Ahsenin ve elanın doğum günlerini kutluyorum, hep sağlıklı ve mutlu olsunlar inşallah..nice doğum günlerini kutlamak nasip olsun..
demoooss yokluğumda meydan sana kalmış yazıyon da yazıyon bakıyorum

sen yaz ben okuyorum..
doğum günümüzü kutlayan teyzelerimize çok teşekkür ederiz, elbiseyi pançodan aldım çokk güzel saten kabarık çiçekli kemeri var etek ucunda da tül var.. hele yürüyen bebişlere süper olur...benim sıkıntılı 5 dakika zor durdurdu çekiştiriyo ağlıyo yırtacaktı nerdeyse hemen foto çekip çıkardım.. yaza düğün falan olacaksa alabilirsiniz 65 tl.. reklam gibi oldu ama sadece fikir amaçlı
eyidascım yumurta beyazı evet 9. aydan sonra verilebilirmiş benimki sarısına daha yeni alıştı o yüzden beyazına yeni başladık oda neredeyse atomlarına ayırıyorum yoksa yutmuyor

bizim menümüz şöyle
sabah yumurta 60 cc süt 1 tane bebe bisküvisi, 1 tatlı kaşığı pekmez,1 tatlı kaşığı tahin, 1 adet ceviz, biraz meyve püresi hepsini ezerek karıştırıyorum muhallebi kıvamında 1 kaseye yakın oluyor yiyor..
öğlen 1 kase yoğurt
akşam da 1 kase kıymalı sebze yemeği, blendırlanmış.. gecede 350 ml kadar süt içiyor biberonla..
bizim yediklerimizden yeme meselesi şöyle, mesela mercimekli köfte lahmacun pilav dolma falan gibi şeyleri ısırarak yiyor hele geçen neredyse çeyrek lahmacun yedi, ama sebze yemeklerini ezerek yemiyor tükürüyor kusuyor..benim için 2 seçenek var ya yediği kadar yesin deyip sadece evde pişenlerden vericem az yiycek sütle tamamlıycaz.. ya da ona özel pişirmeye devam..
ben her gün ona özel yemek yapmayı tercih ediyorum çünkü hergün alması gereken eti sebzeyi ve tahılı almazsa içim rahat etmiyor..
yemek konusunda çok takıntılıyım sofrada yiyeceği şeylerden yedikten sonra bile mutlaka özel yemeğini yediriyorum ilk 2 yıl bağışıklık ve organ gelişimi için çok önemli 2 yaşından sonra zaten kendi istediklerini yiyecek beni dinlemeyecek..o zaman kadar devam