- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
Kizlar selam..nasilsiniz..benim canim sikkin.neden derseniz ela hala kendi tutunup kalkamiyor ve nette bakim bir suru kotu sey cikti.canim cok sikildi.ama yurumesinde falan bir sikinti yok.hatta kosuyor artik.ankaraya gidince bir goturmeyi dusunuyorum.zaten 25inde kalp kontrolu var..
Birde bugun kotuydu.bakicida 2 defa kusmus.eve geldik bisey yedireyim dedim yine kustu ve 2 saate yakin susmadan agladi..bu aksam yemek falan yemedik..birde kakasi cok kotu kokuyordu ve ishal gibiydi.
Kafayi yicem ya..sinirimden biberonunuda kirdim.o biberon olmadan baskasindanda icmiyor..
Dua edin bize nolur..cok ihtiyacim var.is yuzunden kizima bakamiyorum..yakinda psikolojim bozulacak dusunmekten..
geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun
bizde aynı durumdayız ne versem kusuyor biberonda tutmadı ahsen
bende bir pskologa gitmeyi düşünüyorum bende çokmu takıyorum diyorum ama ahsenin
yediklerini kim görse onla doymaz ondan huzursuz diyorlar ama yemiyor
arkadaşlar diyorya kannı tok olsa bile istiyor bizim yediklerimizden bizimki karnı aç olsa bile bişey yesek uzatsam midesini bulandırıyor birde aşırı şekilde hareketlendi hiperaktifmi diye düşünmeye başladım ne yapacağını şaşırmış durumda
canım eger yürüyorsa ela negibi bir sorun olabilirki bir sorun yoktur inşallah kafana çok takma