kızlar kac gundur dogru duzgun giremedim. dun cereni hastaneye goturdum kan tahlilini yaptırdım. bugunde doktorumuza gittik sonucu gosterdim. kansızlık cıktı

had safha degil ama olması gerekenin altında dedi doktor. biz kabızlıgından dolayı 3-4 aydır demir damlasını kullanmamıstık ona tekrarbaslıcaz 1 damlayla basla giderek artır dedi kaka durumuna gore ayarla dedi bende seviniyodum damlaladan kurtuluyoruz diye. gozundeki sislik alerjik durumuyla alakalıymıs eger capaklanma olursa beni ara bi damla vericem dedi. kafasında 2 tane kabarık kabuklu sivilce gibi cıktı demistim onlarda konakmıs.. he bi de ceren bir haftadır filan acayip guzel yiyo hazırladıgım gidiyo olsa daha bile yicek gibi hatta bende mama kasesini buyuttum bi kac gundur, o kaseninde dibini gordukce ben mest vaziyetteyim tabi ama meger bu istah durumu dr'un verdigi alerji surubundanmıs, istah acarmıs. nisan sonuna su polen donemi gecene kadar kullan dedi bende madem istah acıyo yaz sonuna kadar kullanıyım bari dedim

dr.dan cıkınca biraz dolastık lc.den cerene yazlık bi elbise aldım rengarenk cok guzel, 2 tanede t-shirt aldım. kendime de bi ayakkabı aldım azcık kendimizide odullendirelim dimi ama

demos: senin kız herhalde topigin en dogal ortamda buyuyen kızı ceren topragı benim saksılarda goruyo bi tek. ne guzel iste kirlenmek guzeldir annesi

ahsenim: giden kilocuklara ugurlar olsun, gitsnler gelmesinler bi daha...
serenay: esini ikna etmene sevindim ailenin yanında olmak sana cok iyi gelicek eminim
eyidas: prensesin resmini koymussun gene senin kızın her resmine buyutupte bakıyorum hele o yan profiline bayılıyorum, sanki o surat yanaktan ibaret gibi ya tam sıkmalık
he bu arada kızlar dun aksam iki saat ugrastım foto secmeye ama bende de buyuk uyarısı verdi sinir oldum ya ben koyamıcammı resim