Selam kızlarr

benim maalesef hala pc yok giremiyorum özledim sizleri... doğum günü geçen tüm yavrularımızın ömürleri uzun bahtları açık olsun birazdan ben de yükleyeceğim doğum günü fotolarımızı
kızım hala yürümüyor korkuyor düşerim diye, artık söylediğim her şeyi anlıyor, nereye gidelim diyince parmağıyla gösteriyor, anniiiiii diyor sürekli ve baba demiyor

beni öp dediğim zaman ağzını yanağıma koyup mahh diyor ses olarak dudak hareketi yok

öksür deyince öksürüyor..geçen tv de kadın doğum yapıyor bağırıyor aaaaaaaaaa diye bizimkide bağırıyor aynen onun gibi

onunla ilgili konuştuğum zaman yanıma gelip gözlerini açıp beni dinliyor..ama hala pütürlü yiyemiyor blendıra devam

kızım da bana düşkün değildi biliyorsunuz ama artık öyle değil bilinçlendikçe beni daha çok istiyor, babasını öpmüyor sadece kucağında gezdirirse gidiyor yoksa benim yanıma geliyor menfaatçi biraz

ama yabancılara çabuk alışıyor onu kucağına alıp gezdiren herkese gidiyor..
maalesef kızım da çok feci grip aşıya götürmedim o yüzden.. hafta sonu bir nişana gittik herkes sırayla kucağına alıp ne yediriyon buna bu kadar ağır çocuk görmedik dediler, nazar mı bilemiyorum ama sabah altıya kadar bağırdı çığlık çığlığa hiç uyumadı aynen yeni doğduğu zaman gibi, sabah da ateşi 39.5 derece oldu ardından salya sümük grip nefes alamıyor, bu yüzden uyumuyor..beni bilirsiniz ilaç vermem gripte.. cemre ilk defa ateşlendi.. griplerinde 37.5 olurdu en fazla bu sefer korktum ama yine de düşürücü vermedim.. 1 gün sonra düştü ateşi. ama burundan sürekli iltihap akıyor dirençli bir virüsmüş sanırım..
bu arada ben yumurta beyazı veriyorum azar azar bu gün yarım verdim, bala henüz başlamadım yumurta bitsin başlıycam, mamayı da zaten içmiyordu, 15 gündür günlük süt veriyorum çok sevdi çok güzel içiyor.. bizden haberler böyle..