ohhhh ne güzelcnm iyi etmişsiniz hem havan değişmiş hemdeceren toprakla bi güzel oynamış :)
valla sorma cnm hava ii ben evde oturuyorum napim iyileşsinde herşee razıyım zaten bu hafta temzilikle fln ilgilencem üffff evin temiz olmasını çok seviyom ama temizliği sevmiyommm
banada lazım cnm öyle bi değişiklik ama bakalım ne zaman
seviyo annesi seni özlüyo demekki, elifte bu ara gelip kafasını bana yaslar gider bazn uzun uzun duruyo ama bazen gönül alır gibi bana yaslanıyo gidiyo çok tatlılar çokkkkkk
hay sen cok yasa eyidas guldurdun beni :) evin temiz olmasını cok seviyosun ama temizligi sevmiyosun! iyiymis :) bende sevmiyorum ama simdi cereni uyuttum kalkıp supurge yapıcam mecbur evim berbat sonrada patlıcan oturtma pisiricem o da zahmetli oluyoda esim etsiz yemek yemiyo napiim bana kolay gelsin :)
Kızlar herkese günaydınnnnnnn,
Bebekleri yürüyen kimler var aramızda? Bizimki korkudan bir türlü cesaret edemiyor. Oysa bırakırsan 1 dakka kadar ayakta dengede duruyor ben varsam yanında bir kaç adım atıyor, ellerimden tutup beni yürüt diye iteliyor beni ama hala cesaret edemedi :)
Bir de süt verenler var mı aranızda? sütü nasıl veriyosunuz?
gunaydın, benim kızımda cesaretsiz bazen bir iki adım atıyo ama genelde ellerini bırakınca yere oturuyo korkusundan. emekleyerek evi hatmettigi icin herhalde yurumeye gerek duymuyo :) sute gelince ben bir yasına girdiginden beri veriyorum pastorize kullanmıyorum burda bi sutcum var arayınca temiz cam kavanozunda getiriyo kaynatıyorum guzelce onu kullanıyorum. onuda sadece kahvaltısına katıyorum ve muhallebi yaparsam kullanıyorum onun haricinde biberonda sut vermiyorum zaten biberonda sudan baska bisey icmiyo.