güneş vardı bi çıkalım biraz dedim çıktık biraz oturduk güneşte derken güneş gitti üşüdüm kaçtık geldik eve bi baktım ne güzel kaynatmışınız kızlar iyiki varsınız yaaaaaNe yapann eliff nasııllllll.. senle ben varızz...
canım çok yakışmış duruya elbisesi zaten bayılıyom durunun kıvır saçlarına :)Eki Görüntüle 681731 Eki Görüntüle 681732 Eki Görüntüle 681733
Doğum günü fotosu yükliyemedi bari normal yükleyim telle 1 tane çektim kızlar elbisesi buydu pasta keserken yeleğini çıkardım :))
bi yaz gelsin cnm ben anca gece girerim herlde buraya atıcam kendimi dışarıya zaten elifede güneş lazımAhsen gezmeye gittiğinizde uyuyabiliyor mu? Maşallah çınar kapının açıldığını görünce bir çığlıklar bir alkışlar mutlu oluyor halbuki dışarı çıktığında ya kendi arabasında ya da otomobilde oturuyor bakınıyor hiçbir tepki yok bizi bile tanımıyor gibi eve dönünce de girmek istemiyor sanki hergün çıkıyor gibi alışmış yaz gelince eve nasıl gireceğiz bilemiyorum ama ben de girmek istemem herhalde
ekle ekle hoşuma gidiyo benim böyle bakmak şu boyut büyük geliyo durumu olmasa bende bol bol paylaşıcam ama uğraşamıyom zor geliyoEki Görüntüle 681734 Eki Görüntüle 681735 Eki Görüntüle 681736
Teyzeleri duru tam sokak çocuğu eve girmek istemiyor şu görüntülerden 5 dk önce ağlamaktan bağırmaktan sesi kısıldı ne zaman dışarı çıktık bişey yok.. Yaa benden başka kimsede foto yüklemiyor kendimi tuhaf hissediyorum((
sizin oraya domatesler tazecik mevsimide gelmiştir ama burası hormonmu var ne var belli değil ben kullanmıyom daha sen bana bi kaç kilo yollasanaNasılsın canım umarım iyisindir sizleri gerçekten özledim.
Canımmm.. Önce biraz salçayı çok az yağda iki çevir sonra domates, kabak ve mercimeği ekle pişince üstüne çiğ sarımsak ve nane ekle limonda sıkabilirsin afiyet bal şeker olsunn... :))))))))))
Salçayı istersen koymayabiirsin ben biraz renkli olsun diye koyuyorum duru da çok güzel yiyorr...![]()
![]()
ohh iyi yapmışsın bide demoşun dediği gibi yüzünüde göreydik aama ben koymuştumEki Görüntüle 681752 Eki Görüntüle 681753 Eki Görüntüle 681754
işte bunlardan bizden çaktırmadan kendimide koydum![]()
Eki Görüntüle 681916 Eki Görüntüle 681917 Eki Görüntüle 681918 Eki Görüntüle 681919
2. fotoda minnacık dişlerimizide gösterdik :)
bugünkü kısacık hava almamız :)
yerim ben onun dişlerini oh iyi yapmışsın canım temiz hava hem senin hemde elif için iyi olmuş bizim burda hava çok kötü iki gündür evdeyiz![]()
Maşallah canım ben bu elife hastayım ya çok şeker görünce öpüp sıkasım geliyor, küçükken sevmeye öpmeye kıyamıyordum çınarı şimdi bunaltıyorum bazen aşırı derecede öpüyorum sarıyorum o da hiç sevmez öpülmeyi sarılmayı, iyi yapmışsınız anne kız gezmişsiniz biz de akşamüstü dışarı çıktık. Babası gelmişti çınarda bütün gün kapının önünde ağlayıp durmuştu dışarı çıkardık arabayla gezerken ağlaması tuttu apar topar eve geldik bu sefer de eve girdik diye ağlıyorEki Görüntüle 681916 Eki Görüntüle 681917 Eki Görüntüle 681918 Eki Görüntüle 681919
2. fotoda minnacık dişlerimizide gösterdik :)
bugünkü kısacık hava almamız :)
Sağol canım iyiyim şu öksürüğüm geçse daha iyi olacam sadece annemi özlüyorum 1 ay çok alışmıştım ona, gidince evde boşluk oldu, mercimek yeşil mercimek mi olacak lezzetli bir yemek gibi benim canım çektiNasılsın canım umarım iyisindir sizleri gerçekten özledim.
Canımmm.. Önce biraz salçayı çok az yağda iki çevir sonra domates, kabak ve mercimeği ekle pişince üstüne çiğ sarımsak ve nane ekle limonda sıkabilirsin afiyet bal şeker olsunn... :))))))))))
Salçayı istersen koymayabiirsin ben biraz renkli olsun diye koyuyorum duru da çok güzel yiyorr...![]()
![]()