- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
Arkadaşlar merhaba,
Yeni yazı yazma kısmını bulamamış olabilirim inşallah düzgün yere ulaşır yazdıklarım.
Ben de 2012 Nisan annesiyim. Kızım 1 yaşını doldurdu çok şükür. Sİze sormak istediğim birşey var. sizin çocuklarda mama sandalyesinde falan otururken özellikle dışarda inanılmaz çığlıklar atıyor mu? sanırım oturmak istemiyor. E daha yürümeye de başlamadı dışarda hem çığlıklarından bir yerde doğru dürüst oturamıyorum. hem de rahat edemiyorum. Ne önerirsiniz? ne yapmalıyım?
merhaba canım aramıza hoş geldin
normalde ahseni evde ben mutfakta işim varken koyardım bu aralar ne yapsam da oturmuyor
hele gecen gün eşimle yemeğe gittik mama sandalyesini garson getiriyordu onu nasıl gördüyse anladı içine bırakacağımızı çığlık çığlıga nasıl bağırıyor normal sandalyeye oturtum oturuyor mama sandalyesini istemiyor küçük hanım yan masada bir bebek geldi sonra garson onun için getirdi sandalyeyi Ahsen gene kendi için sandı nasıl gene bağırıyor görmen lazımdı
çözüm normal sandalyeyi masaya bir kenarını dayadım diğer tarafınıda kendime çevirip korumaya aldı kısa bir sürede olsa oturdu sonra eşim yiyince aldı ben devam ettim